Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ne znam da li je update ili se tako pogodilo da bude posle update-a ali maticna je otisla 99%. Posle factory reseta vrti Samsung logo i pojave se silne deformacije piksela preko celog ekrana. Sutra ga nosim u neki servis pa cu videti. Ako ima neko preporuku za neki servis u Novom Sadu nek javi moze i na pm.

Znaci sve više sumnjam da su počeli da nameštaju kvarove, nemoguće je da su toliko loši, najgori Kinez ne bi crkao tako. Ipak je s7 ozbiljan telefon.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sve ukazuje da je otisla ploca, tj. fles memorija. Samsung je patio sa tim na Note 4 bas dosta. Slicni simptomi.

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Poslednja izmena:
Ne znam da li je update ili se tako pogodilo da bude posle update-a ali maticna je otisla 99%. Posle factory reseta vrti Samsung logo i pojave se silne deformacije piksela preko celog ekrana. Sutra ga nosim u neki servis pa cu videti. Ako ima neko preporuku za neki servis u Novom Sadu nek javi moze i na pm.

ProMobi kod dunavskog parka.

Svakako postoji jeftinija varijanta za menjanje samo stakla za one kojima je to mnogo. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Koja je to varijanta i daj neki kontakt fon pa da prenesem drugaru.Njemu nije bitno za garanciju posto je istekla a nije mu bitno i posle toga ne bude vodootporan.Bitno mu je samo da prodje jeftinije ako moze.

Koja je to varijanta i daj neki kontakt fon pa da prenesem drugaru.Njemu nije bitno za garanciju posto je istekla a nije mu bitno i posle toga ne bude vodootporan.Bitno mu je samo da prodje jeftinije ako moze.
Citiram kolegu: . Ima na netu nekih koji rade "reparaciju" tako sto ti zamene samo staklo oko 75e je ceo zahvat, mislim da je radio to neko ovde sa foruma i da mu je skroz okej ispalo.

Secam se slucaja, nije se javio da kaze gde i kako je to uradio tako da je i meni zadnje staklo i dalje polomljeno. :D

Negde videh da u ProMobiju ima akcija na zamenu displeja sad dok traje svetsko prvenstvo; koje cifre su u pitanju, pojma nemam.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Citiram kolegu: . Ima na netu nekih koji rade "reparaciju" tako sto ti zamene samo staklo oko 75e je ceo zahvat, mislim da je radio to neko ovde sa foruma i da mu je skroz okej ispalo.

Secam se slucaja, nije se javio da kaze gde i kako je to uradio tako da je i meni zadnje staklo i dalje polomljeno. :D

Pronasao sam oglas na kupujemprodajem, medjutim nemam vise poruku u inboxu, izbrisala se. Mislim da je decko u Kraljevu Ili Krusevcu bas ne mogu da se setim bilo je odavno. Pitao sam ga samo da bih znao koja je cena.

Proradio telefon jutros pre nosenja u servis. Dva puta u toku dana zakucavao i restartovao se ali se oba puta upalio bez problema. Verovatno je pitanje dana kada ce skroz da ode maticna. U ProMobi-ju zamena maticne 37500din :d

Pozdrav svima, pao mi je juče s7e i naprslo mi je staklo kod back tastera i proširilo se skoro do polovine ekrana. Interesuje me koja je cena zamene stakla, da li za tu cenu dobijam original gg5 ili nekog kineza?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Radio sam ja reparaciju na mom S7edge, u doktor mobilu, uradjeno kao fabrikana postupkom laminacije kao fabricki nema nikakvih vidljivih fleka po sredini.
Niko ni ne moze da provali da je menjano staklo, osim ako ne kazes.
Kad sam bio menjao dao drugarima dva s7e jedan fabrikana jedan repariran, niko nije mogao da pogodi, svi su rekli da su isti, dakle nema trika da provalis, ponasa se kao fabricko staklo radio sam testove za tac pre i posle ista je osetljivost cak malo i bolja sa repariranim staklom.
Cena 100€-di, e sad da li se isplati ili ne to sam odluci, ja sam odradio.
Imas i varijantu za manje kesa ali je to vidljivo lose a jeftinije nekih 25 evra.
Preporucujem ti doktor mobil jer su usluzni precizni ma sve naj.
Dobijes i fotrolu i pancirnu zastitu za ekran (u vidu silikonske folije, koja je stvarno dobra ide od ivice do ivice ekrana) gratis ako uradis kod njih, a ja sam pride dobio i memorijsku od 32GB.
Preporuka ekipa je 10+.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Pronasao sam oglas na kupujemprodajem, medjutim nemam vise poruku u inboxu, izbrisala se. Mislim da je decko u Kraljevu Ili Krusevcu bas ne mogu da se setim bilo je odavno. Pitao sam ga samo da bih znao koja je cena.

Mislis na Marka, on je iz Krusevca, radi obe metode lepljenja stakla.
Laminaciju(kao fabrikana gde niko ne moze da provali da je ista menjano) i stari nacin gde se iz aviona vidi da je menjano staklo.
Razlika je 25€ dakle toliko mala da se ne isplati losija varijanta, pogotovu ako ostavljate fon za sebe jos neko vreme.
Kod laminacije specijalnim uredjajima se uklanja staklo na -170°C, stavlja se mnogo kvalitetan lepak.
Kazem, ako je neko iz BG neka ode u dr. mobil a ako je nekom blizi KS onda kod Marka.
Za dr. mobil imam licno iskustvo koje je odlicno i mogu svima sa foruma preporuciti ukoliko ih zadesi ta ili bilo koja muka sa telefonima.

Ako ti je kamera bitna - nije.

Kako da ubacim cirilicu u tastaturu?
Evo posle 10 meseci na androidu sad skontah da u podesavanjima nema cirilice

Kako da ubacim cirilicu u tastaturu?
Evo posle 10 meseci na androidu sad skontah da u podesavanjima nema cirilice
Ubaci SwiftKey keyboard I izabereš kakvu hoćeš ćirilicu, tj raspored slova. Verovatno imas I na GBoard, samo učitas jezik i gotovo.

Preko Tetrapaka sa S7 poslato

Znaci kad mi treba cirilica moram da koristim neki program? Ne moze u fabricku da se ubaci?

SwiftKey je svakako bolja tastatura od default fabričke,tako da ti je u svakom slučaju bolje rešenje

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja sam oduševljen tastaturom koju sam imao na Xperiji M4 pa sam slučajno našao na xda-developers port tastature koja radi na S7. :)
a53d842570834082e7194acce1925d97.jpg

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Pa daj link do teme na xda ili bar reci kako se zove ista pa da trazimo.
Ima li teme tj. da li je ima u crnoj boji?

+1 za fabricku

Sent from my iPhone using Tapatalk

Swift ima text prediction koji radi kao zmaj. Uči neverovatnom brzinom, a posao mi je takav da često imam potrebu za copy/paste porukama, pa je ovo ispalo još bolje. Prediction radi istovremeno za dva jezika, što mi takođe mnogo pomaže. Ne mogu da kažem šta mi tačno ne leži na stock tastaturi, ali ova je toliko dobra da bi trebalo da postane stock :d

Swift ima text prediction koji radi kao zmaj. Uči neverovatnom brzinom, a posao mi je takav da često imam potrebu za copy/paste porukama, pa je ovo ispalo još bolje. Prediction radi istovremeno za dva jezika, što mi takođe mnogo pomaže. Ne mogu da kažem šta mi tačno ne leži na stock tastaturi, ali ova je toliko dobra da bi trebalo da postane stock :d
Potpisujem [emoji108]

Preko Tetrapaka sa S7 poslato

Poslednja izmena:
Imam problem sa notifikacijama sa whatsapp-om, recimo dopisujem se i dodje mi poruka u istom programu, pojavi mi se ikonica u status baru da imam poruku iako sam u chatu osobe koja mi je poslala poruku. Da bi sklonio ikonu moram da izadjem iz chata i vratim se
Imam svez softver nugat, radio sam pre 15 dana fabricki reset, ranije mi se nije pojavljivao taj problem.

To je do apdejta aplikacije, posto se i meni to desava na s9+. Nesto su zeznuli

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno