Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ja sam nedavno ubacio poslednji firmware na s9 koji je sa VIP, skinuo sa updato SEE (South East Europe) ali Phone INFO pokazuje da je u pitanju DBT (Germany / DE)

Uglavnom nisam izvadio SIM karticu, i dalje ne razumem za šta sam sada uskraćen, neću dobijati automatski update ubuduće?

Tema Samsung Galaxy S7/S7 Edge, post broj #14547

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Uradio po uputstvu, generisao neka 2 key-a ali kada pokušam da aktiviram adhell uvek mi piše failed

Verovatno nisi dobro kreirao licencu.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Treba ti "samsung enterprise key"...to mu dodje kao neki "treci" ali samo sa tim mozes da akriviras program. Sa ta druga dva nece da se aktivira (bas licno pokusao pre 2-3 dana)
Evo i kratak video o cemu pricam...na nekih 2:24 pocinje da prica o njemu

Zar je moguće loše kreirati key :) radio po uputstvu, a kada pokušam ponovo napiše mi da mi je key već generisan, samsung knox license key a ispod backward compatibile key
A to enterprise key nigde ne mogu naći, na video tutorijalima je sajt malo drugačiji nego kakav se sada otvara

Poslednja izmena:
Ovako ides na istu stranicu gde si vec "uzeo" ta 2 kljuca...ali skroluj na dole tu stranicu i pisace ti "Knox Standard SDK". Otvori to i tu imas "Samsung Knox license key" i "Enterprise license key". Naravno tu ides na "Enterprise license key" i u polju "Add a key alias:" kucas: test...ili dev ili sta god ali izbegavaj AdHell i tako te "hakerske" programe jer Samsung to bas ne voli...ako me razumes ;) I tu imas svoj kljuc koji ti treba..nadam se da sam pomogao.
P.S. evo i direktan link od stranice da se ne mucis...samo moras da budes ulogovan pre nego sto odes na ovaj link naravno..
https://seap.samsung.com/license-keys/create#section-knox-standard-sdk

E uspeh da ga nađem i aktiviram :) nikad ja ovo sam ne bih našao, tutoriali su veoma oskudni

Ala mi je usporio telefon posle zadnjeg updatea, imam nekad osecaj kao da je winxp u pitanju

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ovako ides na istu stranicu gde si vec "uzeo" ta 2 kljuca...ali skroluj na dole tu stranicu i pisace ti "Knox Standard SDK". Otvori to i tu imas "Samsung Knox license key" i "Enterprise license key". Naravno tu ides na "Enterprise license key" i u polju "Add a key alias:" kucas: test...ili dev ili sta god ali izbegavaj AdHell i tako te "hakerske" programe jer Samsung to bas ne voli...ako me razumes ;) I tu imas svoj kljuc koji ti treba..nadam se da sam pomogao.
P.S. evo i direktan link od stranice da se ne mucis...samo moras da budes ulogovan pre nego sto odes na ovaj link naravno..
https://seap.samsung.com/license-keys/create#section-knox-standard-sdk
Adhell 2 mi radi lepo, iz znatiželje i viška vremena probah Adhell 3 ali neće da mi se aktivira preko tog istog Enterprise keya, opet se vratih na dvojku

Pre 15 tak dana zamenjena baterija u ProMobiu, sada joj je trenutno stanje kao na slici, da li je normalno 87 %...
611dd3a7b1c1f7c096b3d16527839b15.jpg

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Htedoh napisati 86 %

Em sto ceo telefon slogira od tog programa moje je misljenje da to nije tacno uopste zato sto je meni pokazivalo ponekad i 107%

Em sto ceo telefon slogira od tog programa moje je misljenje da to nije tacno uopste zato sto je meni pokazivalo ponekad i 107%

Tvrde da je baterija zamenjena, svraticu da me zaista uvere u to...[emoji852]

Upravo tako! Bilo je o ovome reči pre oko mesec-dva! Jednom sam ovo đubre turio u telefon i nikad više.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Postoji li neki program da verodostojno prikaže trenutno stanje baterije.

Probaj Samsung Phone Info aplikaciju, mislim da je ona pokazivala pravilno ako me secanje dobro sluzi.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Evo meni Phone INFO pokazuje na s9 battery health 90%, a telefon kupljen nov početkom aprila...

Poslednja izmena:
Meni na S8+ polovan, star nekoliko meseci, sep. 2017 glasi garancija, pise 87% health na samsung info programu. Ali bitniji je cini mi se, drugi podatak: ciklusi praznjenja baterije je 64. Baterija drzi brutalno, oko 2 dana sa 7-8 sati sota... Oreo CRB firmware.. Adhell2 i ponesto disejblovano, bez fejsa i instagrama..
4bd0e3daf900afe62592d7bd74f19fdb.jpg

Poslednja izmena:
Kako star nekoliko meseci ako je garancija od septembra 2017, to je skoro godinu dana. Onda odličan rezultat ciklusa pražnjenja.

Poslednja izmena:
Meni je na novom s9+ u startu 95 pisalo a na S8 koji sam uzeo lepsoj polovini pre 2 nedelje 99 i stoji tako

S9+

Nazad
Vrh Dno