Mhm. Kao i svake godine što su ih puni oglasi... [emoji23]
Odličan izbor, rekoh ti ja! Slobodno turi maksimalnu rez, mizerna je razlika u potrošnji između nje i fhd!...tek sa 720p imaš bitniju uštedu, mada je s8+ za sada odličan po pitanju autonomije koliko sam mogao da ispratim!Stigao danas S8+, nisam ni znao koliko sam ruzan telefon do sada nosio (6s+) dok nisam otvorio kutiju[emoji16]
Boja je orchid gray i jako mu dobro stoji, velicina za moju saku skroz odgovarajuca, zezno bi se da sam manji uzeo. Sad treba malo da se priviknem na android, ipak je 1.5god koriscenja iOs ostavilo traga.
Vidim da je fabricki ekran stavljen na fhd+ ili da odma stavim na onu maksimalnu? Utice li to na bateriju?
Moram malo citati temu da ne bude suvise glupih pitanja
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Kad pogleda čovek tvoje rezultate rekao bih vau, ali ne žive ljudi u mraku i ne vise na wifi-u 24 sata, pa otuda slaba baterija. Kad si napolju i koristiš normalno max osvetljenje i 4G + ova toplota = baterija da se puni dva puta na dan.Ja stvarno ne znam ako je na mom s8 jadna baterija sa ovim karakteristikama, kakva bi trebala biti da ljudi budu zadovoljni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari