Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

+1 i više nego realno. Znam dosta ljudi koji kupuju Samsung zbog imena, dizajna i eto dobre kamere. A posle se ti isti žale kako im jedva sastavi dan prosečnog korišćenja ili se žale kako im baguje telefon. Ja iskreno ne vidim više smisao kupovine brendiranih telefona kad je sve to tu negde i sa dosta jeftinijim kinezima. Ali da ne započinjem sad lavinu glupih i negativnih komentara. I mene baš zanima čime će opravdati suludu cenu od 1000+e.

Da se batak ubaci nekako zbog multitaskinga [emoji23]

S7 EDGE

https://mobile.twitter.com/eldarmurtazin

Koliko sam shvatio iz par postova ovo nazad naravno nije senzor ,pitanje da li je ovo i finalni dizajn.
Glupi glavati evleaks uvek mu neki Kinez uvali nešto za par hiljada $

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kažem vam biće u ekranu i biće s pen

S7 EDGE

Od s pena ništa . Čeka se note8

A što onda prave manji i veći a ne ravan i edge?

S7 EDGE

Zato što im se može . Razlika u ceni i displeju im je dovoljna da napadnu premium I ultra premium segment

Ultra premium? Sa kim će da se poredi?
Koliko znam jedini uređaj koji bi se mogao nazvati ultra premium je Note

S7 EDGE

Ultra premium po ceni i displeju. Mada mislim da će veći model imati i dual kamere.

Vrlo je moguce da idu Apple-ovom logikom pa na veci stave 2 kamere mada ni meni nije jasno cemu taj veci model, samo ubijaju poentu Note serije...

pa ubijaju i poentu s serije sa a serijom koja za manje pare ima skoro pa sve kao i s serija primer a5 2017

al će S8 biti raspad za pare koje budu tražili, ne bih dao ni 400 evra za manji model a kamoli 850

Ako za trulu jabuku traže oba bubrega onda će sigurno s8 vredeti te pare ako bude kao u najavi

S7 EDGE

Tesko. Posebno sto je svaka S serija skuplja od prethodne i polako prelazi i tu trulu jabuku. A cena polovnog posle godinu dana je plakanje...

Ako ta njihova revolucija znači 100 eura više od S7 edge kad je izašao ja sam spreman da potrošim te pare na nešto novo
Glupi tapatalk

S7 EDGE

Pazite šta vam kažem, S8 neće biti vredan novca koji će tražiti za njega.

Pa nije ni jedan ali kad sam dao za S7 daću i za s8

S7 EDGE

Ja i dalje odbijam da poverujem da je to fp

Baš je komedija. Inače, sviđa mi se fazon sa displejem(da nema ćoškove pod 90°), bar mi je sad jasno čemu taj aspect ratio.

Nije to fp . Verujem debelom Rusu koji stalno ima Galaxy seriju u svojim rukama 3,4m pre premijere

Za cega je taster ispod vol+ i vol- tastera?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno