Nazovi broj sa polise ako si registrovao telefon, pa javi sta i kako, da znamo u buduce![]()
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ne, al zato meni pojača osvetljenje na max bukvalno na milisekundu kada kliknem na kameru i onda vrati u normalu... [emoji1]
Nema razmisljanja, v30 ☺️Trenutno bih lično bio u problemu šta uzeti posle s8+
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Da nije dynamic color za display?Probaj da otvoris internet pa zatim viber i tapatalk npr pa se vratis u browser. Meni na trenutak bude svetlije (moras da se zagledas bas, nije kao da bljesne). Doduse, i ne desava se uvek. Ne uspevam da provalim kad i kako se tacno desava.
Adaptive uobičajenoDa nije dynamic color za display?
Džabe, opet iskače i smara. @Newmultifail Probaj u developer opcijama da isključiš takođe neki auto update system pa resetujuj tel i javi jel išta bolje...ja ne mogu da resetujem još par dana; pratim keširanje i zauzeće memorijeA da isključiś automatski update?
Koja ti je verzija fw-a? Kod mene je junski.Apsolutno nema. Nisam stavljao zadnju verziju softvera; vidim da su rešavali nešto oko auto brightnessa, ko zna možda je zbog toga
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Nije. Amoled cinema, to drzim na svakom.Da nije dynamic color za display?
^
Znao sam da ce to biti prvi odgovor, ima l neko drugo rjesenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari