BozicBata
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.07.2005
- Poena
- 925
Meni baseus izgrebao ledja na ip7-ici od tada ga ne uzimam u obzir
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Jel? Isti ovakav fazon ultra thin? Ja evo nosim vec mesec dana, nista bas....
Piz narode dodjoh i ja uovu geupuuzea s8 crni preko vipa ... zanima me gde moze da se nabavi onaj mali adapter sa usb na type c a da valja ?
Ako ti nije frka sa vremenom imaš na eBay, ja uzeo 10ak za neke smešne pare.Piz narode dodjoh i ja uovu geupuuzea s8 crni preko vipa ... zanima me gde moze da se nabavi onaj mali adapter sa usb na type c a da valja ?
Loš adapter ili USB C kabl mogu da unište telefon. Nemoj uzimati neke no name, ja sam sebi uzeo xiaomi koji su 1.5 dolar komad, i on je na listi pouzdanih USB C adaptera koju je napravio neki tip koji je bio inžinjer u Google-...na amazonu imaš njegovu listu...Piz narode dodjoh i ja uovu geupuuzea s8 crni preko vipa ... zanima me gde moze da se nabavi onaj mali adapter sa usb na type c a da valja ?
Ne telefon nego racunar.Loš adapter ili USB C kabl mogu da unište telefon. Nemoj uzimati neke no name, ja sam sebi uzeo xiaomi koji su 1.5 dolar komad, i on je na listi pouzdanih USB C adaptera koju je napravio neki tip koji je bio inžinjer u Google-...na amazonu imaš njegovu listu...
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Ja sam uzeo za S8, puni sporije nego preko kabla naravno, mozda 20-ak minuta razlike ali prakticno je. Meni stoji u spavacoj sobi pored kreveta i samo naslonim telefon i to je to.Jel vredi uzimati wireless charger za S7/S8?
Deluje kao prijatnije i brže od kabla. Jel sporije puni nego preko kabla?
Kako prepoznati original i gde uzeti? KP, ebay, Aliexpres?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
isplati se...jako prakticna stvarJel vredi uzimati wireless charger za S7/S8?
Deluje kao prijatnije i brže od kabla. Jel sporije puni nego preko kabla?
Kako prepoznati original i gde uzeti? KP, ebay, Aliexpres?
slazem se..meni su 2 stojeca i najvise ih koristimUzmi koji ti se dopadne. Stojeći su praktičniji.
pa ako moze s4 (to testirao slucajno) sto ne bi mogao s8?Da li S8 ima audio out opciju? Dakle da se kablom spojim na usb u autu i na taj nacin pustam muziku (Spotify)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari