Meni ne. Koristim iris/FP/patern.Secne li nekom animacija prilikom otključavanja na Oreo? Radio sam factory reset posle OTA.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Isti slucaj i kod mene.Ubacio sam nemacki DBT,nikad ne ubacujem Home CSC,vec samo CSC i opet mi u Phone Info stoji SEE.Čudno meni nema OTA (jos uvek sam na CRAP) a stavio sam bio nemca DBT ako se ne varam. Mada u Phone Info kaze drugacije, mozda sam tu nesto
Druže mnogo ti sebi komplikuješ život gde ne treba. Inače sa rugedom su ti najveće šanse da staklo neće da ostane kako treba, svaka druga je bolja po tom pitanju.Onomad kad sam sebi trazio koje futrole da narucim odgledao sam "mali milion" yt snimaka...
Na jednom yt "testu", nekih 30-ak raznih futrola, cini mi se da sam video da Spigen Rugged Armor futrola dize staklenu zastitu za razliku svih ostalih Spigenovih futrola koje su bile dobronamerne prema staklenoj zastiti.
Nisam siguran u ovo, previse odgledanih snimaka a sada ne mogu da nadjem taj video, pa ako neko koristi na S8 Spigen Rugged Armor neka mi javi kako mu se ponasa.
Da li je Spigen Rugged Armor dobronameran prema staklenoj zastiti ekrana, podize li je?
Unapred hvala.
Komplikuje mi ga burazer, za njega trazim futrolu, zastitu za poledjinu i rubove.Druže mnogo ti sebi komplikuješ život gde ne treba. Inače sa rugedom su ti najveće šanse da staklo neće da ostane kako treba, svaka druga je bolja po tom pitanju.
Em je strasno skupo, em batica ne zeli futrolu na preklop.Led View flip case i nema zime. Evo meni ekran i dalje bez najmanje tačke stavio kristal na njega al verujem da flip tu odrađuje glavnu stvar.
Upravo tako, moj brat ne zeli i ne pdonosi te preklopne futrole.Ima nas koji ne možemo da podnesemo te futrole na preklop![]()
Ne, jesi li odradio factory posle oreo-a?Jel ima neko mozda problem sa otvaranjem Vibera kada se otvara preko notification bar-a? Imam ogroman lag od trenutka pritiska na ikonu do trenutka otvaranja aplikacije.
Sve ovo se desava nakon prelaska na Oreo
da, treba mu par sekundi da se otvori.. kad kliknem na ikonicu, otvori se odmah. nisam radio reset posle update-a.Jel ima neko mozda problem sa otvaranjem Vibera kada se otvara preko notification bar-a? Imam ogroman lag od trenutka pritiska na ikonu do trenutka otvaranja aplikacije.
Sve ovo se desava nakon prelaska na Oreo
8.1 postoji.Ne postoji ni 8.1 [emoji14]
Drugim recima,nisam mislio bukvalno
Gde nam je ako postoji? Postoji za s8 isto kao za nokiu 33108.1 postoji.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Mislio je a i ja sam generalno. Na Android uopšteno..Gde nam je ako postoji? Postoji za s8 isto kao za nokiu 3310
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari