Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Jedino sto mi nedostaje na ovom telefonu je nedostatak opcike za slikanje 360 stepeni fotografije koju je lg g6 imao. Dali postoji neki program a da to nije google street

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Mislim da ima na Gcam aplikaciji.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Proguglaj malo imaš na XDA forumu, a stavljali su i ovde ako te ne mrzi da listaš nazad u temi.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Stoji mi tel na stolu u kuci i sad samo odjednom izbacio poruku da je detektovana vlaga u usb portu, nit je kvasen niti bilo sta, resetovao ga, brisao port ali dalje stoji to obavestenje, sta moze biti ?

Edit: ugasilo se samo od sebe, podilkanio bio nesto.

Poslednja izmena:
Jedino sto mi nedostaje na ovom telefonu je nedostatak opcike za slikanje 360 stepeni fotografije koju je lg g6 imao. Dali postoji neki program a da to nije google street

Jel to ono Panorama? Ako je to čudno mi je da s8 nema pošto a5 2016 ima...

Nije panorama, to ima manje više svaki telefon danas.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Bacio test s8+ v.s. huawei p20

Ima i par slika drugara gde se može pogledati kvalitet face.

Evo na XDA gde sam okačio ko želi da vidi preko web-a

1va slika s8+ slika ispod p20 ( na oba linka taj redosled )

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=76299776

Takodje evo i ovde gde su uploadovane ceo album takodje web. ( Bolje na XDA linku pogledati kao " preview" jer na album linku cropuje osim ako se svaka slika otvara )

https://ibb.co/album/dcLPLa

Evo i na drive ko želi da skine i pogleda detaljnije:

https://drive.google.com/folderview?id=1Orrz2VTQy9H2Jthhi5tCw3b0KmbzAWob

Evo i "mini" review p20 koga zanima.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5472792

Inače okačio bi slike ovde al nmz 28-30 slika xD

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kako je dobra ova gcam aplikacija. Medjutim slike u mraku pune suma nzm zasto ali su na stock aplikaciji mnogo bolje

Mora drugačije da se podesi za mrak, problem je što posle po danu ne valja. Realno svi više ionako slikamo po danu.

Takodje ne macro bolji na stock :)

Ma ima.li neka folija il staklo sto ne odpada. Meni sve zivo se odlepi posle nekoliko dana. Nije do futrole

Ja razmisljam onaj premaz da stavim cisto da ima nesto, gde god sam pitao za staklo svi su mi prodavci rekli da ne valjaju, da ce se odlepiti da ne bacam pare za dzabe.
Jedino bih probao onu Samsungovu org foliju za displey al ne mogu nigde da je nadjem, ima za s8+ al nigde za obican, mozda budem na kraju narucio na ebay al pitanje dal je original.

Poslednja izmena:
Ja na mom vec tri meseca imam mobile outfitters(ima ih po trznim centrima,mislim da sam ja platio oko 2500 samo za ekran).
Ima dva modela,full cover i casefriendly, ja sam normalno uzeo full cover i najbudzastiji cover :d . Podiglo mi se na dva coska i kod lock dugmeta, ali je to sve zbog
glomazne maske. Ako vec oces i masku onda ili casefriendly ili da je ti milimetarski seckas po ivicama.Par puta sam je okrznuo kljucem,noktom i posle par sati ta strafta
zaraste. I ako ti se odlepi imas garanciju i kao za 1k dinara ti stavljaju novu, sta znam mozda ima bolje mozda ne, svakako bolje nego golo

Ja razmisljam onaj premaz da stavim cisto da ima nesto, gde god sam pitao za staklo svi su mi prodavci rekli da ne valjaju, da ce se odlepiti da ne bacam pare za dzabe.
Jedino bih probao onu Samsungovu org foliju za displey al ne mogu nigde da je nadjem, ima za s8+ al nigde za obican, mozda budem na kraju narucio na ebay al pitanje dal je original.
Ne valja ni ta imao rodjak na 8+

Jel neko menjao staklo ekrana i gde? Da li se negde to radi ozbiljno, kako bi telefon nakon zamene ostao i vodootporan?

S8 je u pitanju

ProMobi to radi bez greške. Ja sam menjao na svom S7 edge i telefon je zadržao vodootporan. To oni i garantuju pošto su ovlašćeni servis.

Menja se ceo ekran, tj celo kućište ekrana. Sve bude ok, ja sam radio.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

S8+ preko Odina novi update na prvu loptu:

France - Imao problem sa AOD-om pali se i gasi sam od sebe ... malo više laguje nego pre update-a ...proban 2x
Germany - Problem sa back up-om i lag još veći nego Francuski, battery drain .... proban takođe 2x
Turkey - Fantastičan! Samo klizi, brzina u radu, baterija se odmah vidi da drži bolje od svega prethodnog (kao na Nugatu)
Neka bude da sam se istripovao ali nekako je kontrast bolji kao da je oštrija slika tj. slova nego pre.Dok podiže sistem i instalira app normalno sam mogao sve da
podešavam kao da ništa ne radi u pozadini, prilično se ugrejao ali sam tek posle video da je fast charging uključen a bio na punjaču ... sve u svemu za sad tako.

Hteo sam da podelim sa vama jer možda će nekome značiti .... :wave:

Jel si nasao negde da je pohvaljen Turski ili si redom krenuo ?

Nisam pametan ... na N8 Francuski ubijao kako je radio, Telenorov katastrofa!
Sad na S8+ iznervirao se i krenuo redom :D pa reko da napišem da ne moraju svi da se smaraju ....

Aj reci samo ime turskog pa da probam ja sam na nemački nemam zamerke na radu al šta ćeš "dokon pop" nebi bio dokon da ne proba.

Na nemački mogu potvrditi samo da se raspadao dok sam drndao za vreme restore-a. Da javi samo koji je taj turski sto je ubacio pa da se oprobam :D

Aj reci samo ime turskog pa da probam ja sam na nemački nemam zamerke na radu al šta ćeš "dokon pop" nebi bio dokon da ne proba.

Samfirm u Region kucaj samo TUR ostalo znaš ... Treba da dobiješ 3643MB i Version G955FXXU1CRD7/G955FOXM1CRD5/G955FXXU1CRD1/G955FXXU1CRD7 :whip:

U extra april imaju taman mislio idem downgrade xD hvala !

Našao [emoji106]

Edit: @zava1974 jesi li radio factory? Mene lično mrzi al ako mora ....

8be3814ae28074d33ea2c919e15d5f01.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno