Toliko o tome, bas tako....eto vam zaobljene ivice je...e vas ivice i ekrani od 6 inca pa placajte 1000e +, ja da sam na njihovom mestu naplacivao bi jos vise. A prodace se svih 60mil jos ce da zafali
Nisam ja baš tako siguran ...
Mislim da su se android proizvođači malo zaneli. Odavno je android stigao ios po svemu, pa i prestigao, ali što se tiče nekih drugih stvari Apple trenutno više daje za 1000 €.
Osim toga nijedan android proizvođač nema slepu armiju fanova koji će da stoje u redu kako bi kupili telefon.
Jednostavno na androidu postoji 10 flagship uređaja, kod jabuke imaš izbor između starog i novog telefona ...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)
Isto, kad neko uzme tel reakcija je "wow", a za kameru se ostaje bez komentara. Onda sledi pitanje koliko je plaćen i kada čuju oduševljenje naprasno nestaje ili slede komentari "kakav li je tek onda ip7" ili "šta sve neće Kinez da napravi", retko ko se zainteresuje za telefonA misliš ti da će prosečan kupac S8 da zna koju verziju androida ima na telefonu?
Ljudi kad vide visoku cenu misle da je to mnogo dobro, da je najbolje, žele to.
Takva nam je psiha, tako pokazuju istraživanja, uverio sam se i sam u to x puta.
Skoro pričam sa drugarom, nešto drndao moj fon, kaže dobar telefon, koliko si platio.
Ja reko' 200e u oglasima, dobar je, ima kameru koja je u top 3 kamere na svetu u smart fonu. Kaže nemoguće to, k*njam ja.
Al' mu daj telefon od 1000e, pa da vidiš kako će da poveruje i da može da leti.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Jos kako Samsung ima armiju fanova. Nema zime za njih, us.race se od prodaje opet.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Pa ako S8 bude preskup kupovace sigurno. Sta ce da radi?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Tesko ce fanboycici kupiti nesto drugo.Da kupi nesto sto nije sljamsung?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari