Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Jel ima jos neko problema sa Smart Switch programom na kompu? Izbacuje neku gresku. A, ne znam kako bi mogao drugacije da uradim backup svih podataka sa telefona.

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Mts [emoji16] Napokon [emoji16]
87e5788a2aa89f999365d97d6543656d.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Instalirao sam Oreo, ne svidja mi se uopste. Uzas je.

Najverovatnije cu veceras vratiti 7.0...

Ja vala razliku ne vidim, ima ono polje za pretragu u settings sada, više satova za AOD i možda još nešto sitno. Jedino da vidim kakva će biti baterija.

Zasto neke ikonice imaju okvire iako je ugaseno u podesavanjima?
66c0b261d07652a4000d6c26b146da48.jpg

Zasto vise nije HDR precica umesto ove za sirenje rezolucije?

d4157f2b5888d47d6aafe35246c843bd.jpg

Poslednja izmena:
Vidis da lupeta decko gluposti.
Odlicno je, neke nove opcije i mnoooogo fluidniji sistem.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Zasto nema obavestenja o porukama na Viberu, iz grupa koje su utosane?

Meni u Telenoru sa americkim kodom jos nije stigao Oreo

Jesi li uradio vraćanje na fabrika podešavanja posle prelaska na v8?
Viber ima bedž obaveštenja.

ja se dvoumim posle ovog updatea na oreo da se vratim na fabricka podesavanja i da pobrisem ovaj bloat koji mi se vremenom nakupio... nepotrebne aplikacije i fajlovi...

ali me tako mrzi posle sve da podesavam ponovo i da se logujem svuda...izgleda da ce jos neko vreme ostati ovako. nije da mi neato baguje ili trokira ali verovatno bi radio malo brze posle hard reseta.

Sent from Galaxy S8

Obavezno factory. Ja sam i kes brisao.

Gde mogu da vidim koje sve brojeve imam na kartici i kako da stavim da mi prikazuje samo npr brojeve sto imam na kartici? Hvala!

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

sta je konkretno uzas?

Sent from Galaxy S8
Meni je konkretno uzas sto Google aplikacije imaju okvire, iako su u podesavanjima iskljuceni okviri, u aplikaciji kamere umesto precice za HDR sada stoji precica za sirenje rezolucije na 18.5:9..., obavestenja iz utisanih Viber grupa se ne prikazuju na ikonici, takodje, ukoliko sklonite obavestenje sa statusne trake, automatski i obavestenje sa ikonice nestaje... to je sto sam primetio za kratko vreme.

Sto se brzine i fluidnosti telefona tice, ama bas nikakve razlike ne primecujem.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Instalirao apdejt, ja ne primecujem za sada neke razlike bez kojih nisam mogao, meni je i pre ovoga s8 bio ok.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Kontakti settings pa neka od opcija

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Ma da nasla treba otvorit app imenik pa one tri tockice gore i odabrat sto zelis...
Ali nema s telefona na sim .morat cu ih bacit na google
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Ne vidim zašto već odavno nisu na googlu ;)

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Ko ne primećuje ništa bolje prelaskom na v8, taj je na pogrešnom formu :d Moram da pohvalim keširanje app na v8, to izgleda vrlo dobro i obećavajuće za sada, još testiram.
Posle dizanja na v8, obavezno vratite na fabrička podešavanja, mora ako hoćete da vam radi sve lepo i glatko. Ne možete instalirati ni Win10 preko Win8, i sve da vam ostane sačuvano i da radi kako treba, mora format pa ovo, pa ono...

Bravo za kesiranje. To sam prvo primetio ali moze biti da je do factory.. Veceras gasim bloat i od sutra da vidimo kako ce se ponasati.

ja se dvoumim posle ovog updatea na oreo da se vratim na fabricka podesavanja i da pobrisem ovaj bloat koji mi se vremenom nakupio... nepotrebne aplikacije i fajlovi...

ali me tako mrzi posle sve da podesavam ponovo i da se logujem svuda...izgleda da ce jos neko vreme ostati ovako. nije da mi neato baguje ili trokira ali verovatno bi radio malo brze posle hard reseta.

Sent from Galaxy S8
Factory reset je obavezan posle 7.0 na 8.0, baterija i fluidnost su još bolji. Ja mrzim da radim factory al kad sam uporedio naspram rodjakovog s8+ koj je prošao factory morao sam i ja [emoji854][emoji854][emoji854]

Factory reset je obavezan posle 7.0 na 8.0, baterija i fluidnost su još bolji. Ja mrzim da radim factory al kad sam uporedio naspram rodjakovog s8+ koj je prošao factory morao sam i ja [emoji854][emoji854][emoji854]

Da li posle factory reseta samo restorujete aplikacije sa Back up-a ili sve iz pocetka?I sta koristite za back up?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Stigao i meni 8.0 na FD (duos).
Zar nije lakše samo wipe cache?
Nisam ni to uradio, čini se da je brži.
Jesu u*rali sa ikonicama, i AOD sat vise ne može da se bira pozadina, a taman sam bio namestio da mi se sviđa na 7.0 [emoji52]
Dobro je da je stigao konačno bar :D

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Vrh Dno