Ne lezi ti uloga zrtve
Dakle covek je pitao preko odina kako da flashuje - samim time ti si se od toga u barem 5 postova odrekao jer pomazes samo ljudima koji rade root metodu. To receno :
Preko Odina (ne tripuje knox , uredjaj ostaje official , nikakvo muljanje sve legalno)
Skine se Odin 3.13.1 extrakt negde na disk
Skine se Modem fajl - konkretno prvi post je za Edge/Edge Dual - par postova ispod ima za Flat/Flat Dual - Obratiti paznju da je ovo za EXYNOS verzije - ako ne znate sta je ovo - sacekajte OTA update.
Skine se samsung USB drajver - restart je pozeljan
Telefon se stavi u download mode (Vol.down, Power, home pa posle vol.up za dl mod) Odin se ranuje kao admin, telefon poveze sa kompom. i samo se flashuje modem fajl (CP). Telefon se restartuje i voila. ~ 5 min posla.
Za Root metodu opet ovde ili na XDA je vec dovoljno puta ponavljano. Alternativa za one koji ne zele nista da diraju je da sacekaju sledeci zvanican OTA update i to je to. Cela ova prica je previse "mistifikovana" a zapravo je stvar vrlo prosta ...
Sidenote:
Duplo proverite sve sto sam iznad napisao jer pisem "iz glave" ima u linkovima koje sam postavio a i google je prijatelj, kao i ovaj forum , xda ...
I sta je doneo Oreo? Osim subjektivnog osecaja baterije i "fluidnosti", BILO STA?
Priznaje se garancija. Samo da nije bio u slanoj vodi (da nema ostataka soli)Ne bih bash podrazumevao da ce ti priznati garanciju...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
100% priznaju. Ja sam pitao u ovlascenom servisu u promobiju iz NS. Jedino sto telefon ne sme biti fizicki ostecenPa, nadam se da ce mu priz ali kada sam uzeo sedmicu, citao sam da u Britaniji nisu priznavali tako da sumnjam da ce i ovde.
Znas iz prve ruke?
Ja sam moj telefon prao dva puta (skvasio ga par sekundi pod cesmu), par puta ga polio i talas na moru a ja posle isprao pod cesmom, ali nisam se usudio da ga potopim pod vodu.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Zato što može, to što ti nisi imao sreće ili nešto nije u redu ne znači da je i kod drugih tako
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari