Ja koristim samsung back up, vrati skoro sve sem edge panel podešavanja. Ionako je novi edge pa mora svakako nova podešavanja.Da li posle factory reseta samo restorujete aplikacije sa Back up-a ili sve iz pocetka?I sta koristite za back up?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Kako dolaziš do ovog ekrana, opcije promene sata na zaključanom ekranu?Probaj ovde za pozadinu sata...
![]()
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Podesavanja>Zakljucan ekran i zastita>Sat i fejs vidzeti>stil sata...Kako dolaziš do ovog ekrana, opcije promene sata na zaključanom ekranu?
Što wipe pa factory? Što prvo polu generalnu pa generalnU? ili jedno ili drugo?^^ Pa sad, nema pravila ali je preporuceno da se posle svakog veceg apdejta odradi factory, wipe cache...
I ja sam prvo samo instalirao Oreo, bez factory reseta ali je tastatura malo zabadala i videlo se da telefon ne radi kako treba.
Seo, odvojio pola sata, odradio wipe, factory, sve po redu i sad sljaka bez greske.![]()
Nope, tu vodi na Samsung themes, da mogu da skinem drugi AOD, nesalo je podesavanje za pozadinu, a bilo je na 7.0...Probaj ovde za pozadinu sata...
![]()
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Ja sam jednu stvar nocas primjetila... navecer ga stavila puniti .. i negdje se u noci oko 2 probudila i istekala s punjaca ..Jes vala kešira bolje nego na Nugatu. Baterija ista, barem mi se tako čini. Nisam radio factory reset, verovatno ni neću, radi sve OK.
To sam još davno pitao (kada je crap prvi put pušten) i rekoše da ne možeJel mogu na oreu notifikacije da budu crne? Bela default užasno smara na dark temama.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ne znam zašto. Meni ACR odlično radi. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari