Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Od pre dva dana mi ne izbacuje notifikacije iz WA dok ne udjem u njega, kako resiti problem mirnim putem? :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Koliko je inače baterija u pro mobiju?
Sa WA su nešto zeznuli meni isto brljavi

@g.paganini
Jesam, nakon 364 dana u Promobi, uvažili garanciju :) Situacija je znatno bolja, neki programi prikazuju 2850-2900mah
PS. Uvažili su garanciju drugaru koji je reklamirao ekran (ona vertikala) i rekao uz to da mu je baterija oslabila (i bateriju su zamenili u istom trošku i nakon godinu i 8-9mes).
Da li ja ovo dobro tumačim?
ede7be8f339014d3bf90d655b0064c11.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

U odinu deo za CSC ubacujem CSC_OXA ili HOME_CSC i ova selekcija za USERDATA ostaje prazna ili ?

Poslednja izmena:
U odinu deo za CSC ubacujem CSC_OXA ili HOME_CSC i ova selekcija za USERDATA ostaje prazna ili ?
Ubaci OXA da znas da ce ti wipe-ovati sve nakon toga.
Ostaje prazna.
U options vidi da ti je obavezno cekirana samo F. reset time moze i auto reboot, ostale NE.
PIT naravno NE DIRAJ!

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Poslednja izmena:
Od pre 2 dana telefon počeo drastično sporije da mi se puni, tipa preko 5 sati mu treba da napuni do kraja, i telefon i punjač stari oko 3 meseca. Punjač stoji na istom mestu, nisam ga pomerio. Jel ima neko ideju šta može biti problem?

Los kabal.

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Ubaci OXA da znas da ce ti wipe-ovati sve nakon toga.
Ostaje prazna.
U options vidi da ti je obavezno cekirana samo F. reset time moze i auto reboot, ostale NE.
PIT naravno NE DIRAJ!

Reci mi jel moram i u developer options da aktiviram usb debug opciju i oem unlocking takodje me zanima jel ti radi samsung health app posle menjanja csc koda?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

1.Aktiviraj.
2.Radi.
Ali vise nisam na fabrickom romu(tu i ne znam da li radi, ne verujem nisam probao) a sad na drugom romu vradi savrseno sa sve rootom.
4dbb1b1e55f5eb4a1c0dcdcde5b6ae61.jpg
c3ec37cc3c346f2cca3f00a189e25c3d.jpg

eb08e21822963652e8397efd9178a140.jpg

Poslednja izmena:
Dobili su ovi sa vip-a, SEE nije dobio (ovi otključani legalno prodavani u Srbiji i regionu). Većina Evrope je dobila.

Ja nisam...

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Najace sto se za SEE ne zna nikava informacija,da li ce ga uopste pustat.

flesnuo sam mu ja za nordijsko podrucje tako da...

Mozes to a bolje ti je za englesko, u principu svejedno je osim sto updejti prvo stizu za englesko trziste.
Nista drugo.

ah da evo i resenja za cell drain bateriju

izvrsite reset network settings i restartujte telefon. resen problem bez dodatnih fleshovanja i gluposti

Fino si me podsetio za ovaj reset i problemcic lozinki da pitam...
Kako da sacuvam WiFi lozinke za hard reset, network reset ili promenu telefona? Siguran sam da sam jednom preneo na novi telefon, ali moguce da je to bilo sa Samsung nalogom, koji ih cuva?
Nema Google nalog tu mogucnost da WiFi lozinke cuva medju uredjajima i da ne moram posle Network reseta da ih opet ukucavam?

ah da evo i resenja za cell drain bateriju

izvrsite reset network settings i restartujte telefon. resen problem bez dodatnih fleshovanja i gluposti

Nisu gluposti odradjen novi bootloader i modem, mozes samo imati benefite, al dobro ako mislis da je glupost i da ce ti to pomoci, napred.
Svakako ti nije najnoviji BL i CP, a trebalo bi.

mislio sam bez glupiranja i gubljenja vremena koje je meni barem bitno. jednostavnije resenje bez muke i nauke... apple iphone procedura da jednostavnije ne moze biti a benificije itd... blablabla nema potrebe. zvoni mi telefon a i mogu da pozovem druge. to je to

Vidi nemam nista protiv, al ako ti je gubljenje vremena 2(dva) minuta bukvalno, a jos i manje al ajde neko ko to radi prvi put mozda mu toliko treba meni za komplet operaciju ne treba vise od minuta, da pricamo o gubljenju vremena je....
Obaska sto radis za sebe, da ti bude bolje, jer ima pobiljsanja i u samom prijemu gde vidim bas lepe promene, a i brt na tehnickom smo forumu, ne na Krstaricii pa da sad treba objasnjavati benefite najsvezijeg updejta.
No, svako ima pravo da odluci sta hoce, i ja to postujem.
Onda nema potrebe da ti saljem link za najnovije blcp posto si me pitao.
Ok. Pozdrav.

ma mogu i sam da skinem drug. smiri se. opusteno. nema se vremena...

ah da nisam naglasio jos da nemam root i da sam na stock i to je jednostavnije resenje zbog toga

Vid coveka, em trazio na PM pomoc, em mu pisao, em on sad meni smiri se.
O svasta. Pokusao ljudski da objasnim i pomognem, a ti na krv i noz.
Samo napred, al lisa ti komunikacija za pomoc.
No nije ni bitno, vec sam ovaj dijalog i zaboravio.

kao prvo nisi ti xda uzivo i batali da smaras. niti sta dugujem tebi a ni ti meni stoga ne smaraj ni mene a ni ljude na forumu tako sto smaras mene... nisi zanimiljiv. zbog tebe cu da kupim s9 plus ujutru. ajd zdravo

Ljudi pratim temu zbog update-a kojeg čekam, ubijate me notifikacijama nebitnim :) iskulirajte ;))

Nazad
Vrh Dno