Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Kako star nekoliko meseci ako je garancija od septembra 2017, to je skoro godinu dana. Onda odličan rezultat ciklusa pražnjenja.
Racunam da nije mnogo koriscen, ekran i kuciste su bez tackice, nista nije menjano niti pakovano, Vip je garancija. Po ciklusima praznjenja rekao bih da je koriscen 2-3 meseca aktivno i posle stajao i prodat. Kupih ga pre 10 tak dana..
Zasad sam odusevljen ovim velikim ekranom, baterijom i brzinom rada na oreu... imao sam s7 edge pre..

Poslednja izmena:
319 ciklusa praznjenja baterije za 15 tak dana od kada su, u ProMobiu zamenili bateriju, malo sutra...prevaranti[emoji852]
b146f301296023cd021272eaeabaa17f.jpg

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Kod mene health 98.43% sa 57 ciklusa, telefon kupljen početkom aprila

Sent from my S8 using Tapatalk

doct.cor tebi nije dropovao ni 1% nakon 70 ciklusa pražnjenja, a meni nakon 32 ciklusa pražnjenja na 90%, zanimljive su te varijacije...

Ma nije to tacno, onaj drugi program mi pokazivao 107%

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja licno ne verujem da baterija ima u sebi cip hardver koji broji koliko je puta napunjena, mozda je za to zaduzen neki deo u telefonu koji to radi. Pa je zabelezio cikluse i od stare baterije. Ko bi to znao.... takodje da je moguce videti battery wear mislim da bi samsung napravio svoju aplikaciju za te stvari. Nzm...

Znači ispada da ne mogu da dokažem da bateriju nisu menjali...[emoji22]

Radi li tebi telefon kako treba?
Jesu li ti naplatili zamenu baterije?
Ako telefon radi i ako ti nije naplacena zamena baterije (iz bilo kog razloga) onda ne beri brigu, uzivaj u telefonu...

Radi li tebi telefon kako treba?
Jesu li ti naplatili zamenu baterije?
Ako telefon radi i ako ti nije naplacena zamena baterije (iz bilo kog razloga) onda ne beri brigu, uzivaj u telefonu...
Šljaka dobro da ne čuje zlo, nije naplaćena zamena baterije ali ću ih posetiti da vidim njihovo mišljenje.

Sta konkretno znaci broj Battery Discharge Cycles?

Meni je Battery Health 98.7%, BDS 238

Telefon kupljen u avgustu prosle godine.

Sta konkretno znaci broj Battery Discharge Cycles?

Broj pražnjenja baterije ali smo došli do zaključka da računica vezana za health nije baš tačna iz više razloga, tako da se ne treba previše obazirati na to šta kaže aplikacija. Ja sam kupio nov telefon pre dva meseca, imam 32 pražnjenja i health 90%, čovek se javio koji je kupio nov telefon pre dva dana i baterija mu je na 94.5%, a gore lik napisao da ima 72 pražnjenja i da mu stoji health 100%, sad ti nadji logiku. Takodje se slažem da sama baterija nema mogućnost da prati i snima broj pražnjenja, već to radi telefon i ko zna kako i na osnovu kojeg parametra aplikacija vadi/kreira podatak o health.

Voleo bih samo ako neko može da potvrdi da li je tačno da treba puniti bateriju do 80% kako bi se produžio njen vek trajanja, kako kaže AccuBattery?

Poslednja izmena:
A onda stalno punis bateriju od 20 do 80, znači imaš samo 60% baterije, a onda punis dva puta na dan, da bi imao 120% ovako punis jednom od 0-100.

Ne znam sto su ljudi zaludni sa tom baterijom toliko. Preko dana koristiš, uveče na punjač i gotovo.

Slažem se, tako punim bateriju oduvek na svim telefonima. Ko će još i o njoj voditi računa svakog dana.

Poslednja izmena:
Jel moguće da za TIM još uvek stoji od februara?

S9+

Stiglo mi je azuriranje.
Kakvi su vam utisci posle par dana? Jel nesto bolje/losije?
57d5498ed5ae1ab118e1a0e33b5dd774.jpg

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Pozdrav ekipi, da se prijavim, od juče ponosni vlasnik jednog orchid grey S8.....

komsa's S8

Instalirao sam juce azuriranje.
Facebook i Mesenger zamenio lite verzijama, iskljucio AoD... i primetio osetno bolji bateriju.

Evo rezultat od danas...
12h/6h sot...Wifi 80%, 4G 20%

7ac4e118793e9b148e23afe1c25987af.jpg

Sve je to super, al sa na s8 furaš lite verzije programa.. A *mjau**mjau**mjau* sad..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Zato sto fejs bas slabo koristim.
Malo zbog posla i reklame, a, to izbacujem preko laptopa...
Inace, sa pravim aplikacijama fejsa i mesengera, izgura oko 4h 40min, do 5h SOT.

Facebook i mesenger posle par dana koriscenja, dodju do 1.5gb ukupno... lite verzije 150mb.

Poslednja izmena:
Primetio sam posla azuriranja da zeza GPS, u navigaciji ne nalazi lokaciju, u instagram i fejs aplikacijama isto, kao da ne radi uopste... restartovao sam telefon, nije resilo problem.
Ne znam da li bi resio hard reset?

Ne mogu da editujem post.

Uradio sam hard reset, i GPS je proradio.

Broj pražnjenja baterije ali smo došli do zaključka da računica vezana za health nije baš tačna iz više razloga, tako da se ne treba previše obazirati na to šta kaže aplikacija. Ja sam kupio nov telefon pre dva meseca, imam 32 pražnjenja i health 90%, čovek se javio koji je kupio nov telefon pre dva dana i baterija mu je na 94.5%, a gore lik napisao da ima 72 pražnjenja i da mu stoji health 100%, sad ti nadji logiku. Takodje se slažem da sama baterija nema mogućnost da prati i snima broj pražnjenja, već to radi telefon i ko zna kako i na osnovu kojeg parametra aplikacija vadi/kreira podatak o health.

Voleo bih samo ako neko može da potvrdi da li je tačno da treba puniti bateriju do 80% kako bi se produžio njen vek trajanja, kako kaže AccuBattery?
Evo kod mene.
9b424367e81bdf2852b77edd11881813.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

U accubattery moj ima 107÷ xd

Ja sam taj sa 94.5% a evo posle 2 ciklusa baterija postala bolja. U pitanju je s9+

Prilozi

• Screenshot_20180612-210059.jpg
    Screenshot_20180612-210059.jpg
    359.2 KB · Pregleda: 105
Nazad
Vrh Dno