Da li ja ovo dobro tumačim?@g.paganini
Jesam, nakon 364 dana u Promobi, uvažili garancijuSituacija je znatno bolja, neki programi prikazuju 2850-2900mah
PS. Uvažili su garanciju drugaru koji je reklamirao ekran (ona vertikala) i rekao uz to da mu je baterija oslabila (i bateriju su zamenili u istom trošku i nakon godinu i 8-9mes).
Mislim da ni sa jednim programom ne mozes da vidis koliki ti je trenutni kapacitet baterije [emoji3]Da li ja ovo dobro tumačim?
![]()
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ma vidim ja da je baterija otpevala svojeMislim da ni sa jednim programom ne mozes da vidis koliki ti je trenutni kapacitet baterije [emoji3]
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Ubaci OXA da znas da ce ti wipe-ovati sve nakon toga.U odinu deo za CSC ubacujem CSC_OXA ili HOME_CSC i ova selekcija za USERDATA ostaje prazna ili ?
Reci mi jel moram i u developer options da aktiviram usb debug opciju i oem unlocking takodje me zanima jel ti radi samsung health app posle menjanja csc koda?Ubaci OXA da znas da ce ti wipe-ovati sve nakon toga.
Ostaje prazna.
U options vidi da ti je obavezno cekirana samo F. reset time moze i auto reboot, ostale NE.
PIT naravno NE DIRAJ!
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Ok druze,hvala za info.1.Aktiviraj.
2.Radi.
Ali vise nisam na fabrickom romu(tu i ne znam da li radi, ne verujem nisam probao) a sad na drugom romu vradi savrseno sa sve rootom.
![]()
![]()
![]()
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Bio mi usb ukljucen u adapter samo do pola, kad sam ga nabio do kraja puni normalno.Los kabal.
Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10
Nisu gluposti odradjen novi bootloader i modem, mozes samo imati benefite, al dobro ako mislis da je glupost i da ce ti to pomoci, napred.ah da evo i resenja za cell drain bateriju
izvrsite reset network settings i restartujte telefon. resen problem bez dodatnih fleshovanja i gluposti
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari