Najbolji mi smart switch.Samsung cloud?
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
A sta si ocekivao od Orea pa si se razocarao ?Instalirao sam Oreo, ne svidja mi se uopste. Uzas je.
Najverovatnije cu veceras vratiti 7.0...
Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk
Smešno, software ostao bukvalno isti sa par novina iz oreo-a i daleko fluidniji radi kaže vraća nazadInstalirao sam Oreo, ne svidja mi se uopste. Uzas je.
sta je konkretno uzas?Instalirao sam Oreo, ne svidja mi se uopste. Uzas je.
Meni je konkretno uzas sto Google aplikacije imaju okvire, iako su u podesavanjima iskljuceni okviri, u aplikaciji kamere umesto precice za HDR sada stoji precica za sirenje rezolucije na 18.5:9..., obavestenja iz utisanih Viber grupa se ne prikazuju na ikonici, takodje, ukoliko sklonite obavestenje sa statusne trake, automatski i obavestenje sa ikonice nestaje... to je sto sam primetio za kratko vreme.sta je konkretno uzas?
Sent from Galaxy S8
Gde mogu da vidim koje sve brojeve imam na kartici i kako da stavim da mi prikazuje samo npr brojeve sto imam na kartici? Hvala!
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Factory reset je obavezan posle 7.0 na 8.0, baterija i fluidnost su još bolji. Ja mrzim da radim factory al kad sam uporedio naspram rodjakovog s8+ koj je prošao factory morao sam i ja [emoji854][emoji854][emoji854]ja se dvoumim posle ovog updatea na oreo da se vratim na fabricka podesavanja i da pobrisem ovaj bloat koji mi se vremenom nakupio... nepotrebne aplikacije i fajlovi...
ali me tako mrzi posle sve da podesavam ponovo i da se logujem svuda...izgleda da ce jos neko vreme ostati ovako. nije da mi neato baguje ili trokira ali verovatno bi radio malo brze posle hard reseta.
Sent from Galaxy S8
Da li posle factory reseta samo restorujete aplikacije sa Back up-a ili sve iz pocetka?I sta koristite za back up?Factory reset je obavezan posle 7.0 na 8.0, baterija i fluidnost su još bolji. Ja mrzim da radim factory al kad sam uporedio naspram rodjakovog s8+ koj je prošao factory morao sam i ja [emoji854][emoji854][emoji854]
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari