Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Bixby ili možda životinjski mod 🙂

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

FP jednostavno nece i ne moze da bude tu.. on je po slici na mestu gde je na s7 egdeu blic.. i evo pokusavam da drzeci telefon postavim kaziprst tu, ali ne uspevam da ga postavim ravno a da pritom ne moram da menjam nacin na koji drzim telefon.. s obzirom da je bilo s8 jos veci, bice jos i teze.. tako da, nista od toga...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja sam s7 edge zadovoljan. Ako treba njega dam i 400e za s8, neka hvala.

Pa bice baterija nedje u rangu s7, e ili malo slabija.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako ga je neki Kinez naložio na bateriju od 3000mah onda su velike šanse da je i čitač otiska napred.

Vjerovatno i jeste, jer mi nema logike da bude pored kamere. Nisu oni blesavi

Sent from my D6503 using Tapatalk

Pa naravno da će biti ispod stakla - pre 3 meseca su još pisali o tome

S7 EDGE

Tu piše da je fp pozadi, pored kamere.
Nigde ne piše da će da bude i napred, pa nisu ludi 2 fp-a da stavljaju.

To je tvoja pretpostavka, ali mrka kapa kako stoje stvari 🙂

To je tvoja pretpostavka, ali mrka kapa kako stoje stvari 🙂

Ja se držim izjave eldara debelog Rusa najvećeg fanboja Samsunga na svetu naravno uz naseg ex člana emixa 🙂 on reče da nije to pored kamere senzor i da je slika izbačena jedan od prototipa. Da li će taj prototip biti final ne znam , verovatno hoće ali to pozadi nije senzor za otisak. ( Po njemu )

Edit. Ovo je njegov twit ,posle koga su ga mnogi pitali pa gde je onda tačno senzor ..

Хммм, третий и финальный дизайн со сканером расположенным именно так. Был неправ. Самый неудачный по датчику из всего. Фото по мотивам

Poslednja izmena:
ja sam ubedjen da nece biti pozadi jer ako nije ispod kamere onda je svako drugo mesto totalno nelogicno. a samsung da se igra i eksperimentise sa tako vaznom funkciom kao sto je fp - nema sanse, pogotovo posle note 7 fail-a.

Moguće ako budu išli na to da što više ljudi koristi Iris skener. Po meni će to biti totalna nebuloza ali nisam ja njihovo ciljano tržište 🙂

Isteklo vreme za edit.

Prevara klasicna od samsunga 🙂

According to the leakster South Korea and China will get devices with 6GB RAM and not the lesser ones with 4GB.
http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8_availability_and_prices_leaked-news-23184.php

Хммм, третий и финальный дизайн со сканером расположенным именно так. Был неправ. Самый неудачный по датчику из всего. Фото по мотивам

Сад је све јасније, краснодарск самый неудачный.

ćuti mogao je i na kineskom nešto da okači...

Google translate lose odradio prevod plus je rus cudno napisao post pa reko bolje tako 🙂 da vam bude lakse opisao sam i posle sta su ga ruje smarale..

A ne brini se ,uskoro ce ovde da se kace i kineska slova i tekstovi , znas onu " Doći će žuti ljudi sa istoka i piće vodu sa Morave.. " 🙂

Poslednja izmena:
Google translate lose odradio prevod plus je rus cudno napisao post pa reko bolje tako 🙂 da vam bude lakse opisao sam i posle sta su ga ruje smarale..

A ne brini se ,uskoro ce ovde da se kace i kineska slova i tekstovi , znas onu " kada zuti covek dodje .. " 🙂
Sa "onom rukom"? [emoji1]

S7 EDGE

crop.php

galaksi s3 porasto i propo

Fejk verovatno.

Ovo se jedva razlikuje od S7 kolko vidim..

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno