Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Nema jedinstven telefon, i meni baterija izdrži do uveče kada sam ceo dan napolju. Doduše ne po ovim vrućinama, tada izlazim samo kada moram.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Stvarno ne bih polemisao da li je to merodavno ili ne, ja vam pokazujem kako je kod mene, nemam razloga da nešto preuveličavam niti iskrivljujem istinu, jedino da naglasim da je u pitanju dual sim varijanta

Imam i ja dual sim s8+,kod mene je bio cak i 9 sati sot jednom sa sve 4g mrezom bez wifi,gps mi je uvek ukljucen,al taj dan zamracena soba,celi dan nisam mrdnula iz kuce. Kad sam napolju usija mi se telefon posebno kad koristim navigaciju,mislim da je realno oko 5h sto je meni extra iskreno po ovim vrucincinama. Ja sam prezadovoljna telefonom stvarno,jedina mana mu je fp senzor,ne koristim ga uopste. Ringke maskice sam narucila 1.avgusta i jos su u US nadam se da ce mi stici dok ne odem na odmor za pet dana.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Tu je negde u rangu, ne deluje mi da je jaca, a ni slabija, ok je baterija skroz, bio sam zadovoljan prilicno na 6s+, isto je i ovde.
Ajde prvi mi je dan koriscenja ali imam velikih problema sa FP nazad, bukvalno nijednom iz prve nisam otkljucao, a menjao sam pozicije otiska obe ruke vise puta i opet isto.
Kakva su vasa iskustva generalno?

P.S. jos ne stavljam Iphone na oglase, ko zna [emoji1]
Sent from my S8+
Sad lepo kupi gear fit 1 ili 2 ili neki smartwatch i ne treba ti fingerprint uopšte, samo ubaciš u thrusted devices [emoji6]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Imam vec Garmin sat :)
Za sada citam ovu temu od pocetka :)

I meni drži baterija ceo dan kad sam na poslu, zato i kažem sad kad sam napolju, osvetljenje, bez wifi-ja, promenljiv signal ispade da u 6-7 mora na punjač.. Ne očekujem čudo, samo da izgura dan. Upalim ga ujutru on kaže estimated battery life 10h. Jadno...

Uzmi telefon koji ti više odgovara... Ovaj okači na oglase ako ti je baterija jadna...

Mislim da se baterija najviše troši kada se koristi GPU , to je neki zaključak do sada ako se gleda exynos VS s835.
U prevodu GPU troši više nego što bi trebalo

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kome treba tablet ... [emoji23]
88b2a04ae9ece06521fd39e769236c73.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Imam i ja dual sim s8+,kod mene je bio cak i 9 sati sot jednom sa sve 4g mrezom bez wifi,gps mi je uvek ukljucen,al taj dan zamracena soba,celi dan nisam mrdnula iz kuce. Kad sam napolju usija mi se telefon posebno kad koristim navigaciju,mislim da je realno oko 5h sto je meni extra iskreno po ovim vrucincinama. Ja sam prezadovoljna telefonom stvarno,jedina mana mu je fp senzor,ne koristim ga uopste. Ringke maskice sam narucila 1.avgusta i jos su u US nadam se da ce mi stici dok ne odem na odmor za pet dana.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Da, ali ti imas plus verziju, a on ima obican ;)

Ako ti ujutru kaze 10h EBL, znaci da nesto trosi u pozadini, sto ne treba. Ako nisi probao restart telefona, probaj nakon sto iskljucis GPS, NFC, BT i slicne stvari ako si ih ostavio ukljucenim, pa vidi.
Neke stvari prosto kao da ostanu u pozadini i jedu bateriju, iako se iskljuce, dok se ne restartuje uredjaj. (ovo pricam generalno za telefone, uopste nije specificno za s8/+)

Nije bas merodavno porediti Dual SIM sa single SIM, kod Sammy-a je Dual SIM skoro uvek bolje optimizovan (jer se sada masovno radi za kinesko i HK trzista, koja su dosta zahteva).

Nikola, odakle ti ova ponuda? Nema je na Modnii po defaultu, samo ponuda za PRvu Pomoc.

Poslednja izmena:
Ako ti ujutru kaze 10h EBL, znaci da nesto trosi u pozadini, sto ne treba. Ako nisi probao restart telefona, probaj nakon sto iskljucis GPS, NFC, BT i slicne stvari ako si ih ostavio ukljucenim, pa vidi.
Neke stvari prosto kao da ostanu u pozadini i jedu bateriju, iako se iskljuce, dok se ne restartuje uredjaj. (ovo pricam generalno za telefone, uopste nije specificno za s8/+)

Nije bas merodavno porediti Dual SIM sa single SIM, kod Sammy-a je Dual SIM skoro uvek bolje optimizovan (jer se sada masovno radi za kinesko i HK trzista, koja su dosta zahteva).

Nikola, odakle ti ova ponuda? Nema je na Modnii po defaultu, samo ponuda za PRvu Pomoc.
Telefon gasim noću, gps je uključen, bt i nfc isključeni. Na spisku potrošača je prvi ekran, posle android system I os , device idle, voice calls I ostalo je ispod 2%. Tako je i inače samo što sada kad je brightness na max (auto) i nema wifi, ode baterija

Samsung Galaxy S8

Ako ti je za utehu,akcija se zavrsava u vreme kada bi Note 8 trebao biti pusten u prodaju,zvanicno. Tako da ce i potencijalni kupci novog flagship-a,najverovatnije ostati praznih ruku [emoji1] Mozda se u medjuvremenu nesto promeni,ali cisto sumnjam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Prosuo sam sok na telefon i samo mi he bila tu ledena voda sa ledom da ga malo okvasim, keva me gleda izbezumljeno :D

Uzeh danas u Samsungu clear cover, na donjem delu telefona kad pritisnem sa oba prsta malo kao da dise ta zastita, cenim da ne bi trebalo da bude maksimalno priljubljeno uz telefon? Mnogo lakse se sad koristi FP nazad, konacno :)
Sta i da li vredi uzeti bezicni punjac? Onaj u Samsungu izgleda odlicno ali mu je i cena odlicna 10 hiljada, ima li neka alternativa?

@ICE bežični punjač obavezno...kad se jednom navikneš na isti, posle je sve drugog nezamislivo! Gledaj po oglasima, ja sam baš pre par dana prodao onaj stojeći org za 4000! Imaš na kp i kopija koje rade posao za po 20ak eura, jedino im fast charge ne radi.

OK, pogledacu. Kakvi su Nillkinovi bezicni? Ima raznih varijacija...

Uzeh danas u Samsungu clear cover, na donjem delu telefona kad pritisnem sa oba prsta malo kao da dise ta zastita, cenim da ne bi trebalo da bude maksimalno priljubljeno uz telefon? Mnogo lakse se sad koristi FP nazad, konacno :)
Sta i da li vredi uzeti bezicni punjac? Onaj u Samsungu izgleda odlicno ali mu je i cena odlicna 10 hiljada, ima li neka alternativa?
Koja je cena za clear cover u Samsungu?
I ja sam razmišljao da uzmem clear cover ali na par mesta sam pročitao da se ljudi žale da im kod clear view cover-a upadne neka neka čestica krupne prašine ili čega već i da im izgreba poleđinu telefona.
A drug koji radi u vip-u mi je rekao da je čovek dolazio i žalio se da mu je ona maska Alcantara (od jelenske kože) navodno izgrebala telefon. I sad nisam pametan šta da radim (kupim).

3500 din u Samsung radnji, prilicno jaka cena ali ajde, nesto sam bio raspolozen :D
Svaki telefon nosim iskljucivo u tim silikonima i nikad tih problema sa prasinom i sl, evo imam 6s+ 1.5 god, uvek u silikonu Nillkinovom i ledja bukvalno nova.

Ima li još nekog na forumu da koristi neke od originalnih samsungovih futrola i maski da podeli svoja iskustva i da kaže da li je zadovoljan?
Pre svega mislim na Clear, Clear view i LED cover.

@ICE Deru sa cenama, ali šta je tu je. 3500 din za komad plastike debljine 0.8 mm [emoji2]

Nadam se da nećeš imati ni sa clear coverom mada mislim da je staklo kod S8 daleko osetljivije i podloznije ogrebotinama u odnosu na aluminijum kod ip6s+.

Kupio sam s8 za americko trziste jel mi ok samo da kupim adapter za punjenje ili treba citav evropski punjac, kontam zbog onog 110/220v? Da nesto ne zeznem?

A imam i bezicni punjac isto sa americkom uticnicom jel ista prica?

Poslednja izmena:
Proveri, pise na njemu na kojim voltazama radi. Cenim da je dovoljan adapter, jer im je jeftinije da naprave jedinstven za ceo svet i samo kace pinove po potrebi, ali ko zna.

Ima li još nekog na forumu da koristi neke od originalnih samsungovih futrola i maski da podeli svoja iskustva i da kaže da li je zadovoljan?

S7 edge i samsung leather cover, nosim tek 7 dana tako da ne mogu da ti dam proverene utiske za sada (tel je nov praktično)! Ne znam da li ima taj leather cover zs s8, ali ako postoji, sve preporuke za kombinaciju...još miris kože...zlo! Alcantara je odlična ali kažu pojedini da im se posle par meseci već počela guliti što je loše za cover od 50+ eura!

Ja koristim silikon cover OEM Samsung,odličan je,sa unutršnje strane je obložen nekim materijalom koji je sličan koži,nema šanse da se leđa izgrebu.Naručio sam preko ebay-a beli,ali nisam mogao da čekam pa sam kupio u Samsungu crni.U međuvremenu mi je iz Koreje stigao ovaj beli koji je sada višak,Ako je neko zainteresovan,beli je na prodaju.
6e63b78797675dae0e9336b871273ed0.jpg
7eeffa2afb9d34039669b765351d4ca0.jpg

Nazad
Vrh Dno