Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

kad ukljucim Maks. ustedu energije i nakon toga vratim na Optimizovano, nestanu mi skoro sve ikonice sa pocetnog ekrana koje sam imao. ovo mi se drugi put desava.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Da li se vrate posle nekog vremena ili ne?
Baterija na 3g/4g je katastrofa.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

ne vrati se, ostane tako dok sam opet ne podesim sve

Poslato sa AGS-W09 uz pomoć Tapatoka

Kod mene sve radi normalno, dva puta sam probao i nema problema.
Posle update-a na pie jel si uradio factory reset?

jesam.. mozda zavisi koliko dugo bude na rezimu stednje, mozda se ne desi bas svaki put

Je l' rešio neko kašnjenje notifikacija (Viber, WhatsApp) na Wi-Fi? Postaje iritirajuće, ne primam pozive i notifikacije u pomenutim apps dok ne otključam ekran.

Jel si probao da obrises podatke u tim aplikacijama i kad ponovo podesavas da nista ne vracas??
Ja za divno cudo nemam tih problema, jedini problem je kamera koja je djubre trenutno, i zadnja i prednja.

Je l' rešio neko kašnjenje notifikacija (Viber, WhatsApp) na Wi-Fi? Postaje iritirajuće, ne primam pozive i notifikacije u pomenutim apps dok ne otključam ekran.
Neko je ranije pisao a i meni je pomoglo da zaključam aplikacije u task manageru. Posle toga nisam imao problema sa kašnjenjem.

To sam prvo uradio. I ugasio sam doze za njih (tj optimizaciju baterije za te dve aplikacije).

da li je moguce i koliko je komplikovano od obicnog s8 napraviti dual sim? da li je neko od vas to radio? da li bi mozda neki servis to odradio?

Peglaju kameru, danas stigao abdejt.

Meni danas stigao aprilski update
50a213ee329b8ad2e9904eb3d292317b.jpg
11ba69fdfb04ce57e2ec8e5b5e40b004.jpg

Kako vam toliko kasni abdejt?
P.s. jos koliko cemo dobijati abdejt, posto je proslo dve godine?

3 godine će sigurno dobijati sigurnosne zakrpe, a što je tiče velikih ažuriranja (android q) 98% neće biti.

Ne kasni im. Oni su 950u (snapdragon) verzija.

Sent from Note9

Meni je kasnio sve dok nisam flesovao GER verziju,sad dobijam odmah svaki. Nemam snapdragon verziju

Nista mi jos nije stiglo od marta,tad je bila neka poslednja yakrpa.Kad onda da ocekujem ove sto su neki dobili u maju??

Ne ocekuj,nego kad bude-bude. Ionako nema niceg bitnog, ta zelja za zadnjim upgrade-om koju dosta njih ima lici na OCD :)

Nista bitno neces da propustis..
Sve je isto kao i pre sto je bilo..
Oreo je po meni bio najbolji.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Evo proveravam i malopre i nema nikakve nove yakrpe..nista,od marta...gde je yapelo..a neki kazu da su dobili sad majsku...dosad sam redovno dobijao.

Verovatno sam retardiran ali ne mogu da provalim kako da stavim srpsku tastaturu.
Odnosno mislim da je i jesam stavio ali se ne pojavljuju nasa slova...

Pritisni globus ako si je dodao [emoji6].

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

Vrh Dno