Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Jel uspeo neko da nadje neku masku na preklop poput one za huawei p10, tanku i elegantnu, materijala prijatnog na dodir.
Ili bar nesto normalno, kršteno da moze da posluži.

Kod supruge s7 nesto pobrljavio u zadnje vreme jako cesto nedostupan, gubi se u toku razgovora, deluje mi da je do mreze (mts), ali 4g sljaka full... Meni na istim mestima radi super kao i do sad (isto mts), a sve ovo deluje mi pocelo od update-a na Oreo.Neka ideja?Da li je do telefona ili do mreze?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Jel si radio hard reset posle azuriranja na Oreo?

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Valjalo bi da se odradi.
Naravno, prvo sacuvas sve sa telefona pre nego sto ga vratis na fabricko.

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Kod supruge s7 nesto pobrljavio u zadnje vreme jako cesto nedostupan, gubi se u toku razgovora, deluje mi da je do mreze (mts), ali 4g sljaka full... Meni na istim mestima radi super kao i do sad (isto mts), a sve ovo deluje mi pocelo od update-a na Oreo.Neka ideja?Da li je do telefona ili do mreze?

Meni prošle nedelje dva puta telefon bio van mreže. Nisam ni primetio dok nisam uzeo telefon da okrenem nekog. Morao sam da restartujem i proradilo. Nakon toga nisam imao više taj problem. Inače ja sam nakon prelaska na Oreo brisao sve.

Amaaan oce li taj oreo čekam ga ko ozebo sunce

Brate retardi, nekome pustaju zakrpe, a neko jos nije ni dobio

Isto
57ab36d1e9398e97189ca69f5880c645.jpg

Mislio sam da ste edge. Izvinjavam se

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ima oreo vec 2 meseca.
Ubacite drugi CSC i imacete.
Stavite za UK i imacete ili Nemacku ili skandinaviju, Francusku.
Ili jednostavno flesujte sami, prosto je.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

To stoji, bilo koji drugi. Mada cini mi se i da je see izasao. Bas sam sinoc kod drugara video,

A sta ako ne znam kako se ubacuje drugi? Ne preostaje mi nista sem da cekam :)
A i cuh na forumu kako zna maticna da rikne ako nesto zeznes

Imas lepo opisano ovde kako korak po korak da radis, imas i na yt da pratis snimak. Nije komplikovano, a mozes i u krajnjem slucaju da ides do servisa da ti nabace ako ti je pod garancijom.

Koliko još može da se desi da cu morati da cekam ukoliko se odlučim za tu opciju? :D

A sta ako ne znam kako se ubacuje drugi? Ne preostaje mi nista sem da cekam :)
A i cuh na forumu kako zna maticna da rikne ako nesto zeznes
Youtube, Google prijatelji su tvoji.
Pa ni ja i niko nije znao da ubacuje dok nije seo procitao, video...
Pitanje je samo da li zelis, e to je nesto drugo, a ukoliko ne sam ne zelis(ne mislim na tebe licno, vec uopsteno) onda sedi i cekaj.
Flesovao sam brdo telefona i romova, nikad nista nije stradalo, ako znas sta radis nema sanse da ti bilo sta rikne.
Samo citati pazljivo, jer nekad su natpisi slicni onome sto mi imamo pa onda dodje do problema.
Ja sam jednom zamalo zeznuo stvar kad sam u poslednjoj sekundi shvatio da sam krenuo da flesujem rom koji nije za taj fon.

Hehehhe
Ma na iphonu sam cuda cinio, a sad me sve mrzi
Ne ulazi mi se u tu priču, čekam zvanicnu verziju. Mada kako su krenuli nece ni doci nikad

Eee u doba kad se mogao raditi JB na svakom softveru moglo se svašta modifikovati, kako su ga polako ukinuli tako sam i presao na Android
Te neke sitnice i zabrane koje iphone ima i koje sam zaobilazio sa jb su pocele mnogo da me nerviraju

Sto se tice 8.0 da se oglasim. Nije neki baja, tel radi ok ali baterija osakacena po meni... 1h sota- 10% baterije... Premda bilo je i gore ali kako je polako poceo da sleze, popravlja se ali ne nesto puno.. Sve se mislim da sacekam naredni update i vrv ce jos da ga ispoliraju a ako ne 7-ca je tu :d

Meni baterija isto traje kao na 7

I meni je bolja nego na 7.

Hteo sam da testiram kako ce drzati baterija kad je sve ukljuceno,a pod sve podrazumevam:bt, mobile data, wifi, location, nfc, phone visibility,sync 5 mail naloga, edge lightening, aod od 7-16h, a da pri tome nije uskljucena ni jedna aplikacija. Pri tome imam duple aplikacije za fb, mesendzer, viber, wapp i telegram.

I telefon u proseku ima SOT oko 4,5h. skinem ga sa punjaca u pola 8 ujutru, ide na punjac oko 9-10 sa oko 15%.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sto se tice 8.0 da se oglasim. Nije neki baja, tel radi ok ali baterija osakacena po meni... 1h sota- 10% baterije... Premda bilo je i gore ali kako je polako poceo da sleze, popravlja se ali ne nesto puno.. Sve se mislim da sacekam naredni update i vrv ce jos da ga ispoliraju a ako ne 7-ca je tu :d
Meni je boga mi bolja 6-6.5 SoT-a stvarnog maltretiranja sa non stop ukljucenim 4G a od 17h wifi.
Od 100-5%.
Eto tako.

Ja sam gurao 8h sot-a sa 7 ( ima u ranijim postovima sve i screenshot itd - CH i sa aprilskom zakrpom...) A ovo sada mi je gore... Moguce je da je do CH objave... I ovako je kasnila dosta, pa se sve mislim da im dam jos priliku sa nekom ispravkom.. Drug na S7E prezadovoljan sa ovim azuriranjem, a i vidim ovde vas dosta isto :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno