Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Treći update Bete je u ovom mesecu u sklopu februarske zakrpe, dok je finalna verzija u martu.

Koliko kosta zamena baterije u ProMobiju? Poceo je telefon da mi se prazni sa 20% na 0 u roku od 15 minuta

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Odradi kalibraciju baterije, imao sam isti problem.

Da nema neko zapakovan softver 8.0 za nas region da mi baci link na pm da ne skidam sa sammfirmware...

Koliko sam video na bench clanku, ispraznis bateriju toliko da vise telefon ni boot screen ne moze da prikaze, a onda je drzis na punjacu 6h neprekidno.

To bi trebalo da % baterije na ekranu ucini stvarnim stanjem, tako da 20 nije ustv 5 koji ce nestati za 10m

Kako se to radi?
Ja sam ovako:
1. Koristio telefon dok se nije sam ugasio
2. Upalio i sacekao da se opet sam ugasi
3. Stavio na punjac i punio minimum 5-6 sati (ugasenog).
4. Ponovio sve jos jednom.

Nisam imao vise momente da sa 30% pada rapidno do 0%.
Ali da je baterija odjednom postala za 20-30% losija, to je definitivno primetno...

Ako sam vas dobro razumeo, kalibracijom neću postići "bolju" bateriju već samo tačniji prikaz procenta?
Ako je samo to neću da se maltretiram.
Hvala svejedno.

Baš je maltretiranje isporazniti telefon, upaliti i jos malkice koristiti da se opet ugasi i ostaviti ga da se puni narednih 6+ sati... ne moze biti vece maltretiranje.
To sto ne pokazuje tacno stanje napunjenosti baterije nije bitno...

Meni jeste, 2 kartice, ne mogu da ih ugasim na 6 sati a sad da jurim 2 telefona za noć i ipak ostajem bez Vibera i WA za to vreme... i bez tog uslova, smor mi je.

Note 8 je dobio pie sa februarskom zakrpom, da li mozemo i mi da ocekujemo isto [emoji848]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Moja snapdragon verzija jos uvek na decembarskoj verziji

Na samm nemaa nistaa.. Javljajte ako stigne nekom 9.0..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Neće Pie još, bar do polovine marta. Mislim da je sada u fazi testiranja još uvek. Beta 4

Beta 4 je izasla pre nedelju dana ako ne gresim.

Jel ima neko sa mts-a/vip-a i telenor-a da je dobio abdejt?

Nemam vremena sad da cackam sve izmenjeno, ali za sada mi se najvise svidja night mode. Verovatno treba da se uradio factory reset, sto ja nema sanse da radim. Npr. kad se prvi put ulazi u phone traje mozda 2 sekunde da ocita aplikaciju, dok je svaki sledeci instant. Mozda je ovo i zato sto koristim telefon dok pise da finalizuje instaliranje, videcemo kroz par dana.

Ima neke razlike u kameri?

Nazad
Vrh Dno