Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Secne li nekom animacija prilikom otključavanja na Oreo? Radio sam factory reset posle OTA.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Secne li nekom animacija prilikom otključavanja na Oreo? Radio sam factory reset posle OTA.

Meni ne. Koristim iris/FP/patern.

Na ovo CRC7 sam takodje primetio da su promenili brzinu animacije na "home" kao i response generalno, kao da su smanjili touch latency.

Ovo bixby smeće deluje brže takodje al i dalje ima stuter na swipe ...nikad ga neće popraviti klosari.

Uploadovacu noćas CRC7 Germany pa ko ne zeli da čeka preko Odina može srediti sve za par min.

Evo update ko ne zeli da čeka za SM-G955F ( S8+ )

Germany ( DBT ) CRC7 ( najnoviji update )

https://drive.google.com/file/d/1o9Ra7PWDJl_oDwzzWFO1yxH3PtOBSM_L/view?usp=drivesdk

Koraci:

1. Skinuti Odin v3.13.1
2. Skinuti file sto sam uploadovo.
3. Extractovati file
4. Preimenovati (rename) file AP_G955F...itd .md5 obrisati iz imena fajla ".md5" ostaviti .tar na kraju i to je to "enter".
5. Ubaciti fajlove redno u Odin po imenu i to je to "start" traje oko 3-4min

Naravno pre toga nakaciti fon na komp i u download mode otići. ( power off > vol down + bixby + power u isto vreme )

CSC_HOME = instalirati update bez wipe
HOME_CSC = wipe

Poslednja izmena:
Koja ono beše aplikacija, koja menja funkciju bixby dugmeta?

Послато са SM-G950F

Čudno meni nema OTA (jos uvek sam na CRAP) a stavio sam bio nemca DBT ako se ne varam. Mada u Phone Info kaze drugacije, mozda sam tu nesto

Isti slucaj i kod mene.Ubacio sam nemacki DBT,nikad ne ubacujem Home CSC,vec samo CSC i opet mi u Phone Info stoji SEE.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena od urednika:
Onomad kad sam sebi trazio koje futrole da narucim odgledao sam "mali milion" yt snimaka...
Na jednom yt "testu", nekih 30-ak raznih futrola, cini mi se da sam video da Spigen Rugged Armor futrola dize staklenu zastitu za razliku svih ostalih Spigenovih futrola koje su bile dobronamerne prema staklenoj zastiti.
Nisam siguran u ovo, previse odgledanih snimaka a sada ne mogu da nadjem taj video, pa ako neko koristi na S8 Spigen Rugged Armor neka mi javi kako mu se ponasa.
Da li je Spigen Rugged Armor dobronameran prema staklenoj zastiti ekrana, podize li je?
Unapred hvala.

Poslednja izmena:
Onomad kad sam sebi trazio koje futrole da narucim odgledao sam "mali milion" yt snimaka...
Na jednom yt "testu", nekih 30-ak raznih futrola, cini mi se da sam video da Spigen Rugged Armor futrola dize staklenu zastitu za razliku svih ostalih Spigenovih futrola koje su bile dobronamerne prema staklenoj zastiti.
Nisam siguran u ovo, previse odgledanih snimaka a sada ne mogu da nadjem taj video, pa ako neko koristi na S8 Spigen Rugged Armor neka mi javi kako mu se ponasa.
Da li je Spigen Rugged Armor dobronameran prema staklenoj zastiti ekrana, podize li je?
Unapred hvala.
Druže mnogo ti sebi komplikuješ život gde ne treba. Inače sa rugedom su ti najveće šanse da staklo neće da ostane kako treba, svaka druga je bolja po tom pitanju.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Led View flip case i nema zime. Evo meni ekran i dalje bez najmanje tačke stavio kristal na njega al verujem da flip tu odrađuje glavnu stvar.

Ima nas koji ne možemo da podnesemo te futrole na preklop ;)

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Clear View Cover, ја никад бољу заштиту / футролу за телефон нисам имао. Кум је имао на Note 5 годину дана и ни најмање оштећење није имала, тад сам одлучио да је узмем себи уз S8 и нисам се покајао.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Druže mnogo ti sebi komplikuješ život gde ne treba. Inače sa rugedom su ti najveće šanse da staklo neće da ostane kako treba, svaka druga je bolja po tom pitanju.
Komplikuje mi ga burazer, za njega trazim futrolu, zastitu za poledjinu i rubove.
Led View flip case i nema zime. Evo meni ekran i dalje bez najmanje tačke stavio kristal na njega al verujem da flip tu odrađuje glavnu stvar.
Em je strasno skupo, em batica ne zeli futrolu na preklop.
Ima nas koji ne možemo da podnesemo te futrole na preklop ;)
Upravo tako, moj brat ne zeli i ne pdonosi te preklopne futrole.
Mene "zeza" jer sam sebi uzeo Nillkin Qin koznu futrolu (preklopna), dok mi ne dodje Spigen case i staklena zastita... a ti znas sta sam narucio sebi za S9+ ;), no putuje sporo ko da ga jedrenjakom prevoze... :d
On hoce sebi na S8 "klasicno korito" sa staklenom zastitom preko ekrana.

Poslednja izmena:
Jel ima neko mozda problem sa otvaranjem Vibera kada se otvara preko notification bar-a? Imam ogroman lag od trenutka pritiska na ikonu do trenutka otvaranja aplikacije.
Sve ovo se desava nakon prelaska na Oreo

Jel ima neko mozda problem sa otvaranjem Vibera kada se otvara preko notification bar-a? Imam ogroman lag od trenutka pritiska na ikonu do trenutka otvaranja aplikacije.
Ne, jesi li odradio factory posle oreo-a?

da, treba mu par sekundi da se otvori.. kad kliknem na ikonicu, otvori se odmah. nisam radio reset posle update-a.

Sent from Galaxy S8

Ceka se 8.0.1 da resi probleme,sitnih bagova na gomile

8.0.1 ne postoji. Posle 8.0, sledeci je 8.1

Ne postoji ni 8.1 [emoji14]
Drugim recima,nisam mislio bukvalno

Gde postoji?

Pixel,OnePlus...

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kakva su iskustva sa maskama i zastitnim staklima? Sta preporucujete? Telefon je kao jegulja :) i klizav i oblikom

Ovo je najodvratnija tema na benchu. Dok oreo nije dosao samo o maskama i staklima se pisalo, evo sad opet..

Pitanje da li će uopšte Samsung pustiti 8.1 možda će ići odmah na 9.0 sledeće godine.

Vrh Dno