Titogradjanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2013
- Poena
- 225
Bixby
Sent from my D6503 using Tapatalk
Sent from my D6503 using Tapatalk
Ako ta njihova revolucija znači 100 eura više od S7 edge kad je izašao ja sam spreman da potrošim te pare na nešto novo
Glupi tapatalk
S7 EDGE
S8 kod nas ima bude kao iphone 7+.
+1Pa? Upotrebljiv telefon vs dumbhpone...
Biće u displejuTu piše da je fp pozadi, pored kamere.
Nigde ne piše da će da bude i napred, pa nisu ludi 2 fp-a da stavljaju.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nije moja - već su i provereni sajtovi pisali o tomeTo je tvoja pretpostavka, ali mrka kapa kako stoje stvari 🙂
Ja se držim izjave eldara debelog Rusa najvećeg fanboja Samsunga na svetu naravno uz naseg ex člana emixa 🙂 on reče da nije to pored kamere senzor i da je slika izbačena jedan od prototipa. Da li će taj prototip biti final ne znam , verovatno hoće ali to pozadi nije senzor za otisak. ( Po njemu )To je tvoja pretpostavka, ali mrka kapa kako stoje stvari 🙂
Хммм, третий и финальный дизайн со сканером расположенным именно так. Был неправ. Самый неудачный по датчику из всего. Фото по мотивам
Sa "onom rukom"? [emoji1]Google translate lose odradio prevod plus je rus cudno napisao post pa reko bolje tako 🙂 da vam bude lakse opisao sam i posle sta su ga ruje smarale..
A ne brini se ,uskoro ce ovde da se kace i kineska slova i tekstovi , znas onu " kada zuti covek dodje .. " 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari