Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Za nekoliko dana bi trebalo da se uclanim u klub ( nastao je problem posto trazim da tel bude sa mreze i sa 2god garancije, a kod coveka kog kojeg sam trebao da uzmem tel trenutno ga nema, pa moram da sacekam nekoliko dana *** ) :D Ostalo je samo jos koja boja, sivi ili crni :D
p.s. stigla mi je futrola i staklo, uzeo sam Nillkin synthetic fiber case i Nillkin 3d cp+ max staklo :D

Gorilla...
173a5f28cf25e7353bef2ed90c90e4c3.jpg

S8+ TT

Kao nozem da je iseceno i jako je duboko, ne kontam uopste kako takav rez, a nije da ne cuvam fon.

S8+ TT

Gadan je pesak. Ja sam na moru nosio najšugaviju foliju i odmah skinuo čim sam završio sa plažom.

Poslednja izmena:
Nije loše [emoji16]

Screenshot_20170903-142416.jpg
0e28caed95942bddfa0e896449608c00.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ма горила је њесра. Ја сам сваку горилу изгребао, а притом телефон нисам користио као оружје.
Зар горила није отпорна на кључеве и метални новац?

Ključ i novac nebi trebali da izgrebu gorilu, ali pijesak iteksmo može. Ja sam uspio ogrebati safirno staklo na satu, goje je daleko tvrdje od mineralnog, pa makar se zvao i gorila. U pijesku, zidu i ično ims tragova korunda, a on je po mosovoj skali odmah iza dijamanta, od njega se prave vidija alati.

To pricaju jos od s2, a vecina ih nije ni koristila [emoji16]

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

A kad smo kod apdejta, S7 sa telenora dobio fw sa avgust zakrpom, a S8 sa telenora jok

'si probao neki update za S8, pa te razocarao ili pricas iz nekih tudjih iskustava :trust: :)
Ja sam bar 4 samsunga "uskrnavio" updateom firmwera (većinom na autonomiju mislim) mada je bilo slučajeva i sa kamerom (s5, n4). Sa s8 neću ni da probam da rizikujem, posebno što mi sve radi za razliku od s7 koji sam morao da update zbog sudden restarta.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Je li dobio neko od Samsunga onaj tablet ?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Dobila sestra od moje devojke, mozda je proslo 2 nedelje od kad je uzela S8 u Samsungovoj radnji u Uscu

Meni AQH3 nešto bolje drži bateriju u idle u odnosu na AQG3. Nijanse su u pitanju, uvek je device idle i Cell standby bio ispred Android System.

package disabler i isključiš u njemu "update", mislim a da ima dva servisa za tim nazivom.... nikad više te neće smarati....

from komsa's edge
Kod mene iskljuceno i opet stoji notifikacija.
Ja sam bar 4 samsunga "uskrnavio" updateom firmwera (većinom na autonomiju mislim) mada je bilo slučajeva i sa kamerom (s5, n4). Sa s8 neću ni da probam da rizikujem, posebno što mi sve radi za razliku od s7 koji sam morao da update zbog sudden restarta.

+1
Zasto raditi update kad sve radi odlicno i sistem ne divlja?

Restartovao. Ne moze da se odradi update naravno, ali stoji notifikacija. Nema pomoci.

ne znam, probaj da zabraniš notifikaciju, da obrišeš keš iz rikoverija? nisam imao taj problem pa samo glasno razmišljam.... mora da može da se ukloni notifikacija...

from komsa's edge

U ponedeljak dobio taj mail, u sredu stigao tablet

Evo za one koje interesuje keširanje...skoro mesec dana bez restarta :d

a01940c08fd48ede4e351edd33238781.jpg
e87df1e4ad47212cf8fdcdd858ce7569.jpg
56982a34388d217dceca16e58e008217.jpg

Vrh Dno