Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Ako je moguća provera onda je to prilično korektno. Bezveze je ovo, sad gledam na Youtube-u stvarno je velika razlika.

Nisam nikada primetio da fali nesto kameri,zato sto je retko koristim,i kada koristim ne treba mi neki extra kvalitet.Evo sad sam proverio, i ja imam SCEF02

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

"Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока" Tapatoka :D

@Gash Razlika je primetna samo po noći, po danu je OK.

Ja iskreno nisam neki zahtevan korisnik sto se kamere i snimaka tice,ali se nadam da ce u skorije vreme kroz update fw-a srediti kameru...

E sada,imam li pravo da vratim fon i da trazim drugi?

OTVORIO SAM TEMU NA XDA

"http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686"

4grxux.png

Hello XDA,

This is my first STOCK DEODEXED ROM for SGSII. Ill be posting always stock Samsung roms without any modifications.​

THIS ROM IS RECOMMENDED BY VERTUMUS!!!​

Firmware: I9100XXLP3 (4.0.3)
Date: 23th March 2012
Modem: XXLPR
CSC: O2ULP4
CF-Root LP7
Fully Deodexed
Zipaligned
Rooted
BusyBox
SuperSU
EFS auto backup
Fixed Sdcard issue
Deep sleep works perfect
Removed O2 bloatware
NO WIPE
Disabled boot sounds...

Screens

6gzpck.png

2euly11.png

INSTALLATION GUIDE
- Download the ROM and DO NOT unzip it
- Copy the .ZIP file to your INTERNAL SD card
- Boot your phone into CWM (hold Vol Up, Home & Power Button)
- Wipe cache
- Wipe dalvik cache
- Select 'Install ZIP from SD Card'
- Select 'Choose Zip from SD Card'
- Then select the .ZIP file you downloaded
- Reboot

IF U WANT HIDDEN GAMES AND APPS, WIPE DATA AND FORMAT SYSTEM IS NECESSARY!!!

CREDITS
Vertumus
Chainfire
dsixda
wanam
benchmark forum in my country

Samo da se ne uobrazi :)

Sad ti Cezare mu napravi reklamu i stavi njegov ROM u potpis na XDA... Bolje reklame od toga nema :)

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Poslednja izmena:
Onaj AccuWeather widget, je l' ga ima u tvom ROM-u? Mislim da ce tvoj ROM biti prvi koji cu probati :). I sto si izbacio boot zvukove? :)

E, i da, te hidden aplikacije i igre, koje su, je l' su to apk koje idu uz stock? Inace cekam neki kvalitetan stock ROM, da je malo prepakovan, tako da... kao sto rekoh vec, mislim da ce tvoj biti prvi :D.

Ako budem hteo da se eventualno vratim na GB, mogu da skinem Telenor MSR i flash preko Odina, kako se to odnosi prema garanciji, zutom trouglicu i sl. stvarima? :). Nisam jos nabavio jig, narucio iz Kine, nikad stiglo... moracu opet :).

EDIT: Skontao sam koliko sam glupav :d. Zanima me samo counter, posto ce sa flashom se povecavati broj, kako to utice na garanciju? I ima li srpskog jezika za meni? :)

Poslednja izmena:
Al ste ga uradili svaka vam cast. Jos samo da vidimo kako sljaka ;)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-2

Sto to ime ***?:)
I koji je to sad lp3?

Poslednja izmena:
Lp3 je mislim izbacen za engleze O2 mreza... Sale je obrisao njihov bloat koliko mi se cini...

Sent from SGS2 using Tapatalk2

E,extra sad imamo i srpsku temu i srpski rom.Reklamirajte se medjusobno vas 2(sale i vert)stavite linkove u svojim threadovima..

Molim za pomoc!
Telefon sam kupio od jednog coveka iz Austrije i na njemu je bio 2.3.4 koji i nije bas nesto radio najbolje jer je stalno varirala mreza i mob.net isto takodje.Preko nedelju dana preko wifi sam uradio update softver i instalirao 4.0.03, iml74k.xxlpqi od tada se stabilizovao signal i mob.net koji bolje radi i prilikom snimanja audio je bio stereo i autofokus bolje se ponasa.Veoma sam se obradovao jer sam smatrao da je konacno doslo na svoje...medjutim promene su izgledale takve da nisam mogao vise da igram igre koje sam ranije mogao kao sto si brother in arms 2, spiderman, nova2 itd. Pri pokretanju uredni se pokrenu igre i kada dodju do dela kada treba da se upravlja gumbom izadje iz igre sa porukom primer...brother arms 2 stop,i nakon toga twlauncher is not reaspoding.Pokusao sam hard reset i sve ispocetka ali nista se nije promenilo.Da li ima neko resenje?

Mislim da ću najzad da pređem na ICS
Jel mogu da ga flashnem direkno iz moba preko cwm? Ili mora preko 0din?

Mislim da ću najzad da pređem na ICS
Jel mogu da ga flashnem direkno iz moba preko cwm? Ili mora preko 0din?

Malo pazljivije citanje ne bi bilo na odmet ;)

INSTALLATION GUIDE
- Download the ROM and DO NOT unzip it
- Copy the .ZIP file to your INTERNAL SD card
- Boot your phone into CWM (hold Vol Up, Home & Power Button)
- Wipe cache
- Wipe dalvik cache
- Select 'Install ZIP from SD Card'
- Select 'Choose Zip from SD Card'
- Then select the .ZIP file you downloaded
- Reboot

Pročitao to. Možda nisam dobro postavio pitanje.
Mislio sam, da li mogu direktno preko cwm-a da flashujem ako prelazim sa GB-a?

Odlicno. Cekam samo jos j saleta da mi kaze ima li kojim slucajem srpskog jezika... navika jos od Telenorove N73 da imam srpski jezik u meniju :D. Znam, znam... :d.

Oh, sjaaajno, onda me nista ne sprecava da predjem :D. Nego, moracu sve nanovo da instaliram aplikacije i igre, je l'? Ili moze backup iz Titanium Backupa? Imam ih 100+, pa je malo nezgodno...

Meni su sve igre i aplikacije ostale i nakon instalacije, kao i kontakti, poruke, podesavanja. Jedino ove "narodne" verzije programa su morale opet da se instaliraju. Uradio sam za svaki slucaj backup iz Titanijuma ali ispostavilo se da je bilo bespotrebno.

Vrh Dno