Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Da li neko ima problema sa Google Inbox? Vec neko vreme mi ne stizu notifikacije za novi mail. Samo kada otvorim Inbox i rucno uradim refresh povlacenjem na dole mi pristignu mailovi

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Meni se dešava da dobijem notifikaciju za mail ali kada otvorim aplilaciju moram da odradim refresh da bi ga i dobio/video. Problem kao ti nemam.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ugasi doze za njega. Settings / device maintenance / battery / battery usage / optimize battery usage / prebaci na all apps, nađi inbox i isključi

Ok, hvala, probacu tako. Vidim i na redditu da se zale, neki bug koji treba da se resi.

Ugasi doze za njega. Settings / device maintenance / battery / battery usage / optimize battery usage / prebaci na all apps, nađi inbox i isključi
Šta se u tom slučaju dešava sa instagramom, fb, viberom, whatsupp i ostalim aplikacijama? Ja nisam ni znao za ovu opciju...već samo za onaj app power monitor.

Misliš ako ugasiš doze za njih? Pa ništa, neće biti uspavljivane

Pa do sada su mi bile uspavljivane izgleda (ako je to defoult) pa je opet sve stizalo.

Pa dobro, tako je i zamišljeno da radi, al nekad zeza pa može da se proba ovo :)

I ja sam primetio da mi prvo stigne notifikacija na s7 pa tek nekih 30 sec kasnije na s8. Tako je manje vise sa svim notifikacijama, od whatsapp do yahoo. samo messenger radi normalno,

Jel punio neko bezicnim fast punjacem starijim s8 plus.. normalno mi je punio s7 edge, ali sad kad hocu da punim s8 ima prekide non stop??

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3684398
Prvi AOSP rom za s8+.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
U prevodu kako napraviti ciglu od telefona!
Jel punio neko bezicnim fast punjacem starijim s8 plus.. normalno mi je punio s7 edge, ali sad kad hocu da punim s8 ima prekide non stop??

Ja prodao moj 920 model kolegi (koji sam koristio uz s7 takođe), nije mi se žalio na bilo kakav problem sa s8. Sada sa ovim novim konvertibilnim takođe sve ok. U startu mi pada na pamet da ti taj punjač nije original?!

Originalni je punjac, samo jedino sto mi pada na pamet je da zbog velicine telefona nije isto mesto na koje naleze na punjac..

Pa polegni ga pa vidi hoće biti promene, mada sam gotovo siguran da to nema veze. Aj slikaj sticker od dole na punjaču ako te ne mrzi?!

Evo ga..
7196bd77f3ccbefa4e821cb849f1ee48.jpg

Krene da puni telefon, ali dobijem poruku posle 2 sec da je punjenje pauzirano..

Poslednja izmena:
Verovatno pocetkom sledeće godine.

Evo ga..
7196bd77f3ccbefa4e821cb849f1ee48.jpg

Krene da puni telefon, ali dobijem poruku posle 2 sec da je punjenje pauzirano..
Po fontu i spuštenosti sn nisam baš siguran da je 100% original u pitanju; neko je ranije stavljao slike od baš kupljenog u samsung prodavnici i drugačije je bilo, mada moguće je da se štampa i po regionima razlikuje (ako si uzeo se e-baya i sl, onda je 99% dobra kopija)?!! Reci mi još da li ti pravi isti problem i sa običnim i fast wireless punjenjem?...predpostavljam da si probao bez zaštite da staviš telefon, pa to neću ni da pišem.

Da na oba se desava isto.. sta sam jos primetio, kad ga postavim na punjac, za trenutak blicne plava lampica, zatim zelena ( kao da je pun) blicne par puta i onda ponovo plava svetli, ali ne puni..

Jedino još što mogu da predložim je da probaš da odeš kod nekog ko ima wireless charger da probaš telefon i drugi s8 na tom punjaču.

imam kopiju i original... pa sam slikao sada... nadam se da pomaže
51a71c00870b42da39fc8dd71224e214.jpg

Sent from SM-T825 Tab S3

Sve je jasno.. :) Hvala! Mada ne verujem da je do toga sto nije org, S7 Edge se punio odlicno, cak je i FC radio odlicno.. Pocinjem da sumnjam da mi nesto nije uredu s telefon, tako da cu probati da nadjem neki jos punjac pa da probam..

O da, upravo je problem u tome što je kopija (kako sam prvo i mislio)...pun internet ljudi što kukaju na isto ili slično (nekima neće preko 80% da puni npr). Samsung je menjao nešto u samom podešavanju s8 (posle n7 fijaska); sada za fast wireless treba dosta preko 2h da se napuni full telefon, ranije je bilo u rangu redovnog cable charga (nešto malo više).

@DARK SIDE hvala za fotku, kontam da će značiti još nekom.

P.s. pustiću i ja sutra fotku od novog modela uzetog u samsungu, možda nekom takođe bude značilo.

Poslednja izmena:
Da, mozda od S8-ice je nesto promenjeno, ali se S7 Edge na njemu uz FC bas brzo punio.. Makar da znam do cega je, ovako me kopkalo da nije do telefona..
Upravo ovo sto je okacio Loznica, tako se ponasa..

Poslednja izmena:
imam kopiju i original... pa sam slikao sada... nadam se da pomaže
51a71c00870b42da39fc8dd71224e214.jpg

Sent from SM-T825 Tab S3
Nije tesko vidjeti da je kopija. Inace ne treba kupovati (barem ja ne uzimam) proizvode bez certifikata (ISO, CE, FC...), recycle standarda, bar code (na artiklu ili ambalazi) i tako to. Kopije to nekad stave, nekad ne, ali to treba kaznjavati ko stavi, a nije dobio dozvolu.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

oba mi rade 2 godine besprekorno.

Sent from SM-T825 Tab S3

Nije tesko kad imas ovako jedan pored drugog, plus fora je sto sam ja ovaj dobio na poklon, ali je neverovatna ta drskost da je sve kao u originalu, kutija Samsung, uputsvo, ama bas sve, da sam bio ubedjen da je original.. Probao sam sad S6E od komsije, najnormalnije puni..

Eto :) Eno imas na kp originalni za 3.5k, prodaj taj, dodaj pare...

Vrh Dno