Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Pa da,a do Edge otkrovenja su od S trojke furali isti dizajn,mada kad izbacis te ivice dizajn je i daje isti kao S3. Zato nisu ni imali potrebu da idu na vecu bateriju,dovoljan pomak za njih je to home dugme. Bateriju ce da unaprede kad se ljudi naviknu bez dugmeta. A TW na koji se zali vecina koja se bar malo razume u telefone,ko zna kad ce doci na red [emoji3]

Sent from my iPad using Tapatalk

nece nikad doci na red, tw je uskoro samsung os tako da...rade ljudi i na svom asistentu tako da ce verovatno od sledece godine ili one tamo biti raskid sa androidom hteli ne hteli.

Gledaj na to kao sto gledas na ferrari ,ima sve najbolje ispod haube a opet mora da bude lep 🙂 tako je isto i sa ovim s8 ,da nije lep ne bi se valjano diferencirao u ocima kupaca 🙂
Sta obicnom coveku prvo padne na pamet kada cuje rec mobilni ? Pa ip i galaxy..
Ferari i Samsung... Hmmm.. Ne ide to nikako.... Vozis npr ferari i imas samsung... Nekako ne paše zajedno a ni poređenje....
Kolega, ne preteruj... 🙂

Huawei Mate 9

Ne mislim bukvalno.. Kazem da mora da se ide na lepotu koja udara cim ga vidis u izlogu jer je to nacin da se diferenciras u moru istih mobova. Baterija kao baterija ,bitna samo nama geekovima , "pravim" kupcima i ne toliko. Primer ip

Kako koji ? Pozlacen ip7 sa dijamantima i graviranim likom obame pozadi..

I izbacise najbolji deo Samsunga, offscreen tastere.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

E to im sigurno bio najbolji deo 🙂

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jako sam ozbiljan, bili su unikatni po tome i to mi je falilo od prvog HTC one, posle kog sam imao 930 i z3, jer sam Samsung debelo hejtovao 🙂
Vidim da cu preskociti osmicu, jer ce ovaj s7e biti i vise nego dovoljan da izdrzi do devetke.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Ok svako ima svoje mišljenje
Ako nešto mrzim na Samsungu to je home dugme i ti tasteri

S7 EDGE

+1, ništa gore od tih hardverskih tastera

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Smaraju ovi tasteri zesce, jedva cekam on screen.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Meni je home dugme ujedno i fingerprint senzor zakon.
FP senzor da bude nazad je katastrofa jer 90% koristim skener kad mi je telefon na stolu ili kad stoji u autu kao navigacija

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Zavisi od čoveka do čoveka, kad mi treba nesto na telefonu uzmem ga, 5X mi služio savrseno, tako da mi je svejedno jel napred ili nazad. Naravno, unutar ekrana bi bila vrh fora, al cekamo jos par godina 🙂

Sta mislite, da li ce biti exynos, nema jos uvek nista o njemu? Ili ce ostati samo snapdragon 835?

tesko pitanje. kinezi za sada talasaju i sa novim exynosom mada ja mislim da ce biti samo s835.

jel ono s6 imao samo sd verziju bez exynosa?

I s5, s6 i s7 su imali i exynos i sd.. Ja mislim da mozda nece ove godine imati exynos, ali nadam se da gresim..

S obzirom da sam na USA trzistu gde je SD verzija nadam se da nece biti exynosa jer S7 nema QC 3.0 posto ga exynos ne podrzava

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Nijedan S6 nema SD, svi su Exynos.. Greota bi bila da napuste svoje procesore sad, lepo im ide.

Sad sam video na net-u da s6 nema verziju sa snapdragon-om, bio sam ubedjen da je imao, moja greska.. Pricalo se pre o 8895 i izasle su neke kao specifikacije procesora, e sad da li ce njega koristiti za s8 ili sacuvati za note 8 videcemo za malo jace od mesec dana.. O kameri i ekranu za sad nema nista.. Mislim da jos nece da idu na 4k rezoluciju ekrana i da ce sve ostaviti za note 8 zbog fijaska koji se desio sa prethodnim modelom.. Najbolje bi bilo da je ono pored kamere neki senzor za kameru, a ne fp senzor, posto kamera ima da se cisti svaki dan 😀 😀

Sta god da ture, bice dobro. Nema razloga za sekiriki i za debatu. Meni je vaznija autonomija baterije, da li ce izbaciti prekomerni postprocesing iz slika, i prekomernu ekspoziciju u auto modu. U svakom slucaju prvi primerci stizu u Srb. krajem aprila nezvanicnim kanalima..

Sent from..

Nazad
Vrh Dno