Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Poslednja izmena:
Ljudi dajte neko futrolu tipa da je na preklop i da ima silikonku. Nesto da je dobro po vama. Ovde kod nas ne na aliju

Poslednja izmena:
Da, izvinjavam se na izrazu :d

Koja je funkcija ove spoljasnje zice? Podseca me na koloksijalni kabel. Prekinuta je, ali puni i dalje. Zbog tog i pitam
ca702b3fbcaf93d668072f5e2f39c782.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Zastita u kablu za zice, kad se savija kabl da se ne prekinu tako lako zice.

Jel ovo kabal od s7/e? Burazeru se raspao posle godinu dana, nešto slično ovome. Prosto ne mogu da verujem kakav kvalitet kabla je samsung isporučio uz flagship telefon.

Od kabla za iPhone ne postoji ništa lošije provereno.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

I kabel za iPhone i za S7 su ok ako se malo obrati pažnja.....

from my 7+

Zato lepo kupiti neki od onih upletenih debelih kablova (ugreen, aukey (koji su i duži)) a ovaj original staviti sa strane.

Imao sam ja taj upleteni(donela mi prija iz Beča, nemam pojma u kojoj prodavnici je kupljen...), "crko" posle dva meseca. E sad, ne mogu da se setim "brenda"...

Послато са SM-G950F

Imate po radnjama sad da ne reklamiram, flat remax fast charge 2m za 700din..

Vraćao sam telefon na fabrička podešavanja pošto je u poslednje vreme počeo mnogo da mi seče bateriju.
Sad imam problem da aktiviram Adhell 2 koji mi je do danas radio. Pošto mi je ključ već gnerisan a novi ne mogu da generišem može li savet kako da ga aktiviram?
Stalno mi izbacuje poruku license activation failed.

Vec sam ranije pisao al ajd opet cu...tj. ovo je prekopiran tekst iz tog posta:
"Ovako za pocetak izbrisi predhodno instalirane programe ako vec nisi (SABS ili AdHell2...) , restartuj fon i pazi sada... Nije problem u licenci vec u aplikaciji...tj. moras sa neta skinuti aplikaciju "APK Editor Pro" (nema je PRO verzija na Play Store potrebno je skinuti negde sa neta i instalirati je naravno) i onda preko nje ici "Select apk file" pa odatle naci aplikaciju tipa AdHell 2 ili SABS i kada kliknes na nju izadje pod meni i u se bira "Common Edit"...zatim ides na polje "Package Name" (samo to, nista drugo NE DIRAJ) i tu izbrisi par slova posle com. i upisi koja ti hoces. Tacke ne brisi. Ali ako obrises recimo 4, 4 druga i upisi bilo koja..ili 5 ili 2. Vazno koliko izbrises toliko proizvoljna slova ili broja upisi. I na kraju ides dole na "Save" i onda te pita da li hoces da instaliras novi program (AdHell 2 ili SABS, zavisi koji si izabrao taj se instalira). Kada se instalacija zavrsi normalno udji u program, odobri "admin" , ubaci licencu i pokreni blocker..to je to."

Moraš instalirati APK editor Pro i promeniti ime aplikacije. Imaš detaljno uputstvo na XDA forumu,tema SABS. isto važi za app SABS i Adhell2. Licenca ti ostaje ista koju si imao i ranije.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Uspeo sam nekako. Nisam uopšte instalirao Apk editor. Nego sam na kraju instalirao Adhell 2 sa xda sajta prekopirao kod i dve proradilo. Nemam pojma kako. Bitno je da sada radi.

Pa sajr generise odavno custom package za AdHell2 bas iz rih razloga :)

Imao sam ja taj upleteni(donela mi prija iz Beča, nemam pojma u kojoj prodavnici je kupljen...), "crko" posle dva meseca. E sad, ne mogu da se setim "brenda"...

Послато са SM-G950F
Jedan remax 2m (za iPhone znači lightning) radi već skoro godinu i po dana, a drugi za S7 edge 2m (micro USB) radi isto već 6 meseci, kao i još jedan koji ja imam kod sebe kući za Mi A1 (2m usb c) . Tako da ne bih preporučio nešto da ne valja. Kablovi su potrošna roba, ali ili ja imam sreće ili je eto do korišćenja.

Mislim da je do korišćenja. Meni se nikada nije desilo da mi crkne ili se pokida kabal.
Ovaj za s7e je star 6 meseci, a kao nov je.
Imam druga koje je u roku od godinu dana kupio 4 komada, ali on ih uništava. Jedno 5 puta dnevo ili gazi ili prelazi točkićima od stolice, čupa ih kao da su čelične sajle.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

+1, sve zavisi kako se vodi računa o istom. Kako se složi, ostavi, nosi...

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Meni je originalni kabl trajao nekih 15 meseci, ali bukvalno nije pomeran sem kada se uključi mob (jednom dnevno). Sve vreme je stajao na punjaču. Sve u svemu, jako loš kvalitet.

Ja i dalje imam i koristim kabl za s3 iz 2012. Ili 2013., kad je ono izasao ;)

Da li ima nekih info o ovom update_u od 36mb, sinoć se pojavio, na telenoru sam.

Jel tacan ovaj info da oreo pustaju za tursku 13. aprila?

Ja ne znam koliko ce biti pametno uopste i updejtovati ga na 8.0. Ja sam prezadovoljan kako sljaka sa feb updejtom...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel radio neko samo zamenu stakla, tj reparaciju kako je već krste? Da prevedem, displej je okej staklo prslo prilikom pada

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ja ne znam koliko ce biti pametno uopste i updejtovati ga na 8.0. Ja sam prezadovoljan kako sljaka sa feb updejtom...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Isto...

Nazad
Vrh Dno