Da ali tako wa gubi svoju draž .. taj pop up je urađen očajnoZasvetli edge sa wa porukama ako ukljucite "pop-up notification" u wa settings.
Možeš pojasniti? Ja nema šanse da dobijem edge svjetlo na wa notifikacijama.Za wa sam proveravao, ako je aktiviran pop-up, zasvetli.
Samo je taj sistem jako iritantan, jer ti nabija wa poruke u facu, tako da ga ne koristim...
Možeš pojasniti? Ja nema šanse da dobijem edge svjetlo na wa notifikacijama.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Probao dreamdroid i nema šanse da startam stream, screenshot uzima bez problema, ali stream neće, kao da je tuner zauzet.Iz Mađarske su, sebi vrate njihov porez a ne plati se carina i naš porez, tako da može da se proda čak jeftinije nego mp cena tamo uz zaradu. Ako probereš pouzdanog prodavca sa mnogo pozitivnih ocena ne bi trebalo da bude problema.
Imaš DreamDroid, besplatan je, radi sa svim enigma 2 risiverima, za puštanje videa koristi neki eksterni plejer, na primer mx player.
+
Stavio sam ultimate shield sa svih strana na s8+, za sada nakon 5,6 dana sve stoji super još uvek, mada čini mi se da nakon dužeg nošenja mora početi da se odlepljuje sa zakrivljenih ivica ma koliko god pazio.
Proradilo druže instalirao na enigmu onu pau ekstenziju za stream i sada radi savršeno.Nisam dugo to koristio, ne sećam se sada gde je šta od podešavanja, ali naravno ako ti je box uključen možeš da strimuješ samo kanal koji je aktivan ili neki sa istog transpondera. Probaj da staviš na standby pa probaj
Pa koja onda zakrivljena folija je najbolja za koriscenje uz neku masku,bas sam hteo da narucim ultimateshield...Ultimate shield je djubre kao i Bodyguardz i Skinomi folije,posle par nedelja pocnu da se odlepljuju coskovi i da skupljaju prljavstinu................bacene pare
Ti se ne računaš sa tim svojim unikatom od telefona [emoji14]Sad se pojavio i instalirao neki update.![]()
Sent from my SM-G9550 using Tapatalk
Ne znam da li ima ikakve veze...[emoji16] Vidim da pojedini dobijaju update u Telenoru dok moj stoji zakucan na update iz avgusta koji je tamo uradjen.Kakve veze ima Telenor sa telefonom iz Amerike?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Na ovo sam mislio.Ja sam gledao u telenoru i tamo je s8+ sa snapdragonom. Kilko sam čitao on ide na američko tržište dok je exynos za azijsko i EU. Valjda je na to mislio čovek?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Jel i vama ovakvo zdravlje baterije?![]()
![]()
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Kakve su ti spigen folije?Ti se ne računaš sa tim svojim unikatom od telefona [emoji14]
@DjordjeM mislim da jedino ona ultimate defender kada se strpa u neku zaštitu ne pretenduje da se odlepi pošto ide skroz okolo i zalepi se na poleđinu telefona. Monster, ultimateshield i sve ostale se provereno odlepe pre ili kasnije (i to kasnije nije više od par nedelja). Meni stigao danas spigen neo hybrid, dačno se zanosim idejom da skinem nalepnicu i nosim bez ičega na ekranu
Pa koje na kraju folije vi koristite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari