Sad lepo kupi gear fit 1 ili 2 ili neki smartwatch i ne treba ti fingerprint uopšte, samo ubaciš u thrusted devices [emoji6]Tu je negde u rangu, ne deluje mi da je jaca, a ni slabija, ok je baterija skroz, bio sam zadovoljan prilicno na 6s+, isto je i ovde.
Ajde prvi mi je dan koriscenja ali imam velikih problema sa FP nazad, bukvalno nijednom iz prve nisam otkljucao, a menjao sam pozicije otiska obe ruke vise puta i opet isto.
Kakva su vasa iskustva generalno?
P.S. jos ne stavljam Iphone na oglase, ko zna [emoji1]
Sent from my S8+
Jel moze uputstvo kako se kaci?Uzmi telefon koji ti više odgovara... Ovaj okači na oglase ako ti je baterija jadna...
Imam i ja dual sim s8+,kod mene je bio cak i 9 sati sot jednom sa sve 4g mrezom bez wifi,gps mi je uvek ukljucen,al taj dan zamracena soba,celi dan nisam mrdnula iz kuce. Kad sam napolju usija mi se telefon posebno kad koristim navigaciju,mislim da je realno oko 5h sto je meni extra iskreno po ovim vrucincinama. Ja sam prezadovoljna telefonom stvarno,jedina mana mu je fp senzor,ne koristim ga uopste. Ringke maskice sam narucila 1.avgusta i jos su u US nadam se da ce mi stici dok ne odem na odmor za pet dana.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Telefon gasim noću, gps je uključen, bt i nfc isključeni. Na spisku potrošača je prvi ekran, posle android system I os , device idle, voice calls I ostalo je ispod 2%. Tako je i inače samo što sada kad je brightness na max (auto) i nema wifi, ode baterijaAko ti ujutru kaze 10h EBL, znaci da nesto trosi u pozadini, sto ne treba. Ako nisi probao restart telefona, probaj nakon sto iskljucis GPS, NFC, BT i slicne stvari ako si ih ostavio ukljucenim, pa vidi.
Neke stvari prosto kao da ostanu u pozadini i jedu bateriju, iako se iskljuce, dok se ne restartuje uredjaj. (ovo pricam generalno za telefone, uopste nije specificno za s8/+)
Nije bas merodavno porediti Dual SIM sa single SIM, kod Sammy-a je Dual SIM skoro uvek bolje optimizovan (jer se sada masovno radi za kinesko i HK trzista, koja su dosta zahteva).
Nikola, odakle ti ova ponuda? Nema je na Modnii po defaultu, samo ponuda za PRvu Pomoc.
Evo je sa linkom i komplet opisom.
http://www.samsungpoklanja.rs/?cid=rs_push_s8+tablet_20170810
Jel si rekao majci koliko si para dao ?Prosuo sam sok na telefon i samo mi he bila tu ledena voda sa ledom da ga malo okvasim, keva me gleda izbezumljeno![]()
Koja je cena za clear cover u Samsungu?Uzeh danas u Samsungu clear cover, na donjem delu telefona kad pritisnem sa oba prsta malo kao da dise ta zastita, cenim da ne bi trebalo da bude maksimalno priljubljeno uz telefon? Mnogo lakse se sad koristi FP nazad, konacno
Sta i da li vredi uzeti bezicni punjac? Onaj u Samsungu izgleda odlicno ali mu je i cena odlicna 10 hiljada, ima li neka alternativa?
S7 edge i samsung leather cover, nosim tek 7 dana tako da ne mogu da ti dam proverene utiske za sada (tel je nov praktično)! Ne znam da li ima taj leather cover zs s8, ali ako postoji, sve preporuke za kombinaciju...još miris kože...zlo! Alcantara je odlična ali kažu pojedini da im se posle par meseci već počela guliti što je loše za cover od 50+ eura!Ima li još nekog na forumu da koristi neke od originalnih samsungovih futrola i maski da podeli svoja iskustva i da kaže da li je zadovoljan?
Pre svega mislim na Clear, Clear view i LED cover.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Ja koristim silikon cover OEM Samsung,odličan je,sa unutršnje strane je obložen nekim materijalom koji je sličan koži,nema šanse da se leđa izgrebu.Naručio sam preko ebay-a beli,ali nisam mogao da čekam pa sam kupio u Samsungu crni.U međuvremenu mi je iz Koreje stigao ovaj beli koji je sada višak,Ako je neko zainteresovan,beli je na prodaju.Ima li još nekog na forumu da koristi neke od originalnih samsungovih futrola i maski da podeli svoja iskustva i da kaže da li je zadovoljan?
Pre svega mislim na Clear, Clear view i LED cover.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari