Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Gde gledate sot?
Posto to sto pricate meni nije jasno, ne mogu 4h upaljenog ekrana da prebacim :)
To ovo na slici 2:55?
74a5c2e1efd0b57010c089484fdbf6fa.jpg

Ali kod tebe ima jos 44% baterije.

Pa taman jos 60 minuta koriscenja, i bice na oko 15 do 20%

Jesi imao normalna podešavanja telefona ili si išao na uštedu performansi?

Ima li smisla držati 2g mrežu dok je na WiFi?

Stednja baterije ukljucena i osvjetljenje je bilo oko 45-50%

katastrofa baterija zadnjih dana. ovo je nemoguce
660187ed352d0c2d90f53c9e933d4cf3.jpg
2f1b85756ba002ee9e8c68d7f5283313.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Tipično za Samsung, na wifi sasvim solidno dok na mobilnoj mreži, kratko traje baterija....

komsa's S8

Project_Purple

free tema prve klase... preporuka svima

Ladno u temi su aktivni sat i kalendar :) nisam znao da to može na androidu

Kako mislis aktivni sat i kalendar?:)

Da, i mene to zanima :)

Pa ove ikone prikazuju trenutno vreme i datum kao na iphonu, pošto fabrička tema to ne podržava.

Ne znam o cemu prica :D Ne vidim ni gde je kalendar, a vreme (sat) u notif. baru je oduvek tu i trenutni :)

Jel ti znaš šta je ikona? :)
61674f922540a3dc3ece38254cb71080.jpg

Na iphonu te dve ikone aktivno prikazuju datum i vreme, i kad me zanimao datum uvek sam gledao u ikonu kalendara, što mi je zasmetalo kad sam prešao na s7 gde na ikoni kalendara uvek stoji isti broj

Poslednja izmena:
Tako je fabricka isto podrzava, da ne stavljam sad i ja SS istije kao gore sa danasnjim datumom(3-ci).
Tako da ne kapiram nista gore a i cemu te sitnice.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

E pa onda sam ja držao fabricku temu, a stavio druge ikone koje nisu to podrzavale

Posto ne stize svima za SEE Oreo prinudjen sam da ga ubacim preko odina.Znam da ste na tu temu pisali bas mnogo,ali tesko mogu naci gore info koji mi treba.Zanima me da li da skidam zadnji 7.0 btu i da idem na ota 8.0 ili da skinem zadnji 8.0 i da njega ubacim preko odina?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja sam uradio sa poslednjim 7.0 btu. Znam da je nekome zabagovala instalacija sa 8.0

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

8.0 btu ako hoces fabrikanu.
Zaglavljuje ako ne radis na poslednjem Odinu, dakle zadnji Odin v3.13.1 i nema greske.

Da li je neko menjao već bateriju na S7.. Moj je baš propala na 1750 ma.. Iskustva?

Ne znam moj je S7edge star 2 god, i pokazuje da je zdravlje baterije na 91% od full kapaciteta tj. 3600.
Tako da nazalost ne mogu da ti pomognem bar ja licnim iskustvom.

@Nigor Kako misliš ne stiže svima? Neće stići za nas region uopšte ili te mrzi da čekaš?

Poslednja izmena:
@g.paganini
Jesam, nakon 364 dana u Promobi, uvažili garanciju :) Situacija je znatno bolja, neki programi prikazuju 2850-2900mah
PS. Uvažili su garanciju drugaru koji je reklamirao ekran (ona vertikala) i rekao uz to da mu je baterija oslabila (i bateriju su zamenili u istom trošku i nakon godinu i 8-9mes).

Nazad
Vrh Dno