Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Neko mi ga donosi. Ja :)

meni je najzanimljivija kombinadija AKG slusalica sa mnogo boljim DAC na S8 u poredjenju sa s7.Imam AKG 702 sluske dugo i zadovoljan sam.Pretpostavljam da ce i ove malene da budu solidne.
54990a0428df8a856ab6e2e7167616cd.jpg

Sent from my SM-P900 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Oppo HA2 i nemas frke oko muzike na fonu :)

Pa isto moze da ti posluzi kao powerbank, ok nije veliki kapacitet, ali opet.... da ne oftopikujemo :D

A i uvek imas opciju "manpurse-a" :d

Evo i Lui odradio review telefona; prosto mi neobično od njega klip duži od 5 min :D

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Koji Lui ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Evo i Lui odradio review telefona; prosto mi neobično od njega klip duži od 5 min :D

pojavio se leak za note 8. sto je i logicno, malko siri od s8 zbog olovke a ostalo kao na s8+. E to ce biti fon.

Koje poboljsanje naspram ranije u USA. Ili imas srece na toj lokaciji:)
Ovo je verizon, on mi na dobroj lokaciji vata i do 80mb. Ostali mu nisu ni do kolena.
Niko ne moze da se meri po pokrivrnosti cele usa i brzina sa njima.
Kad bi izjednacili cene i ponude ostali operateri bi nestali :D

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Samsung’s Camera Business Was Killed by Smartphones: Report (realno, ubili su ih i Japanci)

Ovo moze da znaci da ce se Samsung u buducnosti vise truditi oko smartfon kamera, u smislu povecanja i implementacije DRAM senzora, bolje optike itd.
Realno trziste jeftinih kompakt fotoaparata (sa senzorima manjim od 1'') je u izumiranju, smartfoni polako preuzimaju njihovu funkciju a postepeno ce jacati premium klase ''potrosackih'' fotoaparata (sa 1'' senzorima a verujem da ce mirrorless doziveti jos vecu ekspanziju)

Poslednja izmena:
To je odlicno, ocekujemo onda da u buducnosti posatiru konkurenciju po tom pitanju.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kineska ili kako se vec zove verzija sa 6gb ram-a, izgleda da koristi LPDDR3 memoriju, a ne LPDDR4X kao verzija sa 4gb..

Sto vise telefona izlazi, sve vise deluje da ce S7/E da budu Intel Core i5 2500k u svetu telefona.

Ne bih se slozio, nedovoljno je bolji. Mislim,kupicu ga i sam kad mi ovaj dodje pred kraj garancije,ali ne nudi ništa posebno. Mnogo veći skok je bio sa S6 na S7.

Ne bih se slozio, nedovoljno je bolji. Mislim,kupicu ga i sam kad mi ovaj dodje pred kraj garancije,ali ne nudi ništa posebno. Mnogo veći skok je bio sa S6 na S7.

Ma uvek je mali korak. S8 ima bolji CPU, mnogo bolji DAC, mnogo bolji screen to body ratio, mnogo bolji BT, mnogo bolju prednju kameru,bolji ekran. I moze da snima daleko vise FPS, ima famozni Iris kao note 7. Sad je pitanje sta je kupcu bitno a sta nije.

Poslednja izmena:
kamera vs ip7+
kristal carica:)

[youtube]E7oa9EIcppA[/youtube]

Malo offtopic, ali primetio sam da bar nekoliko tih popularnih youtubera rade u istoj kancelariji. Koji god kanal da pogledam, svako kod svakog gostuje, svi hajpuju...

Ja koji god review da sam gledao S8+ vs S8 vs S7e nikako da stave S7e u sredinu pa da otvore isti prozor u nekoj aplikaciji ili chrome na sva tri pa da lepo vidiš konkretnu razliku između vidljivog dela panela .... uvek je 8+ pa 8 pa 7e :S:

Ja koji god review da sam gledao S8+ vs S8 vs S7e nikako da stave S7e u sredinu pa da otvore isti prozor u nekoj aplikaciji ili chrome na sva tri pa da lepo vidiš konkretnu razliku između vidljivog dela panela .... uvek je 8+ pa 8 pa 7e :S:
Za sve njih je to business. Jedino kome po malo verujem je onom klincu na "Phone dog". Jer je jedini realno odradio kameru na S7. I rekao istinu.Ovi drugi su svi isli u maualna podešavanja da bi napravili dobru low light sliku a nigde to nisu naglasili.

Bio danas do T.C. na drugom spratu pa da podelim utiske sa vama malo ... link

S8+ sa clear view coverom i moj S7 sa clear view coverom ... taman je širok koliko i S7e u ruci.
S8 je pravi fon dok je S8+ maketa koja je prilično dobro urađena.
S8 je nekako uzan u ruci i tanak ... izuzetno je dobro ergonomski urađen u odnosu na S7 i S7e ....pišem kasnije utiske samo dok deca legnu da spavaju, srušiše kuću :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno