Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Odlično, skače cena S7/S7E posle ovih cena :d

Ovim cenama samo utiču na to da se Havaji i ostali kinezi prodaju još više.

Havaji tesko jer i oni dizu cene u nebesa. Ostali Kinezi mozda ali i to je tesko. Pa oni i pored ovih cena ocekuju prodaju od oko 60m, sto je neverovatna i mozda po malo nerealna cifra. U svakom slucaju ako to ostvare presli su igricu.

Eto povoda svima da idu na još veće cene... Raspali se svi sa cenama

Huawei Mate 9

Pa da, obzirom da Havaji kopiraju malo ove malo one, nije isključeno da i oni istripuju da su preNijum.
Smešno svakako, i kinezi i cifra od soma evra.

Svi su to kinezi... Koji god da je... A cifre, no comment... Dogodine, svaki fon flagship, 1500e

Huawei Mate 9

Havajci već imaju onaj model od 1400€, cenim da su prodali ukupno pet komada :D

U samsungu su ocigledno skapirali da cena kod premium uredjaja ne igra nikakvu ulogu. Ko ima da plati 800 ima i 1000. Posebno ako se uzme uz paket na rate ili slicno na odlozeno. Fora je napraviti premium telefon koji se ljudima svidja i koji ce se posrati po konkurenciji i onda mozes da stavis cenu koju hoces.

eto vam zaobljene ivice je...e vas ivice i ekrani od 6 inca pa placajte 1000e +, ja da sam na njihovom mestu naplacivao bi jos vise. A prodace se svih 60mil jos ce da zafali

eto vam zaobljene ivice je...e vas ivice i ekrani od 6 inca pa placajte 1000e +, ja da sam na njihovom mestu naplacivao bi jos vise. A prodace se svih 60mil jos ce da zafali
Toliko o tome, bas tako....
Plus milion :)
Kupovace se to samo tako, bas zato sto je cena nabudzena...
A ni na ugovor bilo gde, neće biti jeftin...

Huawei Mate 9

Zaboravljate šta znači premium! Za premium sloj stanovništva.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nisam ja baš tako siguran ...
Mislim da su se android proizvođači malo zaneli. Odavno je android stigao ios po svemu, pa i prestigao, ali što se tiče nekih drugih stvari Apple trenutno više daje za 1000 €.

Osim toga nijedan android proizvođač nema slepu armiju fanova koji će da stoje u redu kako bi kupili telefon.

Jednostavno na androidu postoji 10 flagship uređaja, kod jabuke imaš izbor između starog i novog telefona ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)

Poslednja izmena:
Jos kako Samsung ima armiju fanova. Nema zime za njih, us.race se od prodaje opet.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

bas suprotno. ovo su telefoni za zapadnu srednju klasu koju bas briga da li im je rata za telefon $40 ili $50 na dve godine, to im je ionako kusur iz prodavnice. uz to ga osiguraju za jos $10-15 mesecno i ne moraju da ga stavljaju u traktorsku gumu.
kada bi im kupac bio zubar sa Beverly Hillsa ne bi se naprodavali telefona.

Nisam ja baš tako siguran ...
Mislim da su se android proizvođači malo zaneli. Odavno je android stigao ios po svemu, pa i prestigao, ali što se tiče nekih drugih stvari Apple trenutno više daje za 1000 €.

Osim toga nijedan android proizvođač nema slepu armiju fanova koji će da stoje u redu kako bi kupili telefon.

Jednostavno na androidu postoji 10 flagship uređaja, kod jabuke imaš izbor između starog i novog telefona ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)

Ne vrede ni jedan ni drugi 1000e to je cinjenica, ali ipak mislim da apple ima vise kredita kod kupaca da trazi tu cenu ako zbog niceg drugog onda bar zbog sw podrske.

Nemoj lepi moj samsunze da mi trazis 1000e za telefon koji ce dobiti android 8.0 krajem 2018god i nemoj moj mili samsunze da mi 2019 prodajes za 1200e s10 sa tizen 1.0 os koji prvi put u zivotu vidim i koji ima 150 aplikacija na tizen store-u. (jer ce google da zavrne slavinu sa androidom)

Poslednja izmena:
A misliš ti da će prosečan kupac S8 da zna koju verziju androida ima na telefonu?

Ljudi kad vide visoku cenu misle da je to mnogo dobro, da je najbolje, žele to.
Takva nam je psiha, tako pokazuju istraživanja, uverio sam se i sam u to x puta.

Skoro pričam sa drugarom, nešto drndao moj fon, kaže dobar telefon, koliko si platio.
Ja reko' 200e u oglasima, dobar je, ima kameru koja je u top 3 kamere na svetu u smart fonu. Kaže nemoguće to, k*njam ja.

Al' mu daj telefon od 1000e, pa da vidiš kako će da poveruje i da može da leti.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

A misliš ti da će prosečan kupac S8 da zna koju verziju androida ima na telefonu?

Ljudi kad vide visoku cenu misle da je to mnogo dobro, da je najbolje, žele to.
Takva nam je psiha, tako pokazuju istraživanja, uverio sam se i sam u to x puta.

Skoro pričam sa drugarom, nešto drndao moj fon, kaže dobar telefon, koliko si platio.
Ja reko' 200e u oglasima, dobar je, ima kameru koja je u top 3 kamere na svetu u smart fonu. Kaže nemoguće to, k*njam ja.

Al' mu daj telefon od 1000e, pa da vidiš kako će da poveruje i da može da leti.

Isto, kad neko uzme tel reakcija je "wow", a za kameru se ostaje bez komentara. Onda sledi pitanje koliko je plaćen i kada čuju oduševljenje naprasno nestaje ili slede komentari "kakav li je tek onda ip7" ili "šta sve neće Kinez da napravi", retko ko se zainteresuje za telefon

Na kraju ce se kupovati telefoni stari jednu, dve generacije..

Pa to je i sada najpametnije. Ne rade nista losije (ne svi) a mnogo su jeftiniji.

skocice sad cena s7 i s7edge za minimun 50e u najboljem slucaju

Sumnjam al lepo bi bilo :d

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ne znam ko ce kupiti s7 tad za 500, a mogao je pre 5-6 meseci za 400-410 da bira. Onda ce ovi sto prodaju da se utripuju kako mogu polovne da prodaju po ceni koju su oni platili pre godinu dana kada su ga kupili novog. Samo se pitam ko ce im kupiti telefone za tolike pare[emoji4]

Pa ako S8 bude preskup kupovace sigurno. Sta ce da radi?

Teško da će S7/edge skočiti cena. Ipak će tim modelima konkurencija diktirati cenu, a i izgleda će biti namenjeni borbi sa nadolazećim modelima koji nemaju SD835.

Moze samo lepo da održava cenu, daće Bog.
Batače jes' ti to našao 6P sa odgovarajućim ekranom? :d

Nazad
Vrh Dno