Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ako se zadrzi tel kod mene dovoljno dugo da mi dosadi,imacu po 30min SoT,trajace mi 2 dana.

Inace na onoj gcam app,blic je smejurija. Kako se ugasi tako kamera okine

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ili da sam za te pare uzeo M10P[emoji16][emoji16]

Screenshot_20180324-012552_Settings.jpg moj rezultat na crb7 od pre neki dan.. 4g upaljen non stop, wifi ugasen.. osvetljenje automatsko(negde oko 40%) aod ugasen kao i nfc i sinhronizacija..

Malocas sam azurirao app od poruka sad je ikonica plave boje kao na s9 sam interfejs app je lepsi bar po meni

Meni normalni neki sot oko 5.5-6h (4g + wi-fi + napolje ) retko kad uspem da drndam fon u kuci ceo dan. Ovo 8h eto nije prešao 50% osvetlenja minimum sto ja koristim je 30%.
Napolju kolko sam ga srafio na skijanju ove zime ubedjen sam da je izgubio bar 5% kad osvetlenja ( uglavnom boost radio i opet jedva video sa naočarima) čudo nema burn in

Ubedljivo najgore za ekran sneg + sunce ...rodjeno za burn in xD

Sinhronizacija dosta baterije vuče, ali je po meni neophodna. Msm šta ćeš bez nje?

Takođe kad pustiš youtube i gledaš neki klip imaš više sot-a.. Tipa ostane mi 15ak % i pustim klip mogu da izvučem još bar sat ipo sota.. Ali nikada ne ostavljam fon ispod 15 posto (i to retko)..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Pa vi posle stavljajte nabijene rezultate rađene na WiFi sa minus osvetljenjem i korišćenjem samo da se nabijene sot.. Neka realnost na 4g sa wifi pola pola normalne upotrebe na auto osvetljenju je do 5 sati..

Vrati par stranica nazad postavio sam scrin 8sati i 15 minuta SOTa. Ustao sam u 6h bio na poslu 12 sati od 7 do 19h. Telefon je bio na automatik osvetljenju, tako uvek stoji. Sve uključeno sem NFC, radio na 4G, tek kad sam došao kući imao sam wi-fi. Slikao sam rezultat posle ponoći, al sam ga uveče namerno forsirao puštao youtube navigaciju itd... da bi istrošio bateriju do kraja. Nemam razloga da nameštam niti ikog da lažem.

Danas mi se odjednom pojavila ova aplikacija. Do danas je nisam imao..
18d8608e7aeea1de2060ac186e8d3d07.jpg

Al ne burnim se dobra stvar.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ranije je S8/S8+ imao mogucnost osiguranja ekrana, da li to jos vazi ili je ta mogucnost istekla?

Vrati par stranica nazad postavio sam scrin 8sati i 15 minuta SOTa. Ustao sam u 6h bio na poslu 12 sati od 7 do 19h. Telefon je bio na automatik osvetljenju, tako uvek stoji. Sve uključeno sem NFC, radio na 4G, tek kad sam došao kući imao sam wi-fi. Slikao sam rezultat posle ponoći, al sam ga uveče namerno forsirao puštao youtube navigaciju itd... da bi istrošio bateriju do kraja. Nemam razloga da nameštam niti ikog da lažem.

Pa rekao sam iznad, kad forsiraš sa youtube i slično lagano je.. Mogu da izvučem baš mnogo kad upalim yt i ostavim da piči klip..

Dobar je Samsungov reminder, koristim ga od kad sam uzeo telefon. Inicijalno je išao samo uz Bixby pa ga mnogi nisu probali. Kad se prvi put proba aplikacija pita da se postavi ikonica u app drawer, posle ni ne mora da se pali više Bixby.

Drustvo, moze neka preporuka za zastitno staklo za plus verziju? Po mogucstvu link, posto bih svakako narucivao od preko.

Whitestone dome glass...kucaj na amazonu

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Whitestone dome glass...kucaj na amazonu

Moze i "InvisShield True Fit" isto kao ws samo nema okvir za montaru pa se podesavanje polozaja vrsi rucno i odokativno pre tretmana UV lampom.
Cena upola, brze drasticno stigne, postarina slicna onoj kad salju iz usa...
Nisam ni jedno jos proverio ali ce biti na bratov S8 bas ovo, a na S9+ cu sta pre stigne, SW ili ovo...

Da li još neko ima problem sa ovom aplikacijom SmartThings. Treba desetak puta da izadjem /uđem iz iste da bi mi se pojavio Smart View da mogu da preslikam ekran na TV. To mi se dešavalo i ranije na S7 Edge.
c96aef0a0cdb39ea6dc72bde52ccac73.jpg
90c7f719c17acac226c29c37e28bd316.jpg
bf8a920bbb4d35fe92ce8cfd02d8d580.jpg

Jel ima neko mozda problem sa otvaranjem Vibera kada se otvara preko notification bar-a? Imam ogroman lag od trenutka pritiska na ikonu do trenutka otvaranja aplikacije.
Sve ovo se desava nakon prelaska na Oreo
Isti problem ali bez reseta meni.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Najbolji rezultat do sada.
90% wifi, auto osvetljenje, sihronizacije ukljicene.
274ffaf2d9fa6391c50943a16b7abf7a.jpg
3d8d9efa755433f75c3fc9e96d362d0b.jpg

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Gasi always on display za jos 20tak min SoT a.

Korisniji mi je AOD od tih 20ak min sot-a.
Ovo nije svakodnevni rezultat.
Mesovitog koriscenja 4g/wifi, bude izmedju 4 i 5h SoT-a.

Da li postoji neko jednostavno resenje da mi prilikom poziva osvetljenje ekrana ode na 100% ili neku malo nizu vrednost? Osvetljenje mi stoji inace na auto i desava mi se cesto da kada mi zvoni telefon da bukvalno ne vidim ko me zove.

Nakon nekoliko punjenja definitivno dosta bolji D.S. na oreo CRC7 nego što je bilo na CRAP takodje nego i na 7.0 ( s8+ da ne dodje do zabune )

Sve uključeno samo wifi autobrightness.

cbadb967aed295df211b2b9e07830101.jpg

Ako ugasim Sync da li cu prestati da dobijam notifikacije za neke aplikacije?

Ne @pois0n, prestaćeš da dobijaš za sve aplikacije koje su internet based.

Zato sam onom liku rekao kakva je poenta kad isključiš sync i onda budziš sot? Pa kao da nemaš telefon..

Juce nisam mnogo... mozda 20ak minuta.

Evo danas ceo dan 4G, napolju osvetljenje na max, 10h rada, i 3h 40min SoT-a

Konačno stigao S8, mogu da penzionišem Huawei P8 :) Moj prvi Samsung :p

Нек је са срећом, и да те добро служи. Нећеш се покајати. ;-)

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Hvala narode, za sada se navikavam na Samsung umesto Huaweija, sutra po futrolu, pa ćemo da vidimo. Generalno telefon je vrhunski, tastatura odlična, zadnja kamera extra, prednja ništa ne valja, moraću da prelistam unazad da vidim tu Gcam, baterija odlična, ma super sve :)

Sent from my S8 using Tapatalk

Vrh Dno