uspeo je MAX cleaner ovo da mi ocisti.... svi ostali antivirusi ovo nisu ni registrovali....moze pomoc? jutros mi se probio nekakav spam, malware, otvara mi nezeljene stranice... ne znam kako da to skinem... kako ubuduce da mi se to ne desi? sta koristite protiv ovog?![]()
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ista situacija. Dnevno bude na stotine poruka. Zato je app i zabagovalaKod mene u firmi obavezno korišćenje vibera i izveštavanje putem zajedničkih grupa
Zeha;5503982 jer w.s. je 49.5€ sa posatarinom iz UK + 1224rsd dazbine je napisao(la):60€[/B] minimum (ako ne prodje bez dazbina
Generali osiguranje, planira devojka za s8 za neki dan da uzme osiguranje ekrana, evo sta su poslali :Kad smo kod zaštite ekrana, da li je neko uzeo osiguranje od loma u G.......? Cena deluje ok, ako se ne varam nešto više od 4K za godinu dana.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ja sam preko Odina stavio poslednji Nemački DBT radi super. Preporuka da izvadiš SMS karticu dok updatuješ da bi ti ostao CSC DBT i da bi imao dalje OTA ažuriranja. AdHell2 radi odlično ista je procedura za S7 i S8.Trenutno mi je CRAP verzija softvera na S8 plus i nema azuriranja (VIP), koju verziju mi preporucujete da ubacim preko odina, da se dobro pokazala, vidim dosta pozitivnih komentara za CRC7?
Takodje me zanima kupovina Spigen Rugged Armor futrole ako neko ima preporuku gde poruciti i kupiti?
Za blokiranje reklama sta koristite na nerutovanom fonu? vidim dosta komentara u S7 temi za Adhell2 proceduru sa licencom, da li to vazi i za S8?
Hvala
Preporuka da izvadiš SMS karticu dok updatuješ da bi ti ostao CSC DBT i da bi imao dalje OTA ažuriranja.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Sergej Milinkovic-SavicKakvu SMS karticu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari