Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Jel ovo N8 real ili nečije "viđenje" ?

Ovo je trebao da bude s8+ , znači pored vece dijagonale imao bi i dual kameru u odnosu na običan s8( iphone fora ) . I onda ih je senzor za otisak osakatio 🙂

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ahaa ... gledao sam slike N8 koji je malo kockastiji, za nijansu tanje bezele ima (gor/dole) i displej veći je za 0,2" od S8+ ali nisam video zadnju stranu i ne znam dimenzije 🙂

U Švajcarskoj se nikada nije zvanično prodavao. Mogao je da se kupi online ali je bio za UK tržište.

Ja sam čekao Note 5 a posle odustao od te priče i vratio se na S galaksiju. Olovku nikada nisam koristio a ekrani su već dovoljno veliki i na S.

Poslednja izmena:
Ja bas mnogo koristim olovku. Note 8 čekam i prodajem s8+ čim se nota pojavi.

Sent from my SM-P900 using Tapatalk

Zbog čega neki crni modeli imaju crn ram a neki klasično sivi ? To sam primećivao i kod s7 ..

Edit: ipak je ovo plavi model. Ali i dalje stoji ono za s7 ? 🙂

uploadfromtaptalk1492385651691.png

Poslednja izmena:
To je nemoguce, ovo desno je S7 Edge Black Pearl koji je ceo crn i koji se naknadno pojavio na trzistu.
Ali kad smo vec kod alu rama, cini mi se da je na S8 drugaciji nego na S6/7, nekako kao da je sjajniji, vise se presijava ili je to neki moj trip?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, udario sam Edit gore. Mada sećam se da je crni s7 u startu imao crno ofarban ram a sada ih viđam sa sivim ramom. Ili sam oslepeo 🙂

A da li je dovoljno dobar da prodam s7e i da dodam 250e?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Za mene je to dovoljno dobro i nije previše para i tako planiram i ja da uradim

Ja bas mnogo koristim olovku. Note 8 čekam i prodajem s8+ čim se nota pojavi.

Sent from my SM-P900 using Tapatalk
Slažem se
S8+ ću uzeti da razbijem monotoniju [emoji1]
Inače i Bluetooth je upgrade u odnosu na s7 edge

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Zasto brisete postove koji se odnose na S8? Covek(@lacana) je napisao sta je sve ostalo isto u odnosu na S7E,ja sam se nadovezao na njegov post kako je ostao i mono krs zvucnik. Po kom kriterijumu se brisu postovi i da li je samo dozvoljeno pisati hvalospeve?

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

po kriterijumu (bes)korisnosti, mislim da svako zna da ode na gsmarena i uradi phone compare između S7 i S8 i vidi razlike (kojih ima ili nema), pa nema potrebe da se tema koja već ima 2000+ postova zatrpava i time.

Serija S8 generalno ima upgrade-a u odnosu na S7 seriju, samo je pitanje kome je šta bitno.Koliko vredi u € veći displej u istom ili za nijansu većem kućištu
ili 64Gb interne vs 32Gb ostaje individualna stvar.Sam izgled telefona i veći displej za mene lično vredi prelaska na S8 seriju ...

Sasvim je u redu da se telefon nekome ne dopada i naravno da je objektivno, S7e trenutno isplatljivija kupovina.

Ja ne vidim ni jednu manu S7e (osim interne memorije koju sam proširio 256 gb karticom) kog koristim već više od godinu dana. Sad sam uzeo S8 plus zato što mi se sviđa veliki ekran a i malo za promenu.

Ako ćemo realno, razlike između ajfonova su još manje pa se opet razbijaju od prodaje.

Poslednja izmena od urednika:
Gledao sam testove baterije i definitivno se s8 vrti oko 5 SOT a S8+ oko 6 SOT na jakom osvetljenju i sa svim procesima i bloatwareom uključenim. Nije mi jasno, kada će da " ture" krštenu bateriju, koja gura barem 9 SOT a da povećaju debljinu 1,5 mm. Power bank must have flag ship telefoni.:S:

Poslednja izmena:
Ako se budeo vrteo oko 5h a plus 6h to je super. Pa i s7e je na oko 6h realne upotrebe

Sve ispod 5h SOT, bice bruka...
Mislim da je danas više nego dovoljno imati 5h SOT, kako god da neko koristi fon 🙂

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

Ako bude 5h realne upotrebe bice extra. Videcemo vec kad kupe ljudi i podele svoja iskustva

Oba preko 6h heavy use

U to ne mogu da verujem za S8, 6 sati korišćenja. Taj displej sa automatikom napolju možda 3,5 do 4 plafon. Kanecarija/kuća sa wifi možda 6 sati. Kombinovano možda 5 sati.

Treba sačekati prva iskustva korisnika i koliki im je SOT...
I kombinovano da bude 5h, to je malo... Smešno ako tako bude...
5h SOT 4g, i to je to...

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

Ladno je S8 kraci i uzi od mog P9lite.. danas ga cackao malo u Delta city-u.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

U to ne mogu da verujem za S8, 6 sati korišćenja. Taj displej sa automatikom napolju možda 3,5 do 4 plafon. Kanecarija/kuća sa wifi možda 6 sati. Kombinovano možda 5 sati.
S8 je 5 SOT. tako barem ispada na testovima. Mada me teši da su neki otpanjivali brightness na max...

Poslednja izmena:
Samo sto je test radjen tako sto je pustan video a amoled tu rastura standardno.
U normalnim uslovima koriscenja ne verujem da ce trajanje biti nesto epohalno cak bih se usudio reci da ce biti losije od s7e ali videcemo kad krenu korisnici da objavljuju.

Samo sto je test radjen tako sto je pustan video a amoled tu rastura standardno.
U normalnim uslovima koriscenja ne verujem da ce trajanje biti nesto epohalno cak bih se usudio reci da ce biti losije od s7e ali videcemo kad krenu korisnici da objavljuju.

I ja mislim da će skoro sigurno autonomija biti lošija nego s7e.
edit: moj s7e nije rađen update i poskidao sam mu bloatware..Imao sam uvek oko 8 SOT.-....videću sa ovim za neki dan

Poslednja izmena:
Gde si poručio ako nije tajna i koji?

Lepoo, javi prve utiske 🙂

Nazad
Vrh Dno