Vrati par stranica nazad postavio sam scrin 8sati i 15 minuta SOTa. Ustao sam u 6h bio na poslu 12 sati od 7 do 19h. Telefon je bio na automatik osvetljenju, tako uvek stoji. Sve uključeno sem NFC, radio na 4G, tek kad sam došao kući imao sam wi-fi. Slikao sam rezultat posle ponoći, al sam ga uveče namerno forsirao puštao youtube navigaciju itd... da bi istrošio bateriju do kraja. Nemam razloga da nameštam niti ikog da lažem.Pa vi posle stavljajte nabijene rezultate rađene na WiFi sa minus osvetljenjem i korišćenjem samo da se nabijene sot.. Neka realnost na 4g sa wifi pola pola normalne upotrebe na auto osvetljenju je do 5 sati..
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Pa rekao sam iznad, kad forsiraš sa youtube i slično lagano je.. Mogu da izvučem baš mnogo kad upalim yt i ostavim da piči klip..Vrati par stranica nazad postavio sam scrin 8sati i 15 minuta SOTa. Ustao sam u 6h bio na poslu 12 sati od 7 do 19h. Telefon je bio na automatik osvetljenju, tako uvek stoji. Sve uključeno sem NFC, radio na 4G, tek kad sam došao kući imao sam wi-fi. Slikao sam rezultat posle ponoći, al sam ga uveče namerno forsirao puštao youtube navigaciju itd... da bi istrošio bateriju do kraja. Nemam razloga da nameštam niti ikog da lažem.
Danas mi se odjednom pojavila ova aplikacija. Do danas je nisam imao..
![]()
Al ne burnim se dobra stvar.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Danas mi se odjednom pojavila ova aplikacija. Do danas je nisam imao..
![]()
Al ne burnim se dobra stvar.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Istekla odavno!Ranije je S8/S8+ imao mogucnost osiguranja ekrana, da li to jos vazi ili je ta mogucnost istekla?
Whitestone dome glass...kucaj na amazonu
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Isti problem ali bez reseta meni.Jel ima neko mozda problem sa otvaranjem Vibera kada se otvara preko notification bar-a? Imam ogroman lag od trenutka pritiska na ikonu do trenutka otvaranja aplikacije.
Sve ovo se desava nakon prelaska na Oreo
Najbolji rezultat do sada.
90% wifi, auto osvetljenje, sihronizacije ukljicene.
Dobar izborKonačno stigao S8, mogu da penzionišem Huawei P8Moj prvi Samsung
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari