Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Baš taj, al je tamo aluminum a ovde staklo...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja koristim plasticne baseus futrole samo me nervira sto se telefon zakove u nju i tesko se vadi posle.

Meni baseus izgrebao ledja na ip7-ici od tada ga ne uzimam u obzir

Nije ti case izgrebao ledja, nego su ti upale cestice peska ili cega vec, pa se izgrebalo. Ne moze case da izgrebe. Ja imam baseus hard case i cista su ledja, doduse silver, pa se ne vidi, ali zagledao sam, nista ne vidim.

Piz narode dodjoh i ja uovu geupuuzea s8 crni preko vipa ... zanima me gde moze da se nabavi onaj mali adapter sa usb na type c a da valja ?

^^
Nisam slikao, a otisao je na rma. Otvor oko kamere, ostali tragovi na ivici, tu se najvise videlo. Jos je imao i tragova u donjem delu. Isprobao sam par maski, nijednu nisam nosio vise od nedelju dana, i samo baseus je ostavio tragove. Posle 5-6 maski nosio sam ga ipak "golog", al mi se navise svideo benks. Kod samsunga sam probao 2 nilkina, i sad sam na benks-u.

Poslednja izmena:
Piz narode dodjoh i ja uovu geupuuzea s8 crni preko vipa ... zanima me gde moze da se nabavi onaj mali adapter sa usb na type c a da valja ?

Zar nemas u kutiji? Ili ti taj ne odgovara? :)

Ako ti nije frka sa vremenom imaš na eBay, ja uzeo 10ak za neke smešne pare.

Sent from my HAL 9000

Loš adapter ili USB C kabl mogu da unište telefon. Nemoj uzimati neke no name, ja sam sebi uzeo xiaomi koji su 1.5 dolar komad, i on je na listi pouzdanih USB C adaptera koju je napravio neki tip koji je bio inžinjer u Google-...na amazonu imaš njegovu listu...

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Loš adapter ili USB C kabl mogu da unište telefon. Nemoj uzimati neke no name, ja sam sebi uzeo xiaomi koji su 1.5 dolar komad, i on je na listi pouzdanih USB C adaptera koju je napravio neki tip koji je bio inžinjer u Google-...na amazonu imaš njegovu listu...

Ne telefon nego racunar.

Imam dobio sam u kutuji ali mi treba jos jedan i da valja posto neki koji ja imam kad stavim na neki punjac i punim preko njega pise da treba 4 sata da se napuni telefon a sa originalnim treba max 1 i 45 znaci ne valja adapter

Adapter nema veze s tim, da bi telefon napunio za 1.45 punjač mora da bude sertifikovan quick 3.0...znači ili originalni ili da kupiš još jedan koji je provereno quick 3.0

Probao isti punjac (auto punjac) sa kineskim adapterom i sa originalnim iz kutije ... sa kinezom pise 4 sata a sa original adapterom 1.45

Jel ima neko da preporuči online servis za otkljucavanje sa t-mobile mreže?

Ima li neko opciju da poruči ovo?
ec02c7c8a054820ead2d618d513fabae.jpg

GALAXY S8+

De prepisi taj link ako se kod tebe bolje vidi, ako nemas vise odakle da ga kopiras

Puno para, a ocajna je, drugar je kupio takvu i bacio u kantu, kad je vec platio i stiglo mu, bilo je kasno. Na aliju ima za par dolara ista takva, pa ako hocete uzmite.

Jel vredi uzimati wireless charger za S7/S8?
Deluje kao prijatnije i brže od kabla. Jel sporije puni nego preko kabla?
Kako prepoznati original i gde uzeti? KP, ebay, Aliexpres?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja sam uzeo za S8, puni sporije nego preko kabla naravno, mozda 20-ak minuta razlike ali prakticno je. Meni stoji u spavacoj sobi pored kreveta i samo naslonim telefon i to je to.

isplati se...jako prakticna stvar

Koliko vidim imaju 3 vrste Samsung wireless punjača?
Onaj kao postolje, pa vertikalni, i vertikalni koji se može sklopiti.
Postoje li još neki zanimljivi od drugih proizvođača? Da još gledam, tražim.

Uzmi koji ti se dopadne. Stojeći su praktičniji.

Da li S8 ima audio out opciju? Dakle da se kablom spojim na usb u autu i na taj nacin pustam muziku (Spotify)?

Pa povezi preko 3.5mm i sa jedne i sa druge strane. Ne znam da li bi moglo preko usb-a.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

@Djilkos

3.5 mm mi nije opcija, hocu da ubacim tel u kutiju ispod ruke gdje mi je usb prikljucak i zaboravim na njega :)

@coklina
Ne znam, nisam Samsung koristio od Note II ovako svaki dan pa zato pitam. Probacu.

Vrh Dno