Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Ne znam ko je i gde konstatovao,ali moj odgovor se odnosio na danteaZar nismo reki/konstatovali da s9/S9+ ne valja ?![]()
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Ne znam ko je i gde konstatovao,ali moj odgovor se odnosio na danteaZar nismo reki/konstatovali da s9/S9+ ne valja ?![]()
Hvala mislio sam da je to bugPa nemoj da stiskaš samo ga pipni. To kad stisner reaguje uvek i kad home taster nije prikazan, a možeš i da ga probudiš dok je ekran isključen. Vibracija ne može da se isključi na stisak.
Ako isključiš otključavanje pomoću home tastera neće vibrirati.Pozdrav drustvo. Kako da resim jedan problem.. Home taster na s8 vibrira kad ga malo jace stisnem a gde sam god gasio vibraciju nista nije pomoglo. Dakle kako da iskljucim vibraciju home drugmeta i zbog cega je to tako? Hvala
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ima aplikacija koje rade na S8 na Oreu a ne rade na S9/S9+ jer su "mudrijasi" kojesta onemogucili na novijem uredjaju braneci nas od nas samih...Predvideo sam to, testirao na s9 ali mi nije jasno kako može da ima razlike.
Ne znam ko je i gde konstatovao,ali moj odgovor se odnosio na dantea![]()
Što se mene tiče s8 i s9 nikad nisu ni valjali xD samo + verzije ili note serija.Zar nismo reki/konstatovali da s9/S9+ ne valja ?![]()
Podešavanje, ekran, traka za navigaciju. Isključiš zaokruženo.
narucio u Handy na akciji trenutno Samsung clear cover za 1500 din., svuda su oko 3000 din.
Takođe.Koristim nillkin defender 2 perfekcija u svakom smislu... moze svako staklo posto maska hvata gore i dole
Tu jos jeftinije, da sam znao uzeo bih tamo.U Uscu u Samsung Store 999 din.
Ima za s8+ nema vise na stanju za obican s8, cena je 1300 din. "Samsung screen protector et-fg955ctegww" gledao sam na yt u kombinaciji sa Samsung maskom clear cover deluje odlicno.Nwfp recite mi ima li one original samsung folije po tim radnjama i koliko kostaju
Nisam ni ja rekao da si ti rekao nesto lose xD
Koliko kosta zamena ekrana na S8+?
S9+ via TT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari