Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Led View flip case i nema zime. Evo meni ekran i dalje bez najmanje tačke stavio kristal na njega al verujem da flip tu odrađuje glavnu stvar.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Kod mene ništa na ekranu 5 mjeseci i ni packe na njemu. Nikakvih stakala ni premaza. Ništa. Ekran je savršen.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kakva su iskustva sa maskama i zastitnim staklima? Sta preporucujete? Telefon je kao jegulja :) i klizav i oblikom

Evo ja cu, da se vi iskusni ne smarate... :D

Kolio para imas nameru potrositi?
Najmanje para trosis ako uzmes neku preklopnu futrolu, nesto poput Nillkin Qin kozne futrole. Za nju ti ne treba staklo, na oglasima (KP) imas je za 1.200din, po prodavnicama i u TC imas je od 1400-2000din.
Ako ne volis futrole onda sleduje neko staklo, a kod stakla (staklena zastita ekrana) trosi se u proseku od 2500-3000din kod nas da ti odma postave i neka futrola, recimo neki Nillkin super frost i slicne ne bas duboke jednodelne futrole (korita) za poledjinu i rub telfona. Stakla se na aliju ili ebay mogu naci znatno jeftinije, visestruko, a cini mi se i da su ista ona koja i ovde prodaju...
Ako hoces kvalitet onda uzmes recimo Spigen Neo Hybrid ili Spigen Ultra Hybrid a preko ekrana staklena zastita samo i iskljucivo "Whitestone Dome Glass" koja je na americkom AMazon-u 45$ a na nemackom je 45€ i to bez dostave koja mora biti alternativna jer meni ni na jednom od njih to nisu hteli direktno polsati u Srb.

Ja za sada imam samo Nillkin Qin koznu futrolu, cekaju se Spigeni i staklo... :d

Evo update ko ne zeli da čeka za SM-G955F ( S8+ )

Germany ( DBT ) CRC7 ( najnoviji update )

https://drive.google.com/file/d/1o9Ra7PWDJl_oDwzzWFO1yxH3PtOBSM_L/view?usp=drivesdk

Koraci:

1. Skinuti Odin v3.13.1
2. Skinuti file sto sam uploadovo.
3. Extractovati file
4. Preimenovati (rename) file AP_G955F...itd .md5 obrisati iz imena fajla ".md5" ostaviti .tar na kraju i to je to "enter".
5. Ubaciti fajlove redno u Odin po imenu i to je to "start" traje oko 3-4min

Naravno pre toga nakaciti fon na komp i u download mode otići. ( power off > vol down + bixby + power u isto vreme )

CSC_HOME = instalirati update bez wipe
HOME_CSC = wipe

ja imam S8.Kada si skinuo sa Sammobile,da li si editovao sve fajlove,ili samo preimenovao AP?

Poslednja izmena:
Imam Spigen Neo Hybrid i ultimateshield foliju.Malo sam je samo skratio po coskovima i super je kombinacija.Nisam imao nikoga da mi donese whitestone staklo ali mi ovaj kejs deluje kao super zastita

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

E hvala za ovaj link.
Steta sto nisi ranije ovo okacio ali' bolje ikad nego nikad...

Nego reci mi (ako si nabavljao) cena od 23$ je bez uv lampe?
Lampa je jedina stvar koja se doplacuje +6$ a da je potrebna za prvu nabavku i da je nema u "osnovnom" paketu?

bez uv.jpg

sa uv.jpg

E hvala za ovaj link.
Steta sto nisi ranije ovo okacio ali' bolje ikad nego nikad...

Nego reci mi (ako si nabavljao) cena od 23$ je bez uv lampe?
Lampa je jedina stvar koja se doplacuje +6$ a da je potrebna za prvu nabavku i da je nema u "osnovnom" paketu?

Pogledajte prilog 248678

Pogledajte prilog 248679

Ako mene pitaš ja nemam ništa na ekranu sem liquid nano crystal + led view od samsung.
Vidim da dosta hvale ovaj white dome sto se tice stakla. Meni psihički mir dao nano crystal a i ekran mi je bez najmanje tačke...Dal je zbog flipa il ne ...Ne znam.

Desava mi se ponekad (jednom dvevno, poslednja 2-3dana, pre toga nije), kad otkljucavam telefon otiskom, izbaci mi da moram PIN-om da otkljucam, kao kada se tek upali telefon.

Telefon se ne restartuje sam, niti gasi, niti zatrazi pin za sim karticu, nego samo pin za otkljucavanje koji sam podesio kao alternativnu metodu pored otiska prsta.

Zna li neko sta je u pitanju?

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Isto i meni. Mislim da je u pitanju soft restart. Zato i ne traži pin kod.

Meni se to desavavalo na CRAP verziji na CRC7 zasad nema toga. Takodje kinse to dešavalo samo preko noći pa ujutru kad uzmem fon, pretpostavljao sam nije čačkan 6-7h pa možda neka bezbednosna funkcija [emoji848]

To je pocelo pre 2-3dana. I desi se jednom dnevno.
A, na 8.0 sam vec 15dana, nije se desavalo dosad.
Mada, nije mi problem, ukucam pin i to je to.
Prvo sam pomislio da se sam restartuje, ali sam pogledao i video da je vreme od poslednjeg paljenja oko 100h.

Poslednja izmena:
To je pocelo pre 2-3dana. I desi se jednom dnevno.
A, na 8.0 sam vec 15dana, nije se desavalo dosad.
Mada, nije mi problem, ukucam pin i to je to.
Prvo sam pomislio da se sam restartuje, ali sam pogledao i video da je vreme od poslednjeg paljenja oko 100h.

Jesi na CRC7 ili CRAP?

P.s. happy sam sa baterijom na crc7 znatno bolja nego na CRAP, usudicu se reći da je možda podjednako dobra ako ne za dlaku lošija nego na 7.0, takodje telefon primetno fluidniji, zasad nisam osetio da 8+ bolje radio od početka kako ga Imam uključujući i beta Oreo.

2c558f97b67915d9791ce2dc84a6b447.jpg

Šta to radite kad dnevno držite preko 7 h telefon u rukama. Bem ti sunce...

Sent from my iPhone using Tapatalk

prvo to a drugo kako vam izdrzi baterija toliko :) ?

ajde imao sam par sati slusanja podcasta i deezera, ali mislim da mi je prosek oko 3-4h kad ne slusam muziku.
73e41955579806cc989bc0db982c856d.jpg

a ovo mi accu battery procenjuje

Sent from Galaxy S8
fbe45ab2286f62b762f49e982d080dc9.jpg

Poslednja izmena:
Ugasen location,always on screen,ekran na fhd+,redji sync ili bez njega...meni je 5 do 6h sot tako

Meni sve uključeno al nisam danas surio osvetlenje držao ga do 50-60% max i 4g možda pola sata.

To mu je to, malo jači bio 7.0
Doduše 2go punjenje od reseta.

P.s. sve apps u "always sleeping" ( licno testirao debelo utice na bateriju ) iliti čim ga zaključam = dead zone nakon par min, ne sync instant sve što mi je I ok. Viber i ostale chat apps su instant.
b07bf5b84d1c2260ce167f4364b2955a.jpg

Poslednja izmena:
Sa minus osvetljenjem i wifi ceo dan.

Ma na WiFi sam ja izvukao 10 sati na htc u11(u kući, malo osvetljenje, bio bolestan pa ceo dan na fonu).. Ali na 4g ceo dan maks 5 ipo sati.. Još kad si napolju u pokretu, auto osvetljenje pa se pojača zbog sunca da vidiš nešto, mreža ide loša dobra i eto ga.. I 5 sati je WOW sa takvim realnim uslovima. Računam sve aplikacije za chat, slušanje muzike itd.. Uzmite slušajte Spotify na 4g(ili muziku uopšte), sve chat programe itd.. Pa da vidim te nabijene rezultate od 6 plus sati ekrana.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Meni je 5.5-6 sati na wifi,4-4.5 sati na 4g. Lokacija off kao i always on displej

U 7 skinut sa punjaca, do 11 bio na wifi i imao malo vise od 2h sot, ostatak dana 4g
269c61d6e13987fc3ffdde5629f1a5b9.jpg

Pa vi posle stavljajte nabijene rezultate rađene na WiFi sa minus osvetljenjem i korišćenjem samo da se nabijene sot.. Neka realnost na 4g sa wifi pola pola normalne upotrebe na auto osvetljenju je do 5 sati..

A *mjau**mjau**mjau* kad si napolju ne bleji se u telefon i net,valjda nisi izasao napolje da bi blejao u fon...kad si kuci onda ga koristis u vecoj meri,dakle wifi plus slabije osvetljenje. To je merodavniji rezultat. Meni napolju za ceo dan ne ode ni pola baterije,jer imam par kratkih poziva i poruka i to je to

Ne pričam kad ko koristi telefon, nego kad koji rezultati mogu da se dobiju.

Ja sam uspeo jednom 6h sota da "nabijem" za 14h, ceo dan wifi u stanu gde je inace dosta mracnije. Telefon je star 10ak dana. Auto osvetljenje, gps ukljucen, ceo dan soc mreze, igrice ne igram. I ovaj s8+ sam uzeo zbog baterije, kad bolje razmislim, mozda je bilo bolje da sam uzeo obican zbog dimenzija, s'obzirom da nije neka razlika u bateriji.

Onda bi na manjem izvukao 4h i 30min :)
Dobro je što si išao na veći

Nazad
Vrh Dno