Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

I ja koristim iris, puno mi je bolji.

Zašto mi prilikom aktiviranja ovog blokera SABS ne prihvata licencu, i ne mogu nikako da ga aktiviram?
Skinuo sam najnoviju verziju v0,09, kreirao licencu kako treba i kad pokušam da aktiviram uvek mi izbaci filed!

Evo i od danas.

U Romingu sam,na 4g mrezi,samo wifi,50 posto osvjetljenje,samsung s8 standardna tema.

Youtube-1 sat
Chrome-1 sat
Igrice-1 sat
Tapatalk-1 sat
Face,Insta-1-20 sat
3f6d63680de0af01bee334c856d30cc0.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

I ja koristim iris, puno mi je bolji.

Zašto mi prilikom aktiviranja ovog blokera SABS ne prihvata licencu, i ne mogu nikako da ga aktiviram?
Skinuo sam najnoviju verziju v0,09, kreirao licencu kako treba i kad pokušam da aktiviram uvek mi izbaci filed!
Pažljivo pročitaj kako se kreira licence key, mozda nisi uradio nesto kako treba. I ja sam iz prve pogrešio, dok nisam pažljivo pročitao tačno šta i kako.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Da l' neko prica preko telefona :D, unazad par screeen shotova ne vidim nigde Voice Calls makar 15min:p

Onda bi trebalo da je sve ok. Jel si omogućio admin privilegije? Nakon toga kliknuo submit key? Tek onda ides na activate.

Da sve to i neće. Nekoliko puta sam i reinstalirao aplikaciju i restrartovao telefon i uvek isto. Odustao sam....

Da sve to i neće. Nekoliko puta sam i reinstalirao aplikaciju i restrartovao telefon i uvek isto. Odustao sam....

Ovako za pocetak izbrisi predhodno instalirane programe ako vec nisi (SABS ili AdHell2...) , restartuj fon i pazi sada... Nije problem u licenci vec u aplikaciji...tj. moras sa neta skinuti aplikaciju "APK Editor Pro" (nema je PRO verzija na Play Store potrebno je skinuti negde sa neta i instalirati je naravno) i onda preko nje ici "Select apk file" pa odatle naci aplikaciju tipa AdHell 2 ili SABS i kada kliknes na nju izadje pod meni i u se bira "Common Edit"...zatim ides na polje "Package Name" (samo to, nista drugo NE DIRAJ) i tu izbrisi par slova posle com. i upisi koja ti hoces. Tacke ne brisi. Ali ako obrises recimo 4, 4 druga i upisi bilo koja..ili 5 ili 2. Vazno koliko izbrises toliko proizvoljna slova ili broja upisi. I na kraju ides dole na "Save" i onda te pita da li hoces da instaliras novi program (AdHell 2 ili SABS, zavisi koji si izabrao taj se instalira). Kada se instalacija zavrsi normalno udji u program, odobri "admin" , ubaci licencu i pokreni blocker..to je to ;-)
Javi utiske..pozz

Imam jedan problem sa oreom, nadam se da neko zna resenje..
Posto cesto koristim one Quick decline poruke za odbijanje poziva, svaki put kad to uradim on doda taj poziv u reminder koji koristim za druge stvari. Zna li neko kako se to gasi?

Btw, interesantan feature sa Reminderom (ne znam jel bio na nougatu) je taj da moze podsetnik da se stavi na AOD, samo steta sto stoji samo 30min..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Meni je i na Nougatu isto radio to jest ubacivao u reminder. Naravno nastavio je i na Oreo.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Ovako za pocetak izbrisi predhodno instalirane programe ako vec nisi (SABS ili AdHell2...) , restartuj fon i pazi sada... Nije problem u licenci vec u aplikaciji...tj. moras sa neta skinuti aplikaciju "APK Editor Pro" (nema je PRO verzija na Play Store potrebno je skinuti negde sa neta i instalirati je naravno) i onda preko nje ici "Select apk file" pa odatle naci aplikaciju tipa AdHell 2 ili SABS i kada kliknes na nju izadje pod meni i u se bira "Common Edit"...zatim ides na polje "Package Name" (samo to, nista drugo NE DIRAJ) i tu izbrisi par slova posle com. i upisi koja ti hoces. Tacke ne brisi. Ali ako obrises recimo 4, 4 druga i upisi bilo koja..ili 5 ili 2. Vazno koliko izbrises toliko proizvoljna slova ili broja upisi. I na kraju ides dole na "Save" i onda te pita da li hoces da instaliras novi program (AdHell 2 ili SABS, zavisi koji si izabrao taj se instalira). Kada se instalacija zavrsi normalno udji u program, odobri "admin" , ubaci licencu i pokreni blocker..to je to ;-)
Javi utiske..pozz

Aha mislio sam da taj korak dva ne mora da se odradi, to nisam radio. Pokušaću tako kao što si objasnio pa ću videti. Hvala

Nisam probao IRIS, probaću i njega. Da, ovo sa licem ne radi u mraku, tada otključam sa otiskom. IRIS radi u mraku?
Za otisak je bitno da futrola ima poseban okvir za skener, poseban za kameru, da su razdvojeni, mnogo, mnogo bolje radi otisak. Imao sam neki silikon od početka gde je sve u jednom okviru, baš sam grešio i nerviralo me toliko da sam hteo da prodam telefon, zamenim za drugi silikon i druga pesma.

Taj poseban otvor za senzor je bitan samo dok istreniraš prst. Posle toga nema šanse da promašiš. Ja nemam nikakav case mesecima i nikad kameru nisam zakačio.

Nisam probao IRIS, probaću i njega. Da, ovo sa licem ne radi u mraku, tada otključam sa otiskom. IRIS radi u mraku?
Za otisak je bitno da futrola ima poseban okvir za skener, poseban za kameru, da su razdvojeni, mnogo, mnogo bolje radi otisak. Imao sam neki silikon od početka gde je sve u jednom okviru, baš sam grešio i nerviralo me toliko da sam hteo da prodam telefon, zamenim za drugi silikon i druga pesma.
Iris skener radi super cak i u mraku. Ja senzor za prst retko koristim sada.

Meni je na s8 u mraku srednje žalosno iris radio

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

@mike86 & @SretenBG Hvala vam puno na pomoći i trudu. Rešio sam problem sa ovim drugim korakom i aplikacijom APK Editor Pro, sada Simple AdBlocker for Samsung (SABS) radi kao sat.

Uživaj ponovo u korišćenju telefona bez reklama [emoji4]

Superiska sto radi, a i ne moze ona nas da zeza.Salim se malo...Nego cisto da se zna isti je postupak i za aplikaciju AdHell 2 kao za SABS. Pa ko koju vise preferira neka nju izabere. Sve se sredi preko "APK Editor Pro" i promene tog famoznog "Package Name"

Konacno stigao Oreo.Imam jedno pitanje vezano za back up:
Da li posle factory resetada vratim sve aplikacije(instalitane sa play prodavnice) preko google profila ili da odaberem kao sve iz pocetka?Ne bih da se mucim ako nema neke velike razlike izmedju ova dva.

Moze li neko da odgovori,radio bih update i restart uskoro?Hvala

Ja sam preko samsung back up odradio restore svega, isti klinac kao i google.
Te nebuloze da sve iz početka vraćaš...Pa šta misliš odakle restore skida aplikacije ...isto ti je samo što ovo automatski radi.
Svakako ćeš u settings morati podesiti nekoliko podešavanja i edge ekran se podešava od 0 svakako nebitno sto si odradio restore.

Taj restore o kome neki pričaju da bi valjalo od nule je vezano za TB restore koj nema veze sa google/ samsung.

Slobodno sync svega što ti bitno i posle restore... ustedeces sebi mnogo vremena.

Ima li neko problem da mu stalno crashuje instagram? S8+ 8.0. Zadnjih godinu dana sam bio na ios, pa me interesuje da li je do telefona i sistema ili same aplikacije?

Ima li neko problem da mu stalno crashuje instagram? S8+ 8.0. Zadnjih godinu dana sam bio na ios, pa me interesuje da li je do telefona i sistema ili same aplikacije?

Kod mene je sve okej..

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Hmm. Telefon sam kupio pre dva dana, stigao sa 7.0 androidom. Odradio updste na 8.0, odradio fabricki restart i krenuo sa podesavanjima od nule sto bi se reklo. Danas i juce mi je kresovala sigurno 10-ak puta. Primetio sam najcesce kad ulazim u direct.

meni je instagram bagovao i bez updatea, na 7ici... trazio sam rešenje na netu i fora je da aplikaciju stavis da je uvek sleep... od tad mi ne kreshuje...

Ne znam koliko bi resilo to moj problem, jer mi se desava da prilikom ulaska u direkt kresuje, udjem opet u insta, direct i opet kresuje.. Iz treceg cetvrtog pokusaja udje normalno. Kazem, nije to stalno, ali desilo se 10-ak puta za ova dva dana.

Nazad
Vrh Dno