Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Juce veci deo dana napolju i to uglavnom na wifi, u sustini najbitnije je da mi izgura od ujutru do uvece dok ne dodjem kuci
a8301b8b43ed8e457654014b8cf6c8f6.jpg
cc8fcff5ffcf1612c9eeae7c6213bef1.jpg

S8+ TT

Poslednja izmena od urednika:
Wifi ceo dan, osvetljenje na pola veci deo vremena. Vrhunska baterija.
988579cc54631ff732f9baa6fbc16fc1.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

@ICE fine cifre! Evo ss unutra i na wifi vs napolju i na data...

Što se vremena korišćenja tiče, bilo je tipa 23h vs 17h
ca7d29d125603804b3917de49be8536b.jpg
c4f2865f64ccb45fd5b3e6da85a1b3cd.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Ja generalno zadovoljan baterijom, mada bi opet menjao telefon [emoji16]

S8+ TT

Trenutno bih lično bio u problemu šta uzeti posle s8+

Ma zezam se malo, ne vidim sta posle ovoga trenutno...cekam IP8 kakav ce da izbace...

S8+ TT

iP8 će verujem hardverski biti ok ali kada se setim ikonica, podešavanja, prikaz, ograničenja,deset godina manje više isto, dosadili brate....

from komsa's edge

Baterija bas odlicna, sabija. Wifi ceo dan, osvetljenje 30 - 50%, klasicna upotreba (tapatalk, face, insta, browser)
7424f15acafd0a673089038c9f997aa4.jpg

Jel primetio neko dimming kao na huaweiu sto se desava, kada se npr otvoti chrome ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne, al zato meni pojača osvetljenje na max bukvalno na milisekundu kada kliknem na kameru i onda vrati u normalu... [emoji1]

Ovo sam izvalio kod kolege chrome, ili ovaj default. Tipa iz kesa kad ga pokrenes on smanji osvetljenje i vrati ga na normalu. Pokrali su huawei vidim ja xD

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nazovi broj sa polise ako si registrovao telefon, pa javi sta i kako, da znamo u buduce :)

Zamenjen mi je ekran. U ovlašćenom servisu, 2 dana. Prvo sam pozvao broj sa polise i prijavio problem i odneo tel u servis. Koštalo 12000. Inače zamena je skoro 32000 za s8+ što je ušteda od 20000..nije loše :)

Ne, al zato meni pojača osvetljenje na max bukvalno na milisekundu kada kliknem na kameru i onda vrati u normalu... [emoji1]

Možeš to da iskljucis, verovatno u podešavanjima kamere [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Isto radi i kad se startuje youtube. Mislim da je to onaj video enhance ili kako se vec zove.

I internet browser kad vracas iz rama na kratko podigne osvetljenje. To nije bilo na S7.

Ja nemam to na s8

Probaj da otvoris internet pa zatim viber i tapatalk npr pa se vratis u browser. Meni na trenutak bude svetlije (moras da se zagledas bas, nije kao da bljesne). Doduse, i ne desava se uvek. Ne uspevam da provalim kad i kako se tacno desava.

Apsolutno nema. Nisam stavljao zadnju verziju softvera; vidim da su rešavali nešto oko auto brightnessa, ko zna možda je zbog toga

Probaj da otvoris internet pa zatim viber i tapatalk npr pa se vratis u browser. Meni na trenutak bude svetlije (moras da se zagledas bas, nije kao da bljesne). Doduse, i ne desava se uvek. Ne uspevam da provalim kad i kako se tacno desava.
Da nije dynamic color za display?

AQF7 kod mene mada verovatno to nema veze. Mrzi me da menjam fw samo da bih video da li je do njega.

@Proday
Ne pomaze ni to, posle restarta se nakon pola minuta ponovo pojavila notifikacija.

Vrh Dno