Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

auuuuuuu danas od kad sam se probudio.... imao sam tri poziva!!!
1.) lik kaze da ga svi slabo cuju i da se cuje neki eho, a on cuje sve ok! znaci problem sa mikrofonom standard!
2.) lik dobio zakljucan telefon i drugaru treba da otkljuca, jel moze sa Odinom....!? hahahaha
3.) zove me ortak , uzeo sam galaxy juce i kamera nece da snima onako lepo glatko, nego mrlja i secka,.... kaze, nije kao kod tebe! reko, slusaj.... kazem mu kako da proveri, SCEF02 los modul, o yebem te zivote.....

prvo ce resiti u servisu, drugo softverski helroz, a trece nema :)

Za trece samo treba da smanji exposure na minimum (-2) i nema drop frejmova. Doduse, snimak je malcice tamniji, ali nije strsno. Po dnevnom svetlu nema problema sa drop frejmovima.

imao sam problem sa SCEF02 ali i pored exposure -2 je znao da zasecka, a nocu kad se smanji na telefonu se sve slabije videlo.... imao sam OCED11 i OMEF01 koji su perfektni!

Znam da je pisano ali sta se ono kuca da proverim koji je kod mene

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-2

Kod mene je SBEF02...
Dobro, lose? Jel isto kao SCEF02 ?

Kas smo kod kamere, jel' postoji neko rešenje za šugav zvuk na snimcima kad se snima gde je buka, koncerti npr.

Ovo je blagi užas:

[youtube]0UvK4lASXRw[/youtube]

Stara Nokia 5800 ga šije za tri koplja:

[youtube]w-dyh4eVg4g[/youtube]

Kako vam radi mobile net na ovom ruskom ics-u (mada mislim da je isto bilo i na lpq i lp7)? Meni se relativno cesto ponasa kao da nisam konektovan, pa ucitava i ucitava dok se ne smorim i odustanem.

Kako vam radi mobile net na ovom ruskom ics-u (mada mislim da je isto bilo i na lpq i lp7)? Meni se relativno cesto ponasa kao da nisam konektovan, pa ucitava i ucitava dok se ne smorim i odustanem.

:d
I kod mene slicna stvar....stock deodexed wanam....gde je losiji signal (3G) net je gotovo neupotrebljiv....

imao sam problem sa SCEF02 ali i pored exposure -2 je znao da zasecka, a nocu kad se smanji na telefonu se sve slabije videlo.... imao sam OCED11 i OMEF01 koji su perfektni!

Pa neka snima u 720p rezoluciji...tu nema problema :)

meni je isto ta verzija sto snima na 23fps...

Ima li tu neki update ili slicno da resi to???

Kakva glupost. Nisam znao za ovo, mislio sam da je na svakom modelu snimanje videa onako glatko. Da li bi ovi u Telenoru ili MTS-u dozvolili da se pre kupovine prvo pogleda koja je verzija jer ako je ova SCEF02 onda bih pre kupio Sensation koji sam inače odbacio samo zbog kamere ali i ono što snima Sensation je bolje od ove kočnjave koja može da ti zapadne.

ima fora da snima na 30fps,ali onda ne radi flash kada snimas...

Da, kad ubaciš fw sa S1 ali to je budženje a i šta će mi telefon od 500 evra bez blica?
Što je najgore, sad čitam na xda gde u temi o ovom problemu stoji masovna pljuvačina Samsunga jer rešenja jednostavno nema a na reklamacije odgovaraju u fazonu ako kupite ovaj sa Sony senzorom nećete imati problema? :smash:
Inače, proverio za Telenor 99% su sa ovim fujitsu senzorom a verovatno je i u MTS-u isti slučaj...tako da HTC konačno rešenje.

ja sam kupio u MTS-u i dobio Fujitsu...

Ja sam stavio siog3 fw,ali mislim da cu da vratim na prethodni...

A kaži mi kakvi su u mts-u, da li dozvoljavaju da telefon pregledaš pre kupovine, odnosno potpisa na ugovoru ili prvo potpis pa gledaj koliko hoćeš?

ja iskreno nisam pre toga nista citao o SG2,tako da nisam obracao paznju...Nisam ja isao po tel,tako da ne znam da li mozes da pogledas i slicno...

Stavio sam fw koji radi na 25fps,ali izgleda da nekako kasni blic...Cudna stvar...

Da, kad ubaciš fw sa S1 ali to je budženje a i šta će mi telefon od 500 evra bez blica?
Što je najgore, sad čitam na xda gde u temi o ovom problemu stoji masovna pljuvačina Samsunga jer rešenja jednostavno nema a na reklamacije odgovaraju u fazonu ako kupite ovaj sa Sony senzorom nećete imati problema? :smash:
Inače, proverio za Telenor 99% su sa ovim fujitsu senzorom a verovatno je i u MTS-u isti slučaj...tako da HTC konačno rešenje.
Ja sam uzeo u Telenoru i imam OMEF01

Ma covek je garant bio paparazzo, pa zaboravio da je snimao u fullHD-u :)

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Ma ne, ozbiljno, dropbox vuce iz tog foldera fajlove, pa mozda je nesto i napakovao...

meni su dozvolili, kao dugogodisnjem korisniku a, i posto sam uzimao ranije neke Galaxy dvojke :) otvorio lik kutiju, ukucao sam onaj kod za proveru i video da nije SCEF, uzeo upalio kameru , mrdnuo' levo des'no da vidim dal secka i uzeo fon .... sta znam , extra mi je snimanje videa na galaxiju i steta da ne radi kako treba (cesto snimim po-neshto).... a, foto aparat mi nije bitnan , posto imam 5Dmk2 i 1Dmk3" i more objektiva :D

Nazad
Vrh Dno