Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Ni ja ne vidim te skrivene aplikacije i igre, a uradio full wipe.
E da, mogao si da uklonis onu O2 animaciju kada se telefon gasi. Inace sve ostalo ok.

Kakav je download za ROM? Brzina me interesuje. Ajde vi sto ste skinuli.

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Meni su sve igre i aplikacije ostale i nakon instalacije, kao i kontakti, poruke, podesavanja. Jedino ove "narodne" verzije programa su morale opet da se instaliraju. Uradio sam za svaki slucaj backup iz Titanijuma ali ispostavilo se da je bilo bespotrebno.

Ali, ako zelim hidden games i apps, pa radim wipe data i format sistem, onda zasigurno gubim sve, zar ne?

Brzina???

Nisam obracao paznju na brzinu protoka, ali sam skinuo za 10min sa Wupload

Meni izbacio gresku sa wuploada i poludeo sam i sad moram 44 minuta da cekam! RS se vuce kao slina, a sa deposita je uklonjeno... Jel moze neko na dropbox da ostavi ROM sad? Ako ima dobar upload...

Mislim da cu ja moci za 15tak minuta to da okacim.

Ni ja ne vidim te skrivene aplikacije i igre, a uradio full wipe.
E da, mogao si da uklonis onu O2 animaciju kada se telefon gasi. Inace sve ostalo ok.
Uklonjena :), ***, zaboravio da i ona postoji, a i vala ovi iz O2 nagruvali brdo gluposti u rom

Ali, ako zelim hidden games i apps, pa radim wipe data i format sistem, onda zasigurno gubim sve, zar ne?
Da gubis sve. Postoji 1 cudan problem. Na 2 telefona isti zip, ista procedura instalacije, 1 ima hidden, drugi nema. Neverovatno. U ovom slucaju ja imam, Cezar nema :)
Stvarno mi nije jasno sta ga zeza, a Djilkos je probao bez sim-a i nema. Jedino da stavim neki zip pa kome treba nesto od tih apps-a da flesuje naknadno

Ma najbolji je od svih :)
Od sve dece :) Hvala

a sta u stvari ima od tih skrivenih aplikacija? znam da su igre neke glupe..

Demo igre: bookstore3, BrickBreakerRevolution2 BubbleTown2 FarmFrenzy MOGames outlawracing_ht_hero
Apps: KiesAir musicodp_v21_Galaxy_S2 OceanWeather PhotoRetouching PolarisOffice readinghub_v18 SamsungIM Swype utalk_4.1_samsung vlingo WindyWeather ZinioReader
Ako treba nekom nesto od toga nek vice

Nisu dzabe Japanci najbolji u tehnologiji :D

Nije neka bitna stvar, meni ne smeta ali nekom mozda hoce.
6d5d4d24-44d7-c609.jpg

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-4

Isto je i na rom-u sa samfirmware. Mislim i da je onaj widget monitor procesa isto skracen. Sta reci? Sljamsung

Drugari,

Kako na LP7 da uključim da mi je po defaultu "usb mass storage" uključen a ne onaj MTP?

Aha, ok. Za sad nemam nikakvih problema, sve radi savrseno. Samo cekam veceras najpopularniju temu :-D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-4

Ako mislis da brljas po build.prop to nece da radi. Izgleda da mora cwm patch sa scriptom u kojoj ima par setprop komandi.

Bilo bi lepo :) Vidim da postoje neke skripte na xda da se pokreću iz adb-a...

edit: Ovo npr?

Poslednja izmena:
Da nisi ostao bez /efs foldera?

Vrh Dno