Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Testiram ga zadnja 2,3h i nije to to, bar sto se irisa tice. Ajde probaj kakav je na s9, vidim da ima kombinaciju iris+face, mozda je brzi..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Meni iris radi ko Doha. Koristim ga ako su mi prljavi prsti. Radi i kroz tamne naočare i u mraku. Otisak mi većinu vremena radi kao munja ali kada se zaglupi to mi traje po par dana!? Jednim mi je toliko loše radilo da sam ponovo registrovao otiske.

Pitanje za korisnike adhell-a. Kada sam na wifi aplikacija lepo radi a kada sam na mobile data skoro ništa ne blokira, da li je i kod vas tako?

Obriši proxy i port u APN podešavanjima, restart telefona, pa vidi kako je.

Iskustva zamene baterije u Promobi? Da li tel ostaje vodootporan?

Tnx

Da li neko zna koliko kosta zamena "ledja" za S8+ u ovlascenom servisu?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Jel stiglo nekom azuriranje za septembar?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Da li se vama ukljuci zvucnik prilikom poziva ukoliko je broj zauzet?
ne
Jel stiglo nekom azuriranje za septembar?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
ne

123fb78102b60e0b14968297de7e8ff7.jpg

Sent from Galaxy S8

Verovatno se o tome pisalo, ali ima skoro 600 strana u ovoj temi pa ne mogu pronaci... Da li je senzor za otisak prsta zaista na problematicnom mestu kako mnogi pisu ili se lako navikne na to? Je l' vam to smeta nesto previse?

Da li je S8 u ovom trenutku dobra kupovina? Imam neki plan da bih ga koristio godinu dana pa kada za S9 padne cena onda bih doplatio i uzeo njega sledece jeseni...

Verovatno se o tome pisalo, ali ima skoro 600 strana u ovoj temi pa ne mogu pronaci... Da li je senzor za otisak prsta zaista na problematicnom mestu kako mnogi pisu ili se lako navikne na to? Je l' vam to smeta nesto previse?

Da li je S8 u ovom trenutku dobra kupovina? Imam neki plan da bih ga koristio godinu dana pa kada za S9 padne cena onda bih doplatio i uzeo njega sledece jeseni...
Individualno je (naročito u odnosu na veličinu šake), ali stoji da je naspram S9 na glupom mestu postavljen. Što se tiče zamene za devetku, ne vidim zašto bi to radio. Kamera jeste nešto bolja u nekim situacijama slabog osvetljenja, ali to ne vredi razliku u ceni. Takođe, koliko su ta dva telefona jako slična po onome što pružaju, govori i to da se S9 prodao nekih ~10 miliona manje od prethodnog.

Hvala na misljenju. U pravu si za S9, video sam da nema neke razlike osim sto je taj senzor otiska pomeren i nesto malo unapredjen telefon.

Sve je stvar navike i nacina drzanja telefona. Meni trenutno vise odgovara pozicija senzora na s8 nego na drugarovom s9.

Lako se navikneš na senzor, moj predlog je da bar za početak uzmeš neku masku koja ima odvojen prorez za fp senzor, prst se tada "utrenira" i posle gađaš bez greške.

S8 tu i tamo, S8+ je po meni jedan od best buy modela trenutno.

Poslednja izmena:
Okej 😉 Svakako cu uzeti masku i staklo s preda, nadam se samo da cu naci staklo koje nije ravno posto mi na sadasnjem telefonu ne lezi lepo zbog oblika telefona pa ne izgleda bas lepo... Da li na svakom Samsung telefonu koji ima dual sim pise Duos na poledjini?

Poslednja izmena:
Potrebna mI je hitna pomoć!
Naime prekosutra mi stize s8+, iz Vipa, a zeleo bih odmah da nabavim I adekvatnu zastitu.
Interesuje me gde mogu da nabavim Spigen Ultra hybrid masku I Whitestone staklo?
Hvala

Ebay naruci od spigena direktno, uzeo sam 5 6 maski od njih za 3, 4 godine. Jedino sto je postarina skupa, oko 12$, ali stigne za 7, 8 dana iz USA ili UK. A za staklo, ja sam ga vidio licno u sancta - domenici, ali u HR.

Poslednja izmena:

Kad sam uzeo S8 prvih 3-4 dana nisam mogao da pogodim senzor nikad ali posle toga sam vec navikao, sad mi je skroz normalan polozaj. Pogotovo ako imas neku masku koja ima odvojene izreze za kameru i senzor

Nazad
Vrh Dno