Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Pre s8 imao sam 2 godine s6 edge i slažem se, i meni s8 deluje plastično kada se kucka u zadnji deo, s6 mi je delovao kompaktniji i izrađen od čvrstijih materijala

Poslednja izmena:
Pre s8 imao sam 2 godine s6 edge i slažem se, i meni s8 deluje plastično kada se kucka u zadnji deo, s6 mi je delovao kompaktniji i izrađen od čvrstijih materijala
Cini vam se. S6e ima dosta ostrije ivice pa verovatno zato. S8 je skoro 20g tezi telefon, kvalitetnije izrade.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

I meni S8 u ruci deluje jeftino, plastično u odnosu na S7. Prvi utisak kad ga uzmeš u ruku.
Nisam ga duže čačakao jer ja naravno niko nije još uzeo Oš ljudi koje znam.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Nema oleo premaza pozadi ? Kako se na sitno stekaju veliki igrači ..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nema oleo premaza pozadi ? Kako se na sitno stekaju veliki igrači ..

Definitivno nema , baš se na sitno štekaju ... to me je zaista razočaralo ... 8(

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

i ovako je klizav, još da ima oleo premaz nazad bio bi kao mokar sapun

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Zakljucava li mts s8 plus i s8 telefone

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Kod svih operatera su sim free S8 / S8+

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Vidim neki oglas iz NS na kp za s8 plus pise zakljucan ,pa se iznenadih

Verovatno je zakljucan na neku stranu mrezu.

Poslednja izmena:
Ma kakva plastika, šta pričate. Najbolje izrađen telefon koji sam držao u ruci... Uzmite telefon bez zujalice pa onda komentarišite...

Kako te sluzi generalno ? Dobar je telefon ali i dalje skup :)

Svako ima pravo na svoje mišljenje, S7 nisam imao ali moj subjektiutan utisak je da je s6 edge bolje izrade od s8 jer sam s6 baš dugo koristio a sada koristim s8. Prethodnik S6 je ostavljao utisak čvrste staklene površine leđa dok je S8 plastičan, nema tu čvrstinu i deluje jeftinije. Opet se ograđujem, to je moj subjektivni utisak jer sam korisnik oba i prihvatam da ima i drugačijih mišljenja od mog.

Mala je razlika sada između Kineza od 200e i telefona od 500e. Ono gde je s8 drastično bolji je kamera i ekran, ostalo manje~više...

Kupite telefon i vidite sta je kvalitet, S7 edge imam i mogu reci lepsi je osecaj kada drzis osmicu, jeste da ima drugaciji ugao drzanja ali je bolji svakako.

Gledam svima popucalo staklo pozadi ... stvarno nisu trebali toliko da se cicijaše ... padne telefon , nazad pukne a na ekranu ništa ... velika mana i propust uzevši u obzir cenu telefona ... onda bolje da su stavili plastiku kad im je gorila glass bio skup .
https://youtu.be/ykVIVqAeV0w

Ako bih izuzeo izradu telefona koja je po meni na nivou proseka, daleko od premium izgleda, telefon je stvarno odličan, pre kupovine bio sam malo skeptičan u pogledu baterije koja je manja u odnosu na prethodnika, posle prvog pražnjenja uvideo sam da nisam bio u pravu i da je autonomija odlična, za ostalo ne trebam ni govoriti
f82a38887c8462018b4f5af069bf1bce.jpg
9d82209af3e5e82e610113ef83f40043.jpg

Zadnje staklo je mnogo lose, lako puca, lako se grebe dok napred ima dobar kvalitet, zadnje su opet trebali da ojacaju zato sto dosta ljudi telefon stavljaju gde stignu.

Kako se ponasa wi fi kod ovih modela,hvata li dobro signal
Kako je sa pozivima ,ima li tu problema ?

Meni je S8 plus lep fon. Prodao sam ga samo zato sto verovatno dobijam krajem septembra Note 8.Pa sam ga prodao dok ima dobru cenu. Inače fon je lep,brz, jako upotreban. Da mu je niža cena, svakome bih ga preporučio.

Kako se ponasa wi fi kod ovih modela,hvata li dobro signal
Kako je sa pozivima ,ima li tu problema ?

Što pitaš? Kleo si se u V20 i neke Kineze :d :p
WiFi radi odlično, nikakvih problema, isto kao i S7E hvata moj WiFi signal 6 spratova ispred zgrade. Kvalitet i jačina poziva na jako zavidnom nivou. Imao si S7E, slična priča, sve po malo bolje.

Imam ja i s8 plus neotpakovan.Samo ne znam koji da tapnem v20 ili njega
Opasan je v20 ali opasno dobar telefon,bas sam u dilemi kao retko do sada

Imam flicker samo na 9gag aplikaciji? Probao clear cashe, reinstalirao... nista

Po meni najbolji test izdrzljivosti telefon prodje na letovanju :D.

Proslog leta S7e je prosao sa par ogrebotina na ekranu, jedna malo dublja. Gomilu sitnih pozadi. I malom olupinom u lajsni kad mi je ispao na neko kamenje.

Ove godine S8 napred dve tackice onako male ali se osete pod prst ne znam kada su se desile nisu ogrebotine ali kao udarci.
Jednom je ispao na stranu sa male visine nema ni tackice.
Pozadi gomila sitnih od peska.

Tako da mogu reci da je telefon prilicno izdrzljiv.

Pravi test bi bio pad sa 5og sprata koji se zamalo desio :D. Spotaknem se na prag od balkonca koji izlazi na terasu i telefon poleti bukvalno preko ograde ja nemam pojma kako sam uspeo da ga uhvatim :D. Tu je blizu bio bazen ali mislim da bi pao na plocice ne bi ostalno nista. U vodu bi mozda i preziveo :D

Naravno da napomenem oba telefona su bila bez ikakvih folija futrola ili bilo kakvih zastita.

Nisu ovo modeli da se nose bez zastite
Takodje gledam i citam da ima laga i dalje(e moj samsungu)
Inace Barabo rece Erica da ima problem sa wi fi ona misli da je bag u pitanju,pokazuje da nema konekcije a ima je
Licno mislim da je to bag Nugata a ne problem sa hardverom
Posto par modela koji veze sa vezom nemaju su pokazivali ovaj problem

Bag Barabetino,ne javlja se stalno ,povremeno zaslajfa ahahaha

Vrh Dno