pa zbog ponude. Neko voli a neko ne silver ram.Zbog čega neki crni modeli imaju crn ram a neki klasično sivi ? To sam primećivao i kod s7 ..
Pogledajte prilog 227018
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja bas mnogo koristim olovku. Note 8 čekam i prodajem s8+ čim se nota pojavi.
Sent from my SM-P900 using Tapatalk
Za mene je to dovoljno dobro i nije previše para i tako planiram i ja da uradimA da li je dovoljno dobar da prodam s7e i da dodam 250e?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Slažem seJa bas mnogo koristim olovku. Note 8 čekam i prodajem s8+ čim se nota pojavi.
Sent from my SM-P900 using Tapatalk
S8 je 5 SOT. tako barem ispada na testovima. Mada me teši da su neki otpanjivali brightness na max...U to ne mogu da verujem za S8, 6 sati korišćenja. Taj displej sa automatikom napolju možda 3,5 do 4 plafon. Kanecarija/kuća sa wifi možda 6 sati. Kombinovano možda 5 sati.
Samo sto je test radjen tako sto je pustan video a amoled tu rastura standardno.
U normalnim uslovima koriscenja ne verujem da ce trajanje biti nesto epohalno cak bih se usudio reci da ce biti losije od s7e ali videcemo kad krenu korisnici da objavljuju.
Nisam poručio. Uvek dobijam Samsung flag na poklon. Valjda ovaj S8plus. Tebalo bi 20.og. Pa ću javiti ovde ako nekoga zanima da ga iscimam kako se ponaša u radu.Gde si poručio ako nije tajna i koji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari