Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ma glupost, totalno los info daje aplikacija. Mislim da nema free neka aplikacija koja moze to sa nekom tačnošću da prikaže.

Primetio sam posla azuriranja da zeza GPS, u navigaciji ne nalazi lokaciju, u instagram i fejs aplikacijama isto, kao da ne radi uopste... restartovao sam telefon, nije resilo problem.
Ne znam da li bi resio hard reset?

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk
I ja sam imao isti problem.Uradio hard reset i sad radi.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Jel ranije ili sada posle ovog poslednjeg azuriranja?

da li je neko provalio da li je moguce uraditi downgrade sa Oreo na Nougat ukoliko je bootloader V2 ?!?!?!?

Koje tačno aplikacije zavise od Samsung Push service? U poslednje vreme mi prilično divlja u pozadini pa bi da ga isključim.

Ja sam to iskljucio preko SABS-a. Nisam za sada primetio da nesto ne radi kako treba.

Jel ranije ili sada posle ovog poslednjeg azuriranja?

Posle ovog zadnjeg azuriranja.Nije nalazio lokaciju ni u Google mapama,ni kad gĺedam detalje o fotografiji koju sam slikao nije pokazivalo lokaciju gde je fotka nastala.Posle hard reseta,sve radi.

Posle reseta sam ponovo ubacio SABS, ali ne blokira sve reklame... pojavljuju se u svim zivim aplikacijama...
Kako da resim to?

Instaliraj AdHell2.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ceo dan mi stoji ovako, u cemu je problem?

Ceo dan mi stoji ovako, u cemu je problem?

..
22e3b2762828c6e30142ec8f80e10d8d.jpg

Jesam savrseno radi. Multitasking je fenomenalan. 😉

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Šta je tu fenomenalno; prva stvar koja me nervirala na androidu p na pixelu 2 je upravo taj vodoravni raspored!?

I povrh svega i dalje notifikacije u notifikacionom panelu bele, tako da...meh, ću da preskočim.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Pa preskoci ... ne moramo svi znati da si preskocio.

Horizontalan multitasking je odlican. Koliko se samo lakse barata istim. Lockscreen sa mnostvom opcija.

Poslednja izmena:
Pa preskoci ... ne moramo svi znati da si preskocio.

Horizontalan multitasking je odlican. Koliko se samo lakse barata istim. Lockscreen sa mnostvom opcija.

Dali Nova launcher mora biti stalno instalirana da bi imao pristup aplikacijama?

S9+

Ja ga imam uvijek ali ne znam da li mora biti uvijek. Uglavnom sa njim napravis shortcute ka ovim aplikacijama jer ih nema u app draweru.

Samo se izbacuje widget, ne mora launcher biti aktivan.

Neverovatni Telenor izbacio danas apdejt za S8, prvi posle CRAP. Valjda ovaj majski radi bolje, makar da baterija bolje drži.

Stavljajte custom, operateri su katastrofa. Kupiš S seriju i čekaš 4 meseca na update zbog reta*da koji rade tamo i ko zna čega još, da ubace neki svoj shitware.

Poslednja izmena:
Nisu kuvani nego regularni firmware, samo ubacuješ putem PC. Izabereš od regiona na primer SEE (South East Europe) i nakon toga sledeća ažuriranja dobijaš regularno prvi dan putem telefona, a ujedno se i otarasiš crapware-a koje guraju operateri, u smislu nekih njihovih setovanja homepage-a itd...

Poslednja izmena:
Stavljajte custom, operateri su katastrofa. Kupiš S seriju i čekaš 4 meseca na update zbog reta*da koji rade tamo i ko zna čega još, da ubace neki svoj shitware.
Mts je dobar, nema tog shitwarea. Ova dva su uzasni. Inače, devojka ima s8 preko telenora, ne da mi da se igram s ubacivanjem 😉

Nazad
Vrh Dno