Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Za wa sam proveravao, ako je aktiviran pop-up, zasvetli.

Samo je taj sistem jako iritantan, jer ti nabija wa poruke u facu, tako da ga ne koristim...

Za wa sam proveravao, ako je aktiviran pop-up, zasvetli.

Samo je taj sistem jako iritantan, jer ti nabija wa poruke u facu, tako da ga ne koristim...
Možeš pojasniti? Ja nema šanse da dobijem edge svjetlo na wa notifikacijama.

Ima li šanse da na email poruke dobijam baner na vrhu ekrana kao kod sms za quick reply?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Vidim da moze da se namesti u wa i kad je ekran zakljucan, ali je ocajno uradjeno i kad tel ima sifru, prikazuje poruke, sto me nervira [emoji23]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Možeš pojasniti? Ja nema šanse da dobijem edge svjetlo na wa notifikacijama.

Wa settings\notifications\pop-up notifications aktiviras.

@Stefan1995
Da, prikazivanje poruka kada je telefon zakljucan je retardirano na vise nivoa...

Iz Mađarske su, sebi vrate njihov porez a ne plati se carina i naš porez, tako da može da se proda čak jeftinije nego mp cena tamo uz zaradu. Ako probereš pouzdanog prodavca sa mnogo pozitivnih ocena ne bi trebalo da bude problema.

Imaš DreamDroid, besplatan je, radi sa svim enigma 2 risiverima, za puštanje videa koristi neki eksterni plejer, na primer mx player.

+
Stavio sam ultimate shield sa svih strana na s8+, za sada nakon 5,6 dana sve stoji super još uvek, mada čini mi se da nakon dužeg nošenja mora početi da se odlepljuje sa zakrivljenih ivica ma koliko god pazio.
Probao dreamdroid i nema šanse da startam stream, screenshot uzima bez problema, ali stream neće, kao da je tuner zauzet.

8649bd70ff3b4b0d94d53e073e02431b.jpg

Nisam dugo to koristio, ne sećam se sada gde je šta od podešavanja, ali naravno ako ti je box uključen možeš da strimuješ samo kanal koji je aktivan ili neki sa istog transpondera. Probaj da staviš na standby pa probaj

Poslednja izmena:
Osvetljenje auto, sve na wifi, danas npr OS ne divlja, ko zna sta mu je bilo pre neki dan [emoji16]
f71211ac88bd751048f075c60ae77a74.jpg
503c93cae9a247e7fb6dce140295a9b4.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Imate li neki savet za i instalaciju ultimateshield folije?

Ultimate shield je djubre kao i Bodyguardz i Skinomi folije,posle par nedelja pocnu da se odlepljuju coskovi i da skupljaju prljavstinu................bacene pare

Nisam dugo to koristio, ne sećam se sada gde je šta od podešavanja, ali naravno ako ti je box uključen možeš da strimuješ samo kanal koji je aktivan ili neki sa istog transpondera. Probaj da staviš na standby pa probaj
Proradilo druže instalirao na enigmu onu pau ekstenziju za stream i sada radi savršeno.

Sad se pojavio i instalirao neki update.
ac6a4437a22e5ea70f80cee90ba78766.jpg

Sent from my SM-G9550 using Tapatalk

Ultimate shield je djubre kao i Bodyguardz i Skinomi folije,posle par nedelja pocnu da se odlepljuju coskovi i da skupljaju prljavstinu................bacene pare
Pa koja onda zakrivljena folija je najbolja za koriscenje uz neku masku,bas sam hteo da narucim ultimateshield...

Sad se pojavio i instalirao neki update.
ac6a4437a22e5ea70f80cee90ba78766.jpg

Sent from my SM-G9550 using Tapatalk
Ti se ne računaš sa tim svojim unikatom od telefona [emoji14]

@DjordjeM mislim da jedino ona ultimate defender kada se strpa u neku zaštitu ne pretenduje da se odlepi pošto ide skroz okolo i zalepi se na poleđinu telefona. Monster, ultimateshield i sve ostale se provereno odlepe pre ili kasnije (i to kasnije nije više od par nedelja). Meni stigao danas spigen neo hybrid, dačno se zanosim idejom da skinem nalepnicu i nosim bez ičega na ekranu

Poslednja izmena:
Stiže nam i bixby 2....

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Na moj telefon nikakav update u Telenoru nije stigao od kako je stigao iz Amerike...

Kakve veze ima Telenor sa telefonom iz Amerike?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kakve veze ima Telenor sa telefonom iz Amerike?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne znam da li ima ikakve veze...[emoji16] Vidim da pojedini dobijaju update u Telenoru dok moj stoji zakucan na update iz avgusta koji je tamo uradjen.

@pois0n jedno je telefon kupljen u telenoru na ugovor a sasvim drugo telefon u kome je telenorova kartica a donesen od ko zna gde ;)

Ja sam gledao u telenoru i tamo je s8+ sa snapdragonom. Kilko sam čitao on ide na američko tržište dok je exynos za azijsko i EU. Valjda je na to mislio čovek?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Jel i vama ovakvo zdravlje baterije?
15cba0b9c35b477ba58d8c0d59f6e733.jpg
6b1fcfc774862a5449b5d3a69a8114b4.jpg

Ja sam gledao u telenoru i tamo je s8+ sa snapdragonom. Kilko sam čitao on ide na američko tržište dok je exynos za azijsko i EU. Valjda je na to mislio čovek?

Na ovo sam mislio.

Ma ne meri tačno . Ali provuci ga kroz još koje punjenje

Pa koje na kraju folije vi koristite?

Ti se ne računaš sa tim svojim unikatom od telefona [emoji14]

@DjordjeM mislim da jedino ona ultimate defender kada se strpa u neku zaštitu ne pretenduje da se odlepi pošto ide skroz okolo i zalepi se na poleđinu telefona. Monster, ultimateshield i sve ostale se provereno odlepe pre ili kasnije (i to kasnije nije više od par nedelja). Meni stigao danas spigen neo hybrid, dačno se zanosim idejom da skinem nalepnicu i nosim bez ičega na ekranu
Kakve su ti spigen folije?

Takođe.. :) a uskoro i bez kejsa kada dođe nalepnica za staklo pozadi :)

Nazad
Vrh Dno