Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Usce verovatno.
Edit: sigurno* [emoji3]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa ne smem mnogo da lajem ... pravila su pravila 🙂 a tablet fan je uvek u pravu 😉

Poslednja izmena:
Nije reklama ako ne mozes da kupis haha [emoji6]

Bilo kako bilo ... uglavnom malo sam se poigrao i prenosim subjektivne utiske:

S8 izuzetno leži u ruci i imao sam osećaj kao da je u pitanju neki mini model (u odnosu na moj S7 koji trenutno imam), nekako je tanak i uzan ...
Veoma dobar odziv ekrana na lagani dodir, brz i jako lepo klizi kroz meni vs S7 (isti je launcher)
Ekran svetao, prikaz mi je nekako lepši, "čistiji" ali vrv zbog toga što mi je na S7 rez. na 1920x1080
Izrada stvarno vrhunska, lajsna jako lepo uklopljena sa staklom mada tome i doprinosi staklo koje nije previše zakrivljeno na rubovima kao na S7e recimo ....
Mislim da će biti malo ako i uopšte bude slučajnog dodira kad držite telefon u ruci.Crna boja mu dobro čuči i sve je glossy pa maltene ne vidiš gde počinje ekran a gde je lajsna sa strane.Možda bi po meni bilo bolje da je lajsna/ram makar malo mat 🙂
Uključivao sam kameru ali nisam video neku razliku na auto sem da je slika nešto svetlija na S8.

Što se tiče S8+ po meni ima savršenu širinu za moju šaku.Da je malo veći ne bi mi bio zgodan za rukovanje uopšte.
Imao sam od avgusta do februara S7e i mogu da vam kažem da čak i maketa nekako lepše leži u ruci.Kad uzmem S7e lajsnu definitivno osetim na dlanu/prstima dok kod S8+ nemam takav osećaj.Kad gledam širinu sve mi je ok ali kad podignem pogled na gore nekako mi izdužen deluje, kao da nema kraja ekran 🙂
Čudno mi malo i bez natpisa gore i home dugmeta dole ali to doprinosi definitivno nekoj elegantnoj noti koju Samsung nije imao do sada 😉 ...

Sve u svemu mislim da će se mnogi koji su odlučili da pazare uopšte "osmicu" posle S7e odlučiti za S8+ pre nego za S8, mada možda i grešim.
Definitivno znam da neću uzeti S8 kad sam video i osetio "+" ali još uvek ne mogu da se otmem utisku izduženosti plus modela ... trebalo bi bar 3 dana da se naviknem na novi aspekt 😉

Eto toliko o mojim utiscima za 15 min. razgledanja, možda će nekom biti od pomoći pri kupovini 🙂

Poslednja izmena:
Slazem se s tim da ce S7e korisnici ici radije na S8+
Barem ja 😀

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

e036e4fc17a92d5de947496729065827.jpg

ae9677e4ec451bcd4bd063d776cb14e4.jpg

741dc8bd7b74b820095a15e1adad06a1.jpg

Huawei Mate 9

Od sutra ce biti izlozen i u Bigu u NS, pa koga zanima moze doci da pogleda, verovatno posle 12h.

S8 plus mi se svideo bas bas, veličina je nešto minimalno malo veći od mate 9, ali je zato dosta uži od mate 9. Ekran, puno ne treba ni pisati, odlično to sad sve izgleda, mislim na prednju stranu, dok mi zadnja strana izgleda ko jeftin kinez, skener otiska, mislim... Totalni promašaj...

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

Bio neko u Bigu danas da proveri jel im stigao S8?

Tapatalk

Jel ima u NS izložen?
Sutra idem tamo pa da pogledam?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Cita li iko sta pisem? 😀

Rekoh da ce biti...

7e9649b56d91e2aece7183327fcd7548.jpg

Poslednja izmena:
Sutra idem u BIG pa cemo da vidimo kakvi su utisci.

Meni stize oko 20-og. Ipak S8+. Jača mu je baterija od manjeg.

Sent from my SM-P900 using Tapatalk

Bio sam do BIG-a. Imaju izlozen samo crni S8. S8+ je maketa.
Meni licno se svidja kakav utisak telefon ostavlja kada se drzi u ruci.
Sto se tice njihovih cena, S8 je 103k, S8+ je 116k i za sada je preorder do 18og. Ako nesto ostane bice u prodaji od 28og.
Ima i ovaj novi bezicni punjac (10k) kao i gomila futrola.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Kad krece u mts prodaja, ima li neko info?

Tapatalk

@ICE

Kažu od 28.04 ako ne slažu za koji dan kao i uvek ...

Eno t-mobile krenuo da šalje pre vremena :d

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Videh oba uživo. Plus je prevelik za mene. Kao neću da naručim S8 zbog slabije baterije u odnosu na predhodnika, ali S8 se sve prašta, ono je bolesno dobro kako izgleda crni. Ne znam šta su radili sa onim diplejom na S8, ono je vrh, prešli su igricu. Huawei, iPhone, LG, HTC, Pixel i ostali mogu da pakuju kofere. Sada mi je kao razlog da ne naručim što ništa ne daju uz S8, bar VR da daju pa ajde. Oboriće rekorde prodaje, potpisujem.

I ja bio u Bigu i video - posle toga je usledila rezervacija

S8 mali u ruci, sta uradise ljudi to je nenormalno 🙂 Nemojte da hajpujete, nisam ni s7 edge otplatio, samo mi treba da razmisljam o kupovini s8 ili s8 plus 😀

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Moj savet je bolje nemoj da ih gledaš i bićeš miran. Sam sam sebi napravio problem kad sam večeras bio u TC Ušće. Planirao da uzmem S7/S7E ako budu na sniženju i to je to, ali hoćeš đavola, evo vrtim VIP sajt, sreća ne daju ništa uz S8 i to me odbija, ali sam im poslao mail da proverim :whip:

Vec vidim da @Ivan početkom Maj meseca poseduje S8 Plus 🙂

Huawei Mate 9

Lako je Gizmu, već kuca sa S8 😀

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sad bio u Ušću.
Ovo je bolesno,pa ono je svemirski brod,onakav dispelej,lepo Ivan reče,ostali telefoni pored njega izgledaju ko iz prošlog veka.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno