Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Baterija i SOT nakon skoro godinu dana koriscenja. Poslednji update.

qIt3dsI.jpg

Prilozi

• qIt3dsI.jpg
    qIt3dsI.jpg
    68.5 KB · Pregleda: 127
Ne vidim dole u listi stavki nijedan, tako da pretpostavljam da za njih ne pise. Oba su upaljena non-stop, tako da cim napustim svoj wifi pali se 4g. Mozda 60-40 u korist wifi tokom celog dana. AOD je iskljucen, svuda tamna tema gde moze (ali ne black, jer mi je ruzna, vec dark tj. tamno siva), nema nista od fb djubreta (fb/instagram/whatsapp), a u pozadini email, linkedin, signal i vajber. Verovatno jos nesto, ali sam zaboravio.

Ja imam PDP i izvucem 6 do 6 i po sati SoT, na s8 plus.
Nekako mi to deluje slabasno, ne znam kako ljudi izvlace i do 8h SOTa.
Maksimalno optimizovano sve, bez AOD, limitirano 4 procesa u pozadini, cisitim cache redovno.. A tel nov, nema mesec dana. Nekako mi slabasna baterija

Ma to za 4 procesa je glupost, ugasi to. Nema potrebe nikakav ni keš da čistiš. Zavisi kako se koristi telefon, ako čitaš Tapatalk na dark temi imaćeš bolje trajanje nego da surfuješ u Chrome npr.

Nemoj stavljati 4 procesa, više troši bateriju. Stalno moraju aplikacije da se dižu ispočetka. Više lošeg donosi, nego dobrog.

Ja imam PDP i izvucem 6 do 6 i po sati SoT, na s8 plus.
Nekako mi to deluje slabasno, ne znam kako ljudi izvlace i do 8h SOTa.
Maksimalno optimizovano sve, bez AOD, limitirano 4 procesa u pozadini, cisitim cache redovno.. A tel nov, nema mesec dana. Nekako mi slabasna baterija
6 sati je odličan rezultat, kao i 6.5.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ne znam ali sam siguran da su u apsolutnoj manjini, cak iskreno dok ti to nisi napisao nikad nisam cuo da neko izvlaci preko 8 sati,posebno ne redovno.6.5 sati je neki objektivni maksimum.

Ma jok, evo i ja sa note 8 4-5 sati... ja ne znam kako ljudi to izvlace i sta rade stvarno 🙂

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Veca je sansa da su to neke saljivdzije sa dobrim fotosop znanjem nego da su to istiniti brojevi za svaki dan,mada ko zna...u sustini, iako svako ima svoje potrebe i svoj nacin koriscenja telefona, sumnjam da oni koji gledaju u ekran telefona 8 sati rade nesto bitno, cesce je to kucno zezanje, te mogu i na punjac da okace telefon. Ko cesto putuje ima power bank i cao.

Meni licno je mnogo korisnije ako tel izgura dva puna dana baterije sa po 2h SoT, nego jedan dan sa 8 sati SoT. Meni je sa s8 plus (na 3 komada) najbolji skor malo vise od 7h.

Poslednja izmena:
@vojkan

4g off? AoD? Jesi rutovao,gasio neke aplikacije, sinhronizaciju, lokaciju?

@vojkan

4g off? AoD? Jesi rutovao,gasio neke aplikacije, sinhronizaciju, lokaciju?

4g je uključen ali je sva upotreba bila na wifi, aod ne koristim, root ne, ugašeno ovo u prilogu (ili nešto slično tada, uglavnom ugasim bixby i još par stvari koje mi ne trebaju a vidim da stoje uvek u memoriji ili u app draweru), sync uključen uvek, za lokaciju se ne sećam iskreno. Tada sam je možda i gasio ali sam posle stekao utisak da je em baterija jaka em lokacija ne troši ništa bitno tako da mi odavno stoji na high accu.

Screenshot_20181021-121103_Package Disabler Pro.jpeg

To je to, bloatware free tel kao da je rutovan,aod ugasen,dobra 4g mreza, umereno osvetljenje,wifi,lokacija off. Vise ne moze da se uradi

Meni SoT ide od 4 do 6.5h, najvise sto sam uspeo da izvucem sa normalnim koriscenjem samo na wifi je oko 7h 20min
star je oko godinu dana
da4f75280de180a4616cf1508aa7da0b.jpg
1a73baaca8dbfabd6f818b6e4636f158.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Jel vam laguje tel malo, minimalno bas, uz PDP? Bukvalno ima nekog lagga od kad sam ga kupio i instalirao. Jako me nerviralo
Sad sam obrisao da vidimo dal ce se skloniti..

Sam telefon ima neki minimalni lag u nekih 10% slucajeva. Ne znam zasto tako ali ja taj lag uvek vidim. Nije kočenje već mali lag koji neko vidi a neko ne. To mi se javilo posle godinu dana. Ne znam da li bi hard resset pomogao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jutros su me zvali iz pro-mobija, promenili su mi displej i bateriju, tako da dobijam prakticno nov telefon 😀

Definitivno brze radi bez PDP, steta, al sad bloatweri jedu bateriju :'(

Mozda gresim, nisam pratio skoro, ali pogledaj radi li adhell 3 za disableovanje smeca koje zelis da uklonis.

Ujutru mi stize telefon, jel posle svega sto su mi promenili telefon ostaje vodootporan ili ne?

Nazad
Vrh Dno