Kako dobiješ bas na njima, kad ga nema nikako?
Upravo ovo što Allister kaže, stavio sam druge gumice i uz AdaptSound bude bas nešto izraženiji.Kako dobiješ bas na njima, kad ga nema nikako?
Smart lock samo sa bt uređajima koristim i super radi. Ne bih se ja baš pouzdao u mesta.Dešava se vama da Smart lock ne radi kako treba? Meni se telefon otključava i na lokacijama koje nisu pouzdana mjesta. Kakva je ovo glupost.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Hvala sto si rekao za monsterskin foliju,stavio sam je na s8 pre nekolkko dana i isto ima taj efekat,tacno sam hteo da opet stavim monsterskin,mislio sam da se nije lepo osusio ekran...Meni je s8 savrsena velicina telefona posle telefona od 5 incha.Evo za sve koji imaju dilemu da li S8 ili S8+. Posle dva meseca koriscenja S8-ce morao sam da ga prodam jer koliko god kompaktan bio za koriscenje jednom rukom ipak je preuzak za moju ruku i mozda zvucni smesno ali je saka pocela da me boli (pre S8 sam bio na Note 4-ci i S6E+ cija je sirina kao S8+) privremeno sam presao na S7E nekih dve nedelje i moram da kazem da sam sa S7E bio bas zadovoljan, baterija primetno duze traje u odnosu na S8. Danas sam napokon presao na S8+, samo cu reci da sam definitivno odmah trebao ici na njega (privukao me prvobitno S8 zbog kompaktnosti), nije mi toliko bitna ta veca baterija koliko sirina ekrana (to sam tek shvatio nakon kupovine S8) jos u ponedeljak da uzmem nillkin frosted i to je to. Inace na S7E sam lepio monsterskin i uopste nisam bio zadovoljan, osim sto se lakse lepi, u odnosu na druge silikonske folije nije nista bolja, mada u nabavci je samo za 1eur skuplja, brzo je pocela da se odlepljuje, a ekran dobije neki rainbow efekat i ko da imas neki krs displej a ne vodeci u klasi. Sad sam u dilemi koja folija za S8+ jer sam isprobao sve sto nude dva najveca uvoznika i ni jedna nije nista posebno...
Hvala sto si rekao za monsterskin foliju,stavio sam je na s8 pre nekolkko dana i isto ima taj efekat,tacno sam hteo da opet stavim monsterskin,mislio sam da se nije lepo osusio ekran...Meni je s8 savrsena velicina telefona posle telefona od 5 incha.
Nažalost, par njih je već pominjalo isto...nosi u servis. Jedino što mi nije palo da pitam ljude sa problemom koji senzor imaju na zadnjoj kameri (sony ili samsung; može sa phone info aplikacijom da se proveri)?!
Gotovo svi exynoss modeli nose ICOCELL a snapdragon sony IMX, na s7e je bio jako mali procenat sa exynoss da ima IMX na s8/+, dosad nisam video na XDA da neko ima IMX na exynoss-u.
Što se mene tiče ja bi zadržao ICOCELL
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Da li je neko kupovao preko kp telefon? Nesto mi nisu logicne ove jeftine cene, gde ljudi kupuju kad im se isplati da prodaju za 500e? Koliko sam prelistao po netu i u inostranstvu je veca cena svuda? Ili ako neko ima neku proverenu preporuku?
Ima li neki program za stream satelitskih kanala sa Vuplus enigma2 satelitskog resivera na telefon?
Aj proveri kad je ekran zakljucan ☺ Proveri i sa fb mesindzerom...Zasvetli edge sa wa porukama ako ukljucite "pop-up notification" u wa settings.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari