Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Koristite li AdaptSound opcije sa ovim (tuned by) AKG bubicama? Ja sam tek skoro provalio tu opciju, zvuk je za par nijansi bolji sa podešenim AdaptSound profilom.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne vidim logike da mijenjajući gumice dobijem bas na slušalicama na kojim ga nema.

Ubacim slušalice od ajfona i zvuk je odličan. Bas samo takav. Očito nije do softvera.

Ima logike, bude bolji dihtung pa svaki ton bude izraženiji. To naravno ima limit a ni ne treba očekivati čudesno drugačiji zvuk ali ako bas nije prioritet onda dobiješ taman malecki boost.

A i treba pokušati sa AdaptSound, namesti poseban profil pa isprobaj.

Poslednja izmena:
Da li je neko kupovao preko kp telefon? Nesto mi nisu logicne ove jeftine cene, gde ljudi kupuju kad im se isplati da prodaju za 500e? Koliko sam prelistao po netu i u inostranstvu je veca cena svuda? Ili ako neko ima neku proverenu preporuku?

Ja kupio na KP od Stankovića. S8+ 620 €

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Dešava se vama da Smart lock ne radi kako treba? Meni se telefon otključava i na lokacijama koje nisu pouzdana mjesta. Kakva je ovo glupost.

Ja to i ne koristim.Nije mi problem da sam otkljucam [emoji16].

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Dešava se vama da Smart lock ne radi kako treba? Meni se telefon otključava i na lokacijama koje nisu pouzdana mjesta. Kakva je ovo glupost.

Smart lock samo sa bt uređajima koristim i super radi. Ne bih se ja baš pouzdao u mesta.

Evo za sve koji imaju dilemu da li S8 ili S8+. Posle dva meseca koriscenja S8-ce morao sam da ga prodam jer koliko god kompaktan bio za koriscenje jednom rukom ipak je preuzak za moju ruku i mozda zvucni smesno ali je saka pocela da me boli (pre S8 sam bio na Note 4-ci i S6E+ cija je sirina kao S8+) privremeno sam presao na S7E nekih dve nedelje i moram da kazem da sam sa S7E bio bas zadovoljan, baterija primetno duze traje u odnosu na S8. Danas sam napokon presao na S8+, samo cu reci da sam definitivno odmah trebao ici na njega (privukao me prvobitno S8 zbog kompaktnosti), nije mi toliko bitna ta veca baterija koliko sirina ekrana (to sam tek shvatio nakon kupovine S8) jos u ponedeljak da uzmem nillkin frosted i to je to. Inace na S7E sam lepio monsterskin i uopste nisam bio zadovoljan, osim sto se lakse lepi, u odnosu na druge silikonske folije nije nista bolja, mada u nabavci je samo za 1eur skuplja, brzo je pocela da se odlepljuje, a ekran dobije neki rainbow efekat i ko da imas neki krs displej a ne vodeci u klasi. Sad sam u dilemi koja folija za S8+ jer sam isprobao sve sto nude dva najveca uvoznika i ni jedna nije nista posebno...

Ima li neki program za stream satelitskih kanala sa Vuplus enigma2 satelitskog resivera na telefon?

Evo za sve koji imaju dilemu da li S8 ili S8+. Posle dva meseca koriscenja S8-ce morao sam da ga prodam jer koliko god kompaktan bio za koriscenje jednom rukom ipak je preuzak za moju ruku i mozda zvucni smesno ali je saka pocela da me boli (pre S8 sam bio na Note 4-ci i S6E+ cija je sirina kao S8+) privremeno sam presao na S7E nekih dve nedelje i moram da kazem da sam sa S7E bio bas zadovoljan, baterija primetno duze traje u odnosu na S8. Danas sam napokon presao na S8+, samo cu reci da sam definitivno odmah trebao ici na njega (privukao me prvobitno S8 zbog kompaktnosti), nije mi toliko bitna ta veca baterija koliko sirina ekrana (to sam tek shvatio nakon kupovine S8) jos u ponedeljak da uzmem nillkin frosted i to je to. Inace na S7E sam lepio monsterskin i uopste nisam bio zadovoljan, osim sto se lakse lepi, u odnosu na druge silikonske folije nije nista bolja, mada u nabavci je samo za 1eur skuplja, brzo je pocela da se odlepljuje, a ekran dobije neki rainbow efekat i ko da imas neki krs displej a ne vodeci u klasi. Sad sam u dilemi koja folija za S8+ jer sam isprobao sve sto nude dva najveca uvoznika i ni jedna nije nista posebno...
Hvala sto si rekao za monsterskin foliju,stavio sam je na s8 pre nekolkko dana i isto ima taj efekat,tacno sam hteo da opet stavim monsterskin,mislio sam da se nije lepo osusio ekran...Meni je s8 savrsena velicina telefona posle telefona od 5 incha.

Hvala sto si rekao za monsterskin foliju,stavio sam je na s8 pre nekolkko dana i isto ima taj efekat,tacno sam hteo da opet stavim monsterskin,mislio sam da se nije lepo osusio ekran...Meni je s8 savrsena velicina telefona posle telefona od 5 incha.

Nema tu sta da se susi, (suse se samo one sto imaju "wet" instalaciju) sve te folije imaju malo deblji sloj lepka (bar se meni tako cini) ili je posebna vrsta lepka koja omogucava da ne ostaje vazduh i oni baloncici i prilikom lepljenja ne smeju se pritiskati puno jer ostaju risevi, a jako ih je tesko centrirati jer su dosta mekane i krive se, i ni jedna se ne zalepi kako treba, tj. brzo krenu da se odlepljuju, monsterskin se mozda najlakse lepi od svih do sada koje sam probao medjutim i nju kada lepis kada jednom spustis parce vise ne odizes jer se lepak zezne (ostanu linije) a karticom moras bas blago da pritisnes, toliko je mekana da se lako grebe, a kada se zaprlja tesko se cisti, ja bih se i mozda opet odlucio za nju al taj sljasteci efekat me ubi, ja sam je skinuo posle tri dana hahahaha...S8 je super stvarno, do mene je, navikao sam na vece telefone, tj. u mom slucaju sire. S8 je najbolji izbor za ljude koji hoce malo veci displej a da telefon mogu komotno da koriste jednom rukom.

Bas je velika tema i sad citati sve bas ne mogu zbog ogranicenja vremena.Zato neljutite se ako je neko vec ovo pomenuo.Nedavno sam s7edg zamenio sa s8 kad ono kad upalim kameru ona mutna.Kazu to je bag hardverski .Da li je moguce da tako skup telefon ima taj problem.Cuknem ga dvaput pozadi slika super . Pitam ja vas dal svi imate taj problem i da li ima resenja.

Nažalost, par njih je već pominjalo isto...nosi u servis. Jedino što mi nije palo da pitam ljude sa problemom koji senzor imaju na zadnjoj kameri (sony ili samsung; može sa phone info aplikacijom da se proveri)?!

Nažalost, par njih je već pominjalo isto...nosi u servis. Jedino što mi nije palo da pitam ljude sa problemom koji senzor imaju na zadnjoj kameri (sony ili samsung; može sa phone info aplikacijom da se proveri)?!

Gotovo svi exynoss modeli nose ICOCELL a snapdragon sony IMX, na s7e je bio jako mali procenat sa exynoss da ima IMX na s8/+, dosad nisam video na XDA da neko ima IMX na exynoss-u.

Što se mene tiče ja bi zadržao ICOCELL

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Gotovo svi exynoss modeli nose ICOCELL a snapdragon sony IMX, na s7e je bio jako mali procenat sa exynoss da ima IMX na s8/+, dosad nisam video na XDA da neko ima IMX na exynoss-u.

Što se mene tiče ja bi zadržao ICOCELL

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Slazem se sa gore navedenim, SLSI_S5K2L2_FIMC_IS je icocell i ko zeli da proveri neka instalira aida64 i u devices neka pogleda, cak mislim da svi exynoss modeli imaju ufs 2.1 storage a snapdragon uglavnom 2.0.

Samsung kamera je.Znaci neverujem da je to moguce sa tom kamerom i da nema resenja ni u servisu. Razumeo bi da je telefon 100e

Kako nema resenja u servisu? Neki su menjali telefon odmah posto je bilo u roku od 7 dana zamenjen, a neki su menjali modul kamere u ProMobiju.

To nema veze telefon koliko kosta, kvari se i onaj od 50 eura isto kao i onaj od 500.

Sinoc mi se desio bag na s8 kakav u zivotu nisam video.
Pricao na video poziv i samo odjedanput zakoci telefon kamera crna na video pozivu imam samo zvuk,telefon nenormalno koci,ne rade dugmici,nista.
Zakljuca se on sam i sad opet ne mogu da otkljucam,na dodir se upali ekran ukucam sifru ali nece na OK,otisak prsta isto ne radi.
Ostavim ja njega sa 77% baterije i budim se jutros on se ispraznio skorz,ugasio se.
Stavim ga na punjac proverim dugme za lock ono radi,upalim telefon on radi super [emoji848][emoji848]

Long live android!

Da li je neko kupovao preko kp telefon? Nesto mi nisu logicne ove jeftine cene, gde ljudi kupuju kad im se isplati da prodaju za 500e? Koliko sam prelistao po netu i u inostranstvu je veca cena svuda? Ili ako neko ima neku proverenu preporuku?

Iz Mađarske su, sebi vrate njihov porez a ne plati se carina i naš porez, tako da može da se proda čak jeftinije nego mp cena tamo uz zaradu. Ako probereš pouzdanog prodavca sa mnogo pozitivnih ocena ne bi trebalo da bude problema.

Ima li neki program za stream satelitskih kanala sa Vuplus enigma2 satelitskog resivera na telefon?

Imaš DreamDroid, besplatan je, radi sa svim enigma 2 risiverima, za puštanje videa koristi neki eksterni plejer, na primer mx player.

+
Stavio sam ultimate shield sa svih strana na s8+, za sada nakon 5,6 dana sve stoji super još uvek, mada čini mi se da nakon dužeg nošenja mora početi da se odlepljuje sa zakrivljenih ivica ma koliko god pazio.

Kad vam stigne poruka na wa, jel vam zasvetli edge ekran, ali da je ekran iskljucen?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ne.. ne radi to sa wa. Pisano dosta puta u temi.
Čak sam ja pisao wa da to srede ali odgovor je bio standardizovan :)

Zasvetli edge sa wa porukama ako ukljucite "pop-up notification" u wa settings.

Nazad
Vrh Dno