Može druga app da se stavi. Vidi video od Erica Griffin. Mislim da je naziv: what's in my note 4 ili tako neštoGašenje: Bixby Home > Settings > Bixby key and selecting Don't open anything.
Može da se ugasi ali mislim da ne može da se stavi druga aplikacija.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
da, oštrija i čistija u auto modu. pogledaj donji red kineskih slova na kutiji, ispod 4D. na većem iso bude i veća razlika. sa druge strane u pro modu mogu da se podese kontrast i boje da budu realniji (pa samim tim su i šapice i njuška manje spaljene). u auto modu često treba malo povući slajder za ekspoziciju u minus, dosta bolja fotka bude.
Može druga app da se stavi. Vidi video od Erica Griffin. Mislim da je naziv: what's in my note 4 ili tako nešto
Uvek može boljeKao sto i rekoh auto mod je dosta dobro uradjen i bukvalno izvuceno maximum.Jedino kod nekih stvari treba ipak skljockati u pro modu zbog eventualnih sitnijih korekcija
НетDa se upisem u temu... i jedno pitanje.. moze li kod nas da se koristi Samsung Pay?
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Mislio sam na zagrevanje baterije u telefonu i konstantno punjenje
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari