Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ja se opet vratio na cafele, jedina futrola koja ni najmanje ne narušava oblik i dimenzije telefona.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne narušava ga ni frosted, a grip neuporediv. Na stranu što se na tim ultra tankim caseovima vide mikroogrebotine za 7 dana.

Poslednja izmena:
Nije vazno da li ce da bude cigla ili slim :)

Prelazim na novi posao,plata + 18.000 pa da pocastim sebe.
Imam vec poprilican broj godina tako da vizualni izgled nije vazan. ,)

Koja je razlika izmedju LED i CLEAR View case-a?
Kvalitetnija je led al ima manje funkcija od clear view. Pogledaj na youtube il najbolje licno u neku radnju.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Jel moguce ikako dobiti "unread badge" na Gmailu, bez da mijenjam launcher. Dakle na defaultnom samsungovom.

@nikola94 alliexpress ili da ti neko od poznanika dovuče iz usa

Ispao mi telefon pre neki dan u klubu kad sam promasio dzep od farmerki, i danas u teretani vidim da mi slusalice lepo ne ulaze u 3.5mm... imam sta da vidim, Nilkin defender futrola napukla kod dzeka za slusalice i sad mi donji levi deo ekrana ne leze kako treba. Moracu da uzmem novi case.

Ne smem ni da zamislim sta bi ostalo od telefona da nije bilo casea i zastitnog stakla. Pohvale za Nilkin :D

Može li mi neko objasniti kako da preko Tesla unread i Nova launchera dobijem bedževe na Gmailu? Sve sam podesio ali neće pa neće.

Može li mi neko objasniti kako da preko Tesla unread i Nova launchera dobijem bedževe na Gmailu? Sve sam podesio ali neće pa neće.

Notification Access jesi li stavio za Teslu? I naravno oznacio koje tabove da prima (samo primary je po defaultu...)

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jesi li postavio Novu kao default launcher ? Pretpostavljam da nije narodna app.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Aplikacija kupljena maloprije, postavljen kao defaultni.

Evo proradilo samo od sebe, pa ljudi moji ovo je preporodio telefon, nisam vjerovao da može ovako glatko da radi. TouchWiz je napredovao, ali tek sa Nova prime sam dobio pixel iskustvo. Fenomenalno.

Bitno da svi pljuju samsung kako koči poučeni iskustvom od pre 5 godina!...uživaj ;)

Ovaj decembarski prsti kako radi. Kod mene nema ni micro laga posle 300h uptime.

Srecna nova godina S8-maši da vas dugo sluzi osmicica nadam se i mene.. i da oreo stigne sto pre

Izgleda da su vraćene high contrast 1 i 2 u theme store

Kako ukidati Tesla unread broj notifikacijama kad ne želim da ulazim u aplikaciju i klikam jednu po jednu. Kao na TouchWizu ono dugi tap i clear notifications.

Kako u novom nova launcher prime dobiti defoultne ikonice koje idu uz temu? U novi imam samo system i marshmallow ikonice da biram, a kada udem u settings, wall i teme, imam samo defoultni icon pack iako sam više tema instalirao.

Kako kome, kod mene jos nista...Telefon iz telesmora.

Nemam pojma udario sam update, 500 i kusur MB skida se. :)

Stigao mi je decembarski update 31.12 koji je bio manji od 50mb.

Inace telefon mi je ispao pre neki dan i srecom samo nilkin fiber je pukao u delu gde se ubacuje sim kartica.

Kod mene danas decembarski update bio težak 540MB.

Nazad
Vrh Dno